Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solo oynamalık ama interaktif oyun

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

Abi ben mi başka oyun oynuyorum yoksa eso'nun mmo kısmını annen inc olarak mı algılıyorsunuz?
Heryerde adam var lan her mapte dolmen var aktif olduklarında adamlar akıyor ortamlara. Dungeon olan zonelarda millet manual party spamliyor. 400+ memberı olan guildlerde chat spamden geçilmiyor.
Yine her mapte 4+ world boss var bunlar genelde boş oluyor çünkü bir çok class sololayabiliyor bunları.
Adamlar haritaları pass geçme diye dünya şeyle doldurmuşlar ve yapmak zorundasın skill point/guild progress/daily için falan.
Oyunun ilk günü tanıştığım random bir adam bütün leveling aralıklarında bana epic full set craftlayıp mailledi yemeğimi potumu eksik etmedi.
Oyun mükemmel bir oyun mu? Hayır dünya eksiği var denildiği gibi animasyonlar tırt ama manzaraları map dizaynları pathing dışında muazzam.
Süper casual oynanabiliyor. Crafting zilyon tane recipe ile yeterli. Trading var ve kalabalık bir guild mensubu olman gerekiyor satış için. Level scale mevzusu efsane bir olay. Yüksek levella aynı dungeona girip iki kişininde kendine göre reward alması mükemmel birşey. Birşeye bağımlı değilsin dünya skill içinden istediğin seti, istediğin rolü istediğin gibi yapabiliyorsun. Tes evrenini sevdiysen oyun fazlasıyla tatmin eder bir süre. Çok uzun süre oynanır mı? Sanmıyorum ama kişiye göre değişir. Casual oynanabildiği için bence kesinlikle denenmesi lazım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Trading, crafting vs var!
Bunları söyleme sebebim kiminin bir mmodan bütün beklentisi bu olabiliyor. (Ultimada sadece miner/bs oynayan bir arkadaşım vardı)
Ayrıca o kadar fazla recipe varki tümünü toplamak ne kadar sürer bilinmez.Housing var bütün ömrünü verebileceğin (BANA GÖRE SÜPER GEREKSİZ) ama şatomu döşiyeyim tarzı rp tipinde de oynayabilirsiniz hani.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Holy said:

Solo ama interaktif olarak Moba öneriliyor.

Dota oynadığım günlerde oyun başı solo mid yazıp oyun boyu ordan ayrılmayan ruslar da bu kafayla oynuyordu demek ki oyunu, boşuna yargılamışız adamları.

Ahaha best of 2017 yapılacaksa listenin 1 numarası olmali

Respect

anırdım
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Abi ben mi başka oyun oynuyorum yoksa eso'nun mmo kısmını annen inc olarak mı algılıyorsunuz?
Heryerde adam var lan her mapte dolmen var aktif olduklarında adamlar akıyor ortamlara. Dungeon olan zonelarda millet manual party spamliyor. 400+ memberı olan guildlerde chat spamden geçilmiyor.
Yine her mapte 4+ world boss var bunlar genelde boş oluyor çünkü bir çok class sololayabiliyor bunları.
Adamlar haritaları pass geçme diye dünya şeyle doldurmuşlar ve yapmak zorundasın skill point/guild progress/daily için falan.
Oyunun ilk günü tanıştığım random bir adam bütün leveling aralıklarında bana epic full set craftlayıp mailledi yemeğimi potumu eksik etmedi.
Oyun mükemmel bir oyun mu? Hayır dünya eksiği var denildiği gibi animasyonlar tırt ama manzaraları map dizaynları pathing dışında muazzam.
Süper casual oynanabiliyor. Crafting zilyon tane recipe ile yeterli. Trading var ve kalabalık bir guild mensubu olman gerekiyor satış için. Level scale mevzusu efsane bir olay. Yüksek levella aynı dungeona girip iki kişininde kendine göre reward alması mükemmel birşey. Birşeye bağımlı değilsin dünya skill içinden istediğin seti, istediğin rolü istediğin gibi yapabiliyorsun. Tes evrenini sevdiysen oyun fazlasıyla tatmin eder bir süre. Çok uzun süre oynanır mı? Sanmıyorum ama kişiye göre değişir. Casual oynanabildiği için bence kesinlikle denenmesi lazım yani.

abi esoyu da uzun süre oynadım ama eso mmo olarak hiç de interaktif değil. her yerde adam olması buna karşı bir argüman da değil. evet her yerde adam var ama iki arkadaş beraber quest ile levellarken co-op skyrim oynuyormuş gibi oluyor. birbirine bir interaction yok ki? aynı görevi kendine özel hikayende yapıyorsun sadece.

haritalardaki invasion gibi şeyler de zaten oyunun bu "mmo hissttirmemesi" üzerine eklenen bir şey, diğer mmolardaki eventlerden baz alınarak bkz rift, gw2.

crafting, yok skill linelar, dailyler vs bunların hepsi bir mmo mekaniği ama sana mmo olmasını hissettirecek bir şey değil. özellikle gw2'ye kıyasla. op interaktif dediği için bunlardan bahsettim ben.

eso kötü bir oyun falan değil, en aktif ikinci veya üçüncü mmo şu anda (sağ olsun konsollar). ama mmo hissini veren en az oyunlardan da birisi. ya oyun çıktığından beri en büyük eleştirisi bu :D

neyse op zaten causal single oynuyormuş gibi de olsa olur dedi, zevk alır esodan.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

uo için bir kenarda pentium 3 işlemcili, windows 98 falan kurulu bir makine tutmak lazım;

cidden.

333 celeron 64 mb ramli pc duruyor benim uo'ya başladığım. 98 model bilgisayar masası ve sararmış crt monitörüyle birlikte satayım almak isteyen varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Swtor da iyidir o amac icin. Single gibi oynanir. Hatta en son bi updatede peripheral questleri gereksiz hale getirdiler levellemek icin, her classin safi story questlerini yaparak levelleyebiliyorsun. Bi bazda kotordan daha iyi oldu. Bu arada kotorun 60 kati story vardi ilk ciktiginda, updatelerle artik bilmem kac yuz olmustur.

Companionun var companionla rahat civcivlarsin herseyi.
Sosyal ağlarda paylaş

unity100 said:

Swtor da iyidir o amac icin. Single gibi oynanir. Hatta en son bi updatede peripheral questleri gereksiz hale getirdiler levellemek icin, her classin safi story questlerini yaparak levelleyebiliyorsun. Bi bazda kotordan daha iyi oldu. Bu arada kotorun 60 kati story vardi ilk ciktiginda, updatelerle artik bilmem kac yuz olmustur.

Companionun var companionla rahat civcivlarsin herseyi.

en çok storysi olan kazanmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...