Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da uzun erkek saçı kesmeyi bilen kuaför

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

gerçi sen yeditepeliy nargile kafe müdavimiydin di mi.

ıyyy..

ulan red beter olsun ama esh sen de başkasına düğünde giysin diye önerdiğin kıyafetle gelip eziklemeye çalışıyorsun şimdi adamı sadfsf
Mesaj tarihi:
Esh said:

kim neyi düğünde giyiyo olm.

düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin.

buldurma bana eski mesajı işte 8-9 ay öncesinden. aynı bu fotoyu tarif ettin adama işte, ceket al bi de dedin yanına hata
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Var mıdır? Elbette vardır da neresidir? Özellikle Beşiktaş civarında falan varsa acayip makbule geçer.

@Xunn Sizin oralarda falan var mı?

abi neresine ne yaptırıcan uzun çok merak ettim cidden
Mesaj tarihi:
yazın kır düğününe gidecek adama ne önerelim abi? gayet mantıklı bi önerme o.

Aluriel said:

Esh said:

kim neyi düğünde giyiyo olm.

düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin.

buldurma bana eski mesajı işte 8-9 ay öncesinden. aynı bu fotoyu tarif ettin adama işte, ceket al bi de dedin yanına hata
Mesaj tarihi:
Esh said:

50 lira ne lan.

25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz
20 liraya kestiriyordum saç sakal
ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım.
şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf
Mesaj tarihi:
Red said:

erkek berberlerinde fiyat arttıkça mekanın kalitesi + çalışan kadınların güzelliği artıyor. onun dışında 20tl'ye de 150tl'ye de aynı kalitede saç kesimi yakalayabilmek mümkün sdffds.

lord gibi kapıda karşılanmak için veriyorsun yani parayı sdf.

ben hayatımda berberde kadın çalışan görmedim dfkgfdgfd
Mesaj tarihi:
benim berebere giderken usbde film goturuyorum turkcr dublaj tras sirasinda izliyoruz. sacim yamuk olursa diye korkuyorum gerci dhajdja
Mesaj tarihi:
bingildak said:

başkalarının dediğini takma deyince nasıl laf soktuğumu anlamadım abi. neyse. hayırlı tıraşlar. KİKİKİKİ

hakaret abi benim için o. başkalarının ne dediğini takmak ezikliktir benim gözümde. belli bir seviyede tabi. eziklik yapma desen tepki vermeyecek miydim işte verecektim aynı hesap.
Mesaj tarihi:
Ben ayda 1 gidiyorum berbere 3 numara için yanları 2 aldırıyorum gerçi arasındaki farkı gözle anlıyamıyorsun ama kendin kestiğinde belli ediyor kendini. Bazen canım çok sıkıldığında kendim kesiyorum falan.
Mesaj tarihi:

Fistan said:

Esh said:

50 lira ne lan.

25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz
20 liraya kestiriyordum saç sakal
ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım.
şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf

berber olsam böyle sakin sessiz bi mekan açarım ha eminim bunu arayan çok kişi vardır.benim berber de iyi ama adamlar kesintisiz iddaa muhabbeti çeviriyorlar.iddaa bayilerinde bu kadar muhabbet dönmüyodur eminim.müşteri dışında sırf maç konuşmaya gelmiş bir gurup oluyor ne zaman gitsem sdf
Mesaj tarihi:
İstanbuldayken çeliktepeye giderdim berbere. Mahmut abi. Benzer muhabbetler dönerdi ama efsane komik olurdu. Hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Geçen sene 15tlydi.

Şimdi antalyada 25 kestiriyorum.
  • Yeni Oluştur...