pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Böyle bir makineye ihtiyacım var ama aşırıya kaçmak istemiyorum ondan varsa bildiğiniz max. 50 liralık bir traş makinesi çok makbule geçer. Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Moser'lar ne kadar bilmiyorum ama ilk onlarin fiyatina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 remington utandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 moser'de seyyar da bile var muhtemelen sahteleri dolu piyasa güvenemiyorsun. ben gittim philips almıştım 2 senedir berbere gitmez oldum.. evde çenenin altından başlıyorum, vuruyorum kafayı da 3 numaraya bitli ilkokul cocugu gibi işe gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 panasonicler baya dayanıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 moser best ama pahalıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 50 liralik makine seni tuyu yolunmus kanaryaya cevirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 uzerine biraz koy phillips al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 55tl? anlamam bunlardan ama şunlar çok mu dandik? http://www.vatanbilgisayar.com/sinbo-shc4354-sac-kesme-makinesi.html sonuçta evde ayda/haftada 30-60dk falan çalışacak şu dandık duruyor ama http://www.vatanbilgisayar.com/sinbo-shc4365-sarjli-sac-kesme-makinesi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 scorch said: moser'de seyyar da bile var muhtemelen sahteleri dolu piyasa güvenemiyorsun. ben gittim philips almıştım 2 senedir berbere gitmez oldum.. evde çenenin altından başlıyorum, vuruyorum kafayı da 3 numaraya bitli ilkokul cocugu gibi işe gidiyorum. Vay Koç burssuz vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Abi berbere sorsana en kralını onlar bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 scorch said: moser'de seyyar da bile var muhtemelen sahteleri dolu piyasa güvenemiyorsun. ben gittim philips almıştım 2 senedir berbere gitmez oldum.. evde çenenin altından başlıyorum, vuruyorum kafayı da 3 numaraya bitli ilkokul cocugu gibi işe gidiyorum. ben bunu lisede yapıyodum ya. sonra traş ediyodum bile. tam zenci hapisanesi tribi. ne naziydim ne de kel ama dazlak takılıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Feamer said: 55tl? anlamam bunlardan ama şunlar çok mu dandik? http://www.vatanbilgisayar.com/sinbo-shc4354-sac-kesme-makinesi.html sonuçta evde ayda/haftada 30-60dk falan çalışacak şu dandık duruyor ama http://www.vatanbilgisayar.com/sinbo-shc4365-sarjli-sac-kesme-makinesi.html 43'lük fena değil gibi duruyor ama şarjlı olmasını istemiyorum pek. İlerde alacak olan olursa diye yazıyorum, üstteki linkteki gibi şarjlı makinelerin 5 tane ayarı var, tek başlığı var o uzayıp kısalıyor. Şarjlıların avantajı kablo sıkıntısı yok ama şarjı azsa/bitikse şarj kablosunu takayım öyle traş olayım gibi bir olay yok. Yetmiyor adaptörün gücü aleti çalıştırmaya, biraz doldurup bitene kadar kullanıp sonra tekrar aynı işlemi yapmak gerekiyor. Ondan kablolu tercih etmek daha mantıklı, çok da rahatsız etmiyor zaten kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 her seferden sonra doldur pili? veya kaç sefer gidecek, traş makinesi, 2-3 gidiyor, uyarı ışığı yanıyor, sonra tak fişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abi paticik kaliteyi bozmuş 50 tllik ürün için topic mi açılır mesajı arıyorum iki saattir. ben söyleyeyim bari 50tllik ürün için topic mi açılır. git bi vatana 50tl olanı al bence zaten hepsi aynı kalitede olacaktır. ama bence bi kaç ay kullanıp bu ne ya diyip illet edebilirsin. hele ki her kullanımdan sonra yağını fln sürmezsen şunun olma ihtimali yüzde yüz. o yüzden biraz daha para koyup daha kaliteli al derim. kesin gidip sonrasında bi tane daha alacaksın 50 tl kaçmış olacak benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 6-7 sene kadar moser kullandım şu kablolu modelinden, makine canavar gibi çalışıyor, sesi filan hiç değişmedi. Ama ben sağa sola tıkıştırdığım için kablonun makineye giren ucu açıldı hala çalışıyor ama bantlayıp filan kullanmak istemedim. Attım bir kenarda duruyor. Yine gittim aynı makineyi aldım. Moser 1400 diye geçiyor model. Şimdi baktım internette 44 liraya filan var ama söylendiği gibi imitasyon olabilir. Genellikle 100 lira civarı. Makineye iyi bakarsan 10 sene yanından ayrılmaz. Hiç öyle 50 liralık toplara girme elinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hey giddy paticik. başka bi topikte de 3000 liralık kulaklıklar konuşuluyor. tezatsın paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 alette cimrilik yapmamaklazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Moser işte ucuz olmasına bakma en iyilerden biridir. Alman malı ömür boyu kullanırsın, bir rivayete göre daha bozulanı görülmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Moser'in 50 lira olmasına imkan yok. 150 lira bile desen olmaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 berberlere sorsana en iyi f/p ürünü bilir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 moserin kendi sitesinde tr dist. olarak burasi gosteriliyor.. ITIMAT LÜKS HIRDAVAT SAN VE TIC A.Ș Tahtakale Tomruk Sokak, Gök is Hani No:8/B 344116 Eminönü Fatih-Istanbul Tel: +90 212 52265 38 / +90 212 520 0615 Fax: +90 212 527 79 88 Web: www.fonexprofesyonel.com Email: [email protected] burada da moser 1400 100 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 https://img1.etsystatic.com/058/0/7818060/il_fullxfull.739303451_juuc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 şu nasıldır acaba markası beybilis 70 lira kargoyla http://images.hepsiburada.net/assets/SG/500/SG_2609063.jpg http://www.hepsiburada.com/babyliss-for-men-e823e-6-parca-erkek-bakim-seti-p-SGBABYE823E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 http://www.vatanbilgisayar.com/philips-qg3337-15-erkek-bakim-kiti.html lan ben bunu 11 dolara aldim yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar