fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 4 ve 1 yaşında 2 kızım var. Büyük kızım : baba bu ne ? Ben : soğuk çay kızım Büyük kızım : peteğin üstüne koyalım ve ısınsın , ve koyar :) Büyük kızım : baba bu piller ne pilleri ? Ben : oyuncak pilleri Büyük kızım : oynasam ne olur ? Ben : oynanacak bir şeyi yok ve ortalıkta bırakırsak Selin ( 1 yaşındaki kızım ) yutar Büyük kızım : Yutarsa oyuncak gibi çalışır işte Ben : :) ?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 İlginç oyuncak kelimesinden sonra, "Oyuncak mı? Hani nerede, nerede? OYUNCAK İSTİYORUM BEN OYUNCAK. Oynayacam ben onunla." cümleleri gelmemiş. O oyuncak ortaya çıkana kadar yıkardım ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yutarsa oyuncak gibi çalışır iyimiş assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 biz ne ara büyüdük lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 resim isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 olm hakikaten bundan 5 sene önce geyiğini yaptığımız "antropoz önleyici ilaçlar" başlıklı foruma doğru ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 acaba bizim de çocuğumuz olursa böyle bir başlık açma heyecanı içine girer miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Allah yar ve yardımcı olsun, kız büyütmek zor bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yutar dan sonra koptum :) guzel bir bilgilendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 miyaw33 said: Allah yar ve yardımcı olsun, kız büyütmek zor bu devirde erkek büyütmek kolay mı, farkı ne acaba? merak ettim tşkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 çocuk büyütmek zor abi kızı erkeği yok en basic okul 15k olmuş, az kalitelisine vereyim desen 40k'tan açıyorlar kapıyı. üstüne servis parası, aktivite parası, cocuğun giyim kuşamı, telefonu cartı curtu. üstüne türkiye gibi bok çukurunda büyüyecek olması ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hepiniz yasayacaksiniz bunlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 toşmiklerimizin bekçisi misin dana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 iki iş arkadaşım var 2şer kızı var her ikisininde mal mülkte var hep yanlarına gidip ''Damatlar için çalışıyorsunuz şu hayatta'' diye moral bozuyorum. asdf ama başıma gelecek var kesin benimde kızım olacak... şaka bir yana kız evladı sahibi olmak daha bir güven veriyor insana. babalar ile kızlar daha iyi anlaşır derler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Kız büyütmek daha zor, zorluğu bakımdan falan değil, erkeğe baktığın gibi bakıyorsun ama neden bilmiyorum kıza babalar daha düşkün oluyor.oglan sokağa çıkınca en ufak endişesi olmayan ben kız çıkınca 5 dakikada bir dışarı bakma ihtiyacı hissediyorum. Farkında olmadan kızı kayiriyorum, Allahtan annesi durumu toparlıyor.Evden ayrılacağı düşüncesi şimdiden korkutuyor, ilk hedefim kızın üniversiteyi kazandığı zamana kadar emekli olup, o şehire yerlesmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dana22 said: hepiniz yasayacaksiniz bunlari.. nein. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Diyosun ki çocuk hiç özgürlüğünü yaşayamasın, birey olarak hissetmesin hep sana bağlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dana22 said: hepiniz yasayacaksiniz bunlari.. hahah hayır. hiç işim olmaz çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 totemic said: iki iş arkadaşım var 2şer kızı var her ikisininde mal mülkte var hep yanlarına gidip ''Damatlar için çalışıyorsunuz şu hayatta'' diye moral bozuyorum. asdf Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 :D 40 in ustunde tup bebek paketinde kampanyali fiyat ayarlanir..cesitli uzuvlarini 5 i biryerde gibi boynuna takip gezenler icin senelik bakim anlasmasi temin edilir..B)- erken bosalmaya iktidarsizliga musluk sulu cozum ortaklarinin iletisim planlama hammadde uretim lojistik marka danismanligi pazarlama patent her turlu asamasinda danismanlik yapilir..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 miyaw33 said: Kız büyütmek daha zor, zorluğu bakımdan falan değil, erkeğe baktığın gibi bakıyorsun ama neden bilmiyorum kıza babalar daha düşkün oluyor.oglan sokağa çıkınca en ufak endişesi olmayan ben kız çıkınca 5 dakikada bir dışarı bakma ihtiyacı hissediyorum. Farkında olmadan kızı kayiriyorum, Allahtan annesi durumu toparlıyor.Evden ayrılacağı düşüncesi şimdiden korkutuyor, ilk hedefim kızın üniversiteyi kazandığı zamana kadar emekli olup, o şehire yerlesmek ohannes. adam resmen overly attached baba. rahat birak kizi ya gitsin adam gibi universite hayati yasasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Jaegerjaquez said: toşmiklerimizin bekçisi misin dana :d akacak sperm kanalda durmaz jagi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 miyaw33 said: Kız büyütmek daha zor, zorluğu bakımdan falan değil, erkeğe baktığın gibi bakıyorsun ama neden bilmiyorum kıza babalar daha düşkün oluyor.oglan sokağa çıkınca en ufak endişesi olmayan ben kız çıkınca 5 dakikada bir dışarı bakma ihtiyacı hissediyorum. Farkında olmadan kızı kayiriyorum, Allahtan annesi durumu toparlıyor.Evden ayrılacağı düşüncesi şimdiden korkutuyor, ilk hedefim kızın üniversiteyi kazandığı zamana kadar emekli olup, o şehire yerlesmek kızının kişiliğinin gelişmesini istiyorsan bu davranışlarını frenlemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar