Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 zaten beceriksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Borlach said: gardrop montajında zor olan neymiş ki 4-5 saat sürsün? en az 4-5 saat sürer. Ben hele biraz yavaşım 1 perde, 3 raf, 1 açık dolabı 9 saatte bitirdim safsadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 düzgün araştıracaktın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Jeeztro said: zaten beceriksizsin. ama sen beni tanimiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tüm delikler hazır, 3-5 vida sıkmak mı 4-5 saat sürüyor? 2 kişiyle bir gardrop yarım saat sürmüştü en son. Çekmece falan yoktu tabi de çekmece de olsa en fazla 1 saat sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 2 kişi ile 1 kişi yapması arasında çok fark var büyül ve ağır parçalar olduğundan tek kişi baya zorlaşıyor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 vaay yeni bi dovus klubu temelleri atiliyor burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 parasını verin kursunlar abi. beceremiosan kasmanın anlamı yok. yemek yapamıyorum mesela ben, yetenek yok. paraını veriyorum eve getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tamirat/Tadilat vb. şeyler erkekliğin kodunda geliyor. Beceremiyorum demeyin, öğrenmeye çalışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 (:P) yok ya ikea ninkiler montaj code erkeklik testing filan degil abi..acikca turkun semayla imtihani seklinde geciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Jaegerjaquez said: keşke resmi biz de görebilsek ya evet pinterestteymis ,buyuklusunu ben de goremedim , internetimin efendileri benim icin pinteresti sakıncalı bulmuslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 adam o küçük resme bakıp anlam çıkartıp buraya gelip post etmiş utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 utaniyorum canim utanmadigimi kim soyledi..utancimdan gidip odanin kosesinde 15 sn kadar tek ayak ustunde durdum, yemekte oldugum boregi yavasca masanin ustune birakip 10 sn sonra yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ben 3 gün önce komidin kurdum ama ikea falan değil. o kitapçığı hazırlayan herife döve döve yeniden yazdıracaksın. 1 saatten fazla sürdü ara verdim, oyun falan oynadım akşam üzeri hanım gelmeden bitirdim. sorduğunda da az önce geldi kurdum dedim sdfsdf. çekmecelerin raylarının takılacağı yerde delik yoktu mesela şimdi de alt çekmece sürtüyor kenarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 adorenin kesonunu kurmuştum, tek kişi biraz uzun sürüyor, bana pek sorun olmadı ama kurum kılavuzu oldukça yetersiz, tek sayfaya sığdırmaya çalışmak oldukça saçma bir şey, ikeanın benzer bir ürünü daha kolay montaj olmuştu üstelik daha yakışıklı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Stor perde aldim ikeadan. Icinden vida cikmadi, pezevenkler icinden vida cikmayacagini kutunun icindeki kitapciga yazmis. Amk muneccim miyim lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Doldurduğum online çemkirme formuna istinaden aradılar ikea'dan. Eski seri ile yeni seri farklı, eskisine kendi deliğini kendin açacaksın dediler. Bravo dedim ben akıl edememiştm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 cevap vermeseler sallamadılar dersin adam cevap vermiş gene beğenmemişsin dasaa ya döndün iyice aktif façsömd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ben bira içe içe 2-3 saat civarı yaptım çekmeceli koca bişey tek başıma. şarjlı vidalamayla her uçtan var flexible uzatmayla falan ama yine sonlara doğru sinirlendim tabi kim 4-5 saatte yaptı bilmiyorum ama öyle gelip 20dk da yapılacak bişey değil, 440 tane vida ve benzeri parça var, boş yerlere sapla desen 20 dk sürerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ben sallanan sandalye aldım ikeadan, ilk yaptığımda sallanmıyodu yerde duruyodu sabit. sonra onu sallandırana kadar 3-4 saat uğraştım, tövbe ettim orda bi daha almam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ikeadan 6 kisilik yemek masasi aldim,yapmak kolaydida.eve getirene kadar can cekistim resmen.Yapilisi 4 saat surdu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Jeeztro said: cevap vermeseler sallamadılar dersin adam cevap vermiş gene beğenmemişsin dasaa ya döndün iyice aktif façsömd verdikleri cevap da hiçbi çözüm yok ki? Kendi deliğini kendin aç diyor. E onu söylemeden de yaparım zaten. Eski kapaklardan elimizde var onları verelim de, veya isterseniz kapakları geri alalım vs de. Hiçbi çözüm yok. Ben sattım sen naparsan yap diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 miyaw33 said: ikeadan 6 kisilik yemek masasi aldim,yapmak kolaydida.eve getirene kadar can cekistim resmen.Yapilisi 4 saat surdu sadece über ne güne duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 youtube'a dusmus baya bi urun yapimi, ordan baka baka baka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 aktiftablet said: Ulan billy kitaplıklarda degisiklik yapmış adamlar sessiz sedasız. Kitaplıgıma kapak aldım, monte edemiyorum, çünkü yeni kapakların menteşe baglantı noktası benim kitaplıklarda yok. Delik açıcam kendim ugrasıp, fak. o kapaklar bende de benzer bir sorun çıkarmıştı geçen eylül ayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar