Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 son 5 aydır olduğu gibi yine insafsızca FFXIV oynadım insan gibi değil, hayvan gibi oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 daha oynamadım ama oynicam, dün oynadım, ofise oculus quest 2 geldi bi tane 1 haftalığına deneyelim diye. Anında half life alyx aldım, indirdim, MÜKEMMEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Horizon Zero Dawn yükledim, birazdan test edicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Çok rutine bindi benim oyun alışkanlığım Çok vaktim olmadığı zaman girip 1-2 el lol atıyorum, vakit varsa biraz Pathfinder WoTR ya da Project Zomboid. Zomboid i baya sevdim güzel vakit geçiriliyor. Bi iki arkadaşımı başlatıp co op yapmak lazım ama, tek başına bi yerden sonra sıkıyor. PS plus dirt vermiş onu da yükledim, varsa iki kol ekran bölmeli yarış seçeneği evde güzel aktivite olur. Adam akıllı vakit bulursam da cyberpunk a başlicam, buna başlayınca duramam gibi geliyo o yüzden hiç başlamıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 3 saat önce, Scalanova dedi ki: 5 i niye secmedin? 120 gb disk var ucu ucuna fh4 sigdi. Kalaninda windows yuklu. Gece gunduz full maplara atiyor gerci aktif oyun. Araba hastasi biri en az bin saat falan oynar o kadar araba ve detay var. İcine motoruna vidasina kadar oynayabiliyosun bi de tam sosyal komunite oyunu mmo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Ssd yuzunden yani. 5 daha iyi diye biliyorum ondan sormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 satisfactory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 destiny 2 yükledim gamepassten onu oynuyorum dünden beri, en son sp oyun gibi ilk 3 campaigni bitirmiştim, onlar şimdi tamamen yok olmuş. şu an açık 3'ünü oynuyorum şimdi, forsaken bu ay yokolacakmış yeni expansion gelince. yine birkaç yıl sonra geri dönüp yenileri oynayıp silerim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 nası yok oluyor oynayamıyo muyuz oraları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 gamepass'ten kaldırdılar işte patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 sadece gamepass değil hiçbir yerde yok ilk 3 campaign, baya silmişler oyundan lel. ayın 22'sinde de forsaken silinecek https://www.bungie.net/en/News/Article/49189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 çok acayip bir durummuş da wow gibi balon gibi şişen bir oyun yapabiliyorken bunların yapamıyoruz demesini garipsedim. oyuncuya bıraksalarmış install seçeneği veya bethesda'nın modül tarzı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 https://store.steampowered.com/app/1272320/Diplomacy_is_Not_an_Option/ Early access'de sadece 2 campaign bölümü ve endless var şimdilik. Bayağı hoşuma gitti, they are billions klonu gibi görünebilir ama o oyun sarmamıştı beni, bu daha çok Stronghold'un tower defense hali gibi. Ekonomi de oturtuyorsun. Hatta aktif olarak keşif/saldırı yapman gerekiyor. Fizik motoru kasmışlar, o yüzden oklar duvara falan takılıyor ama bence oyunun artılarından bu motor. İnşallah düzgün bir tempoyla devam ederler. 2. bölüm uğraştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 ahah oyunun ismini senden duymak güldürdü. iyi eğlenceler, bakayım ben de demoyu denerim belki. ------------- necromunda: underhive wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Elite dangerous odyssey'de ticaret takiliyorum. Bir de heroes and generals sardim. Yuzyillardir fps oynamistim galiba. Oyun oldugu belli olan bi oyun. Yani asiri gercekci grafikli online oyunlarda dost dusman ayirt edemiyorum goz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 the forgotten city oynadım, genel olarak keyifliydi. direkt en iyi sonla bitirdim normal oynayışta. çok dikkatli oynamasam da bi kaç yerde hata gördüm. /discuss Spoiler mallilous muydu aday olan magistrate. onun gerçek kimliği ortaya çıktığında adamı tehdit ettiğimizde tamam diyip hemen seçimden çekilip, iki tutsağı bırakması. sonuçta burda günah işlenemiyor, neden hemen pes etti. burda kaçırdığım birşey mi var. bir de çivi yazısını kimsenin tanımaması garip oldu, roma'lılar veya greek'ler sümer toplumunu bilmiyordu ama çivi yazısı ve oyunda görülen lamassu gibi tanrılar asurlarda da vardı dolayısıyla çivi yazısını mysterious olarak tanımlamaları biraz garip geldi ki yanlış görmediysem son versiyon çizi yazısı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Keyif cubugumuz geldi fsx oynuyorum da addonlarimi falan unuttum hep. Kalas gibi goruntu ve dusuk performansla takiliyorum oyle. Eskiden addonlar kurmustum hem daha guzel gorunuyor hem daha performansli calisiyordu. Simdi useniyorum hatirlamaya indirmeye. Xplane 10 ya da 11 oynayan var mi? Daha modern oldugu icin daha iyi calisma ihtimali var midir patates sistemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 şunu aldım 1 saat oynadım sonra iade ettim. https://store.steampowered.com/app/1489970/Highrise_City/ cities skylines ile industry giant birleştirmeye çalışmışlar da olmamış. çok basit ve tırt oyundaki pek çok şey. küçük ekiplik iş değil bu. hele sallama trafik görünce iyice uyuz oldum. cities skylines 2'yi duyurun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 sayfasından olmamışlık akıyor oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 açlık var napıcan. bi de ben aldığımda review yoktu henüz, en kötü iade ederim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Daggerfall Unity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Binlerce belgesel ve makalenin gazina geldikten sonra Uboat oynadim. Steampunk ve verne sever biri olarak denizalti fikri hep sicak geliyordu ama oyun bazinda oynamisligim yoktu. Hem oyun guzel ve cok detayli hem de yepyeni seyler ogreniyorum, yeni bi dunya. Alman ubotlarin batirdiklari geminin denizcilerine ekmek atmasini bile secenek olarak koymuslar. Denizin dibinde tepedeki destroyerden saklanirken ekibin stres yapmasi, bazen kirilmasi ve aglamasi, hidrofondam ses gitmesin diye liderligi yuksek birinin onu sakinlestirmesi gibi mikro management de var isteyen icin. Oyunun agirligini ayarlayabiliyorsunuz, arcade gibi de yukarida dedigim gibi de oynanabiliyor hem teoeden bakis hem direkt kontrol olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 resident evil 7 basladim. bakalim atmosferi falan havasi guzeldir diye, bi de uzun degilmis uzun oyunlara dayanamiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 youtube'da özellikle aratıyorum kısa oyunlar diye videolar oluyor. kısa jrpg, kısa rpg falan aratıyorum. galiba şu anki yaşamımda sınırım 20 saat falan max. artık hayal yani 80-100 saatlik oyun bitirmem. az az da olsa oynar bitiririm de fokus kayboluyor bir yerden sonra bende. dizileri bile çok yaymadan binge gibi izlemeye çalışıyorum sıkıştırıp. şöyle max 2-3 günde oynayıp bitirebileceğim oyunlar da süre olarak 15-20 saat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 endzone'a basladim dlcli, fena degil ama felaketler disinda bir zorluk yok gibi pek, exploration falan guzel olmus ama. https://store.steampowered.com/app/933820/Endzone__A_World_Apart/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar