Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da uzun erkek saçı kesmeyi bilen kuaför

Aceace

Öne çıkan mesajlar

yazın kır düğününe gidecek adama ne önerelim abi? gayet mantıklı bi önerme o.

Aluriel said:

Esh said:

kim neyi düğünde giyiyo olm.

düğünde kısa pantolon ceket giyilir de bi adabı var o işin.

buldurma bana eski mesajı işte 8-9 ay öncesinden. aynı bu fotoyu tarif ettin adama işte, ceket al bi de dedin yanına hata
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

50 lira ne lan.

25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz
20 liraya kestiriyordum saç sakal
ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım.
şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

erkek berberlerinde fiyat arttıkça mekanın kalitesi + çalışan kadınların güzelliği artıyor. onun dışında 20tl'ye de 150tl'ye de aynı kalitede saç kesimi yakalayabilmek mümkün sdffds.

lord gibi kapıda karşılanmak için veriyorsun yani parayı sdf.

ben hayatımda berberde kadın çalışan görmedim dfkgfdgfd
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

başkalarının dediğini takma deyince nasıl laf soktuğumu anlamadım abi. neyse. hayırlı tıraşlar. KİKİKİKİ

hakaret abi benim için o. başkalarının ne dediğini takmak ezikliktir benim gözümde. belli bir seviyede tabi. eziklik yapma desen tepki vermeyecek miydim işte verecektim aynı hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Esh said:

50 lira ne lan.

25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz
20 liraya kestiriyordum saç sakal
ama içeride best fm, tv de at yarışı, muhabbet beter ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım.
şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere, blues çalıyor tv de nat geo, 24kitchen falan açık. sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf

berber olsam böyle sakin sessiz bi mekan açarım ha eminim bunu arayan çok kişi vardır.benim berber de iyi ama adamlar kesintisiz iddaa muhabbeti çeviriyorlar.iddaa bayilerinde bu kadar muhabbet dönmüyodur eminim.müşteri dışında sırf maç konuşmaya gelmiş bir gurup oluyor ne zaman gitsem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...