Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Esh said: gerçi sen yeditepeliy nargile kafe müdavimiydin di mi. ıyyy.. ulan red beter olsun ama esh sen de başkasına düğünde giysin diye önerdiğin kıyafetle gelip eziklemeye çalışıyorsun şimdi adamı sadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Esh said: gerçi sen yeditepeliy nargile kafe müdavimiydin di mi. ıyyy.. ahahaha lan on numara fototespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kim neyi düğünde giyiyo olm. düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Bu resmi son iki gündür yeteri kadar görmedim az daha abanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Esh said: kim neyi düğünde giyiyo olm. düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin. buldurma bana eski mesajı işte 8-9 ay öncesinden. aynı bu fotoyu tarif ettin adama işte, ceket al bi de dedin yanına hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bu arada herif gömlek kırışmasın diye öyle balmumu gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Aceace said: Var mıdır? Elbette vardır da neresidir? Özellikle Beşiktaş civarında falan varsa acayip makbule geçer. @Xunn Sizin oralarda falan var mı? abi neresine ne yaptırıcan uzun çok merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 yazın kır düğününe gidecek adama ne önerelim abi? gayet mantıklı bi önerme o. Aluriel said: Esh said: kim neyi düğünde giyiyo olm. düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin. buldurma bana eski mesajı işte 8-9 ay öncesinden. aynı bu fotoyu tarif ettin adama işte, ceket al bi de dedin yanına hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 önüne gelen adamı boydan boya alıntılamış lan allahsızlar gece rüyamıza da girecek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 şu tipin nesi mantıklı ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 olm ama tam maltepe sahilde nargile cafe'de oturan insan tipi değil mi ahaha gördükçe gülesim geliyor tespite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Esh said: 50 lira ne lan. 25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz20 liraya kestiriyordum saç sakal ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım. şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ahah fistan da benle aynı nedenden pahalıyı seçmiş sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Red said: erkek berberlerinde fiyat arttıkça mekanın kalitesi + çalışan kadınların güzelliği artıyor. onun dışında 20tl'ye de 150tl'ye de aynı kalitede saç kesimi yakalayabilmek mümkün sdffds. lord gibi kapıda karşılanmak için veriyorsun yani parayı sdf. ben hayatımda berberde kadın çalışan görmedim dfkgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 benim berebere giderken usbde film goturuyorum turkcr dublaj tras sirasinda izliyoruz. sacim yamuk olursa diye korkuyorum gerci dhajdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kaç saat sürüo abi senin kesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 saçlar, tipler düzgün değil niye para verelim uzun saç dert ya uğraştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 µh berber ziyareti http://il8.picdn.net/shutterstock/videos/7764325/thumb/4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bingildak said: başkalarının dediğini takma deyince nasıl laf soktuğumu anlamadım abi. neyse. hayırlı tıraşlar. KİKİKİKİ hakaret abi benim için o. başkalarının ne dediğini takmak ezikliktir benim gözümde. belli bir seviyede tabi. eziklik yapma desen tepki vermeyecek miydim işte verecektim aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 3 numara saç kullanan adamın işi kolay, al bir tane moser dayan gitsin. berber/kuaföre gidip iki haftada bir 3 e vurduranlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Her 3 numara traş aynı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Ben ayda 1 gidiyorum berbere 3 numara için yanları 2 aldırıyorum gerçi arasındaki farkı gözle anlıyamıyorsun ama kendin kestiğinde belli ediyor kendini. Bazen canım çok sıkıldığında kendim kesiyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Fistan said: Esh said: 50 lira ne lan. 25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz20 liraya kestiriyordum saç sakal ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım. şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf berber olsam böyle sakin sessiz bi mekan açarım ha eminim bunu arayan çok kişi vardır.benim berber de iyi ama adamlar kesintisiz iddaa muhabbeti çeviriyorlar.iddaa bayilerinde bu kadar muhabbet dönmüyodur eminim.müşteri dışında sırf maç konuşmaya gelmiş bir gurup oluyor ne zaman gitsem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 İstanbuldayken çeliktepeye giderdim berbere. Mahmut abi. Benzer muhabbetler dönerdi ama efsane komik olurdu. Hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Geçen sene 15tlydi. Şimdi antalyada 25 kestiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 7.5 lira veriyordum. dağ adamı gibi geziyorum kırıklarımla 4 yıldır para vermedim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar