Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fak yu ikea

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

ben 3 gün önce komidin kurdum ama ikea falan değil. o kitapçığı hazırlayan herife döve döve yeniden yazdıracaksın.
1 saatten fazla sürdü ara verdim, oyun falan oynadım akşam üzeri hanım gelmeden bitirdim. sorduğunda da az önce geldi kurdum dedim sdfsdf.
çekmecelerin raylarının takılacağı yerde delik yoktu mesela şimdi de alt çekmece sürtüyor kenarlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

adorenin kesonunu kurmuştum, tek kişi biraz uzun sürüyor, bana pek sorun olmadı ama kurum kılavuzu oldukça yetersiz, tek sayfaya sığdırmaya çalışmak oldukça saçma bir şey, ikeanın benzer bir ürünü daha kolay montaj olmuştu üstelik daha yakışıklı duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben bira içe içe 2-3 saat civarı yaptım çekmeceli koca bişey tek başıma.
şarjlı vidalamayla her uçtan var flexible uzatmayla falan ama yine sonlara doğru sinirlendim tabi
kim 4-5 saatte yaptı bilmiyorum
ama öyle gelip 20dk da yapılacak bişey değil, 440 tane vida ve benzeri parça var, boş yerlere sapla desen 20 dk sürerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

cevap vermeseler sallamadılar dersin
adam cevap vermiş gene beğenmemişsin
dasaa ya döndün iyice aktif façsömd

verdikleri cevap da hiçbi çözüm yok ki? Kendi deliğini kendin aç diyor. E onu söylemeden de yaparım zaten. Eski kapaklardan elimizde var onları verelim de, veya isterseniz kapakları geri alalım vs de. Hiçbi çözüm yok. Ben sattım sen naparsan yap diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Ulan billy kitaplıklarda degisiklik yapmış adamlar sessiz sedasız. Kitaplıgıma kapak aldım, monte edemiyorum, çünkü yeni kapakların menteşe baglantı noktası benim kitaplıklarda yok.
Delik açıcam kendim ugrasıp, fak.

o kapaklar bende de benzer bir sorun çıkarmıştı geçen eylül ayında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...