Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fak yu ikea

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

olm gardırop yapılır mı lan kendin. deli misiniz? senin 4-5 saatte yapacağın şeyi adam 20-30 dakkada yapıyor, 50 liraya. öyle böyle değmez yani vereceğin paraya.

aynı tadı vermiyor. kendin yapıcan ("eu insanlık standartlarına göre 2 kişi yapılmalıdır" yazanı bile), belin ağrıyacak, köşesi yamulacak çekmeceyi ters takacaksın falan ki tadı çıksın. yoksa git bakkaldan al aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Bence op yanlış montajlamış kitaplığı.

sabonis said:

harbi emin misin kitaplığın değiştiğinden :D

Elimde birden fazla billy var. Bazılarında olan delikler, bazılarında yok.
Adamlar olsbo kapak üretimini bırakıp oxberg kapak üretimine geçmişler onun yerine. Ama kapakların görünümü birebir aynı sadece menteşe yerleri değişik. Billy de de yeni oxberge uyun delik açmışlar ama billy nin ismi bu değişikliğe ramen hala billy.

neutrino said:

Vaktinde kapagiyla birlikte alsaydin, fakir gibi taksit taksit is yaparsan boyle olur.

Fakirlikten değil, kapaksız seviyodum, kedi sahibi olunca kedi tırmanıp herşeyi indirmeye başladı, bu yüzden kapak aldım.

sabonis said:

olm gardırop yapılır mı lan kendin. deli misiniz? senin 4-5 saatte yapacağın şeyi adam 20-30 dakkada yapıyor, 50 liraya. öyle böyle değmez yani vereceğin paraya.

Adam marangoz zaten, isterse sıfırdan yapar gardrobu ama yapmıyo. Ama istese daha güzelini yapar.

Fistan said:

bugün gardrop almıştım onu yaptım
ilk başlarda adamlar yapmış be ne güzel herşeyi falan diye başladım
sonlara doğru sizin yapcağınız işe tüküreyim diyerekten bitirdim

adamların tek olayı ucuzluk + kafana göre konfigüre edilebilirliği ama aptal saptal iş yapıp o olayı da mahvediyolar. Ben de gardrobumu genişletmek istiyorum ama bendeki gardrop kapakları üretimden kalkmış. Maliyetli geldi heralde beyfendilere.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bugün gardrop almıştım onu yaptım
ilk başlarda adamlar yapmış be ne güzel herşeyi falan diye başladım
sonlara doğru sizin yapcağınız işe tüküreyim diyerekten bitirdim

Ahahah biz böyle 2 tane aldık . Cumartesi geldi akşam dur ikisine de kurayım dedim youtubedan izle yap ile ancak kurdum yanlış şekilde... en son gece 12 de ellerim titriyordu sinirden dolap bittiğinde.

Pazar günü 2. Dolabı 20 dakika da kurunca tövbe ettim. Sorun dolaplarda değil, o kitapçığı yazan çizen vitaminsiz şerefsizde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...