senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Twitch fikri on numara bu arada Gevurlarda var mi kumpir bilmiyorumda otantik gelebilir, yemek yiyen adami binler seyredio yapana subs akar
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Aluriel said: Gel basla yarin patates olarak Hahaha harika bi espri. Hep böyle kal.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yildirimokur said: Aluriel said: Gel basla yarin patates olarak Hahaha harika bi espri. Hep böyle kal. http://i.imgur.com/q9mp5P1.gif
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Salın Zomatoyu said: Zomato, Türkiye operasyonlarını dondurduğunu resmi olarak açıkladı http://webrazzi.com/wp-content/uploads/2017/05/zomato-1.jpg http://webrazzi.com/2017/05/23/zomato-turkiye/
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bu yanlış anlaşılmasın, adamlar Türkiye ofisini kapatıyor. Zomato'yu yine kullanabileceksin Türkiye'de.
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 dasaaa said: RamsesII said: butik burgera 35 kağıt bayılmıyorum abi ben... İçindeki etin gramajına göre o fiyatın normalizasyon eğrisi var bu arada... eskortcu, etinin gramaji d cup olan eskort numarasi paylasirsan sana 4tane kumpir ismarlarim bak. fiyat perfomans iyi olsun. yoksa olmaz. gel ben sana bedelsiz 2 yumurta bir sucuk ısmarlayayım
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bugün gittik bir arkadaşla. atıştırmalık bir yer ararken lan buralarda biyerde paticik kumpircisi olacaktı dedim, tesadüfen telefona bi girdim sokağına gelmişiz. bilinçaltı kokusunu almış resmen. sonra içeri bi girdim MERHABA BİZ İBNECİK.COMdan geliyoruz diyecek adam yok. sadece bitane hanım personel bırakıp kaçmışlar. o yüzden bedava gazoz içemedim :/ özveriliydi ama çabuk geldi beklediğimizden. arkadaş misket köfteli aldı ben baconlu sipariş ettim ne de olsa tötleri yemez gerçek bacon koymaya müslüman memlekette diye, çat diye ramazan ayında ortaya domuzu koydular. o yönden hakkını veriyor ama 27 liralık ne yedim lan ben dedim. patatesler kısmen ufak ama kimine de fazla bile gelir. conclusion: bence batar. önünden geçerken açsan yersin ama uf değşik kumpir gömek dersen zor.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 şişmansın sen sana az gelmiştir ben de son 3 gidişimde beleş gazoz alamadım çok üzdü ya :(
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ulan bahşiş fazla bırakacağınız yerde beleş gazoz muhabbeti çekiyo kodumun ölücüleri
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 İkinci kez bi türlü gidemedim, yolum da düştü Kadıköy'e ama denk getiremedim. Bir kere arkadaşları da getireyim dedim de kumpir havalarında değillerdi o sırada. İlk fırsatta yine gelecem ama.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 aksama orda olacagim gelin de kumpir yiyeq la bebeler
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 pascalnouman said: aksama orda olacagim gelin de kumpir yiyeq la bebeler geldin mi akşam?
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 patatesten çok malzeme yedik herhalde daha fiyat/performans yer yoktur. yan masada iki pati daha varmış 'ehe ben forumdan' derken onlarda bi anda dönüp baktı wowowow olduk sonra borlu gazozlarımızı içe içe gittik.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 adamınbiri said: pascalnouman said: aksama orda olacagim gelin de kumpir yiyeq la bebeler geldin mi akşam? yok ya gec indim goztepeye baska sefere insh
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Promenader said: patatesten çok malzeme yedik herhalde daha fiyat/performans yer yoktur. yan masada iki pati daha varmış 'ehe ben forumdan' derken onlarda bi anda dönüp baktı wowowow olduk sonra borlu gazozlarımızı içe içe gittik. öhöm :)o normalde kumpiri öğün olarak görmem ama porsiyonlar büyük ve malzeme güzel olduğundan, gayet iyi doyuruyor. cheddar misket köfteli olanını denedim, 8/10. demirhindi bor diye bir gazoz içtik, çok güzeldi.
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 oo fantastik gazozlar geldiyse yeniden ugrama vakti de gelmistir :)
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ya ben beleş gazoz içemedim. inş. batar.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 goldla ikimiz gidelim de dukkan sahibi siparis gorsun..
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ben iki tane yerim de ortak lazım hakkaten. zaten hep bundan şişmanladım, x sipariş versem y aklımda kalıyor.
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 son bi defa daha gidilir aslında...
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Please Lord, help me eat one more...
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Promenader said: son bi defa daha gidilir aslında... neden son? hayırdır? olmaz öyle şey hep bekleriz. goldbären said: ya ben beleş gazoz içemedim. inş. batar. la! deme öyle allahsız.Gel sen tamam beleş gazoz vericem
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ben dün gittim, adam o sıcakta çalışıyor diye takdir de ettim. 4 kişi gittik, hepsi baya başarılıydı kumpirlerin. Doyuruyor da, o kadar güzel görünüyor ki gözümüz doymadı. Misket köfteli Anadolu Sosisli Kumru yedik. Hepsi iyi. Diğer arkadaşlar da öğrenmiş gazoz olayını, direkt gazoz veriyorlar sormadan, istemeden.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bu arada ne gazoz cikartmislar kardesim.. linko.. bilmem kac cesit gazoz var..hani tukkanda yer olsa da sunlari yigip millete satsalar birsey..
Öne çıkan mesajlar