ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Liebe said: Utk said: 3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler. Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım. Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin. Utk said: Masakari said: Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz... 0.7 cent ile birleştirince ben de bounty'ye hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Evet 0.7 hatalı olmuş, 70 cent olacak. Hesabını dolar üzerinden yapanlar iyi güldü. Bounty'e hak verenleri anlamadım. Görevleri yapıyorsun,paranı vermeyi reddediyorlar ama yine haklılar. Gelin çalıştırıyım sizi, paranızı vermiyim. Süper insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Laraken said: olaya mı, başlığa konulan noktaya mı yoksa "pastahane"ye mi üzülsem bilemedim. çok karışık duygular içerisindeyim. sevgili türkçe öğretmeninine çok selamlarımı,saygılarımı iletirsen pek sevinirim. Pastahane olarak bildiğim meğer pastaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 "pasta evi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 15 pasatahaneyi bi gunde gezsen 5 tanesi onaylansa 75 tl eder gel bizde teknisyen olarka iş başla yövmiyen o paraya gelir bide sskn ödenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/19/Bounty-Wrapper-Small.jpg bounty diye diye canımı çektirdiniz. goldberat topikte misin, gel lan bakkala gidelim. iki parçaydı bu, bi tane alır paylaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 BonePART said: 15 pasatahaneyi bi gunde gezsen 5 tanesi onaylansa 75 tl eder gel bizde teknisyen olarka iş başla yövmiyen o paraya gelir bide sskn ödenir tam dediğin hesap, günde 15 tane gezdim 5 tanesi onaylandı. teknisyenliğe gerek yok freelance çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bounty'den Deniz bey aradı , bi yanlışlık olduğunu belirtti. Aynı olan yorumlar düzeltildikten sonra paramı alabileceğim. Sevindirici. 2 gr daha hak kazandım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 pastahaneden rahatsız olanlar pasatahaneye ne tepki verecek ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ahahahahahah bakalım kelime nereye gidecek böyle böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 https://galeri.uludagsozluk.com/8/do%C4%9Fru-oldu%C4%9Fu-san%C4%B1lan-yaz%C4%B1m-yanl%C4%B1%C5%9Flar%C4%B1_39733.jpg Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Piröfitörölümü yer çıkarım gerisine bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Cokomantis said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/19/Bounty-Wrapper-Small.jpg bounty diye diye canımı çektirdiniz. goldberat topikte misin, gel lan bakkala gidelim. iki parçaydı bu, bi tane alır paylaşırız. bi parçasıyla yetinir mi ki, üstüne seni de yemesin? ben olsam yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 fakat kilolunun daha kiloluyu coşkuyla ezmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 pardon ben olsam yerdim detayını geç gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Black-ice said: Esh said: adeta bir kazı kazan kazı kaybet olm onun aslı. bunu hep yazıyosun senin yüzünden soğudum oynamaz oldum en büyük zevkimdi. lan kazı kazan deyince aklıma 2 olay geliyor. ilkini siktir et şimdi uzun o, yazamam o kadar. ikincisine gelirsek, sene 96'da uludağ üniversitesine kaydımı yaptırdım, eski otogarda otobüs bekliyorum. çay söyledim, kaç lira hatıramıyorum şimdi gelen para üstü bozukluğu masa üstüne bıraktı garson. saate baktım 20 dk falan var otobüsün kalkmasına, yorgunum uykum var, canım sıkılıyor derken seyyar piyangocu amca bitti yanımda, "kazı kazan, kazı kazan" diye. kaç para dayı dedim, gene hatırlamıyorum tam garsonun masaya bıraktığı bozukluk kadar. ver dedim dayı, kazıyalım bakalım. 20 dk kazıdım, aldım verdim, en sonunda 0 kar-zararla otobüse bindim. bu sebeple ben kazı-kazan'a her daim olumlu duygular beslemişimdir. şu da var, o günden sonra hiç oynamadım. 96 yılında o gün ben zirvedeydim anlıyorsın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 96'dan beri çakılıyo musun napıyosun kardeşim,kafan hayırlı olsun saçını mı kestirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 konu nerden geldi pastaHanelerden kazı kazanlardan 96'lara nereye gidicek, cuma ödemeyi yapsınlar da gerçi gerisi beni kazımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 http://www.edize.com/img/content/0/17/ooh-mina-koyim-soktum-konusmayi-484x388.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Black-ice said: pastahaneden rahatsız olanlar pasatahaneye ne tepki verecek ediyorum pasatahane o kadar kötü ki black-ice'ın "merak"ı unutmasını görmemişiz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 huun said: lan kazı kazan deyince aklıma 2 olay geliyor. ilkini siktir et şimdi uzun o, yazamam o kadar. ikincisine gelirsek, sene 96'da uludağ üniversitesine kaydımı yaptırdım, eski otogarda otobüs bekliyorum. çay söyledim, kaç lira hatıramıyorum şimdi gelen para üstü bozukluğu masa üstüne bıraktı garson. saate baktım 20 dk falan var otobüsün kalkmasına, yorgunum uykum var, canım sıkılıyor derken seyyar piyangocu amca bitti yanımda, "kazı kazan, kazı kazan" diye. kaç para dayı dedim, gene hatırlamıyorum tam garsonun masaya bıraktığı bozukluk kadar. ver dedim dayı, kazıyalım bakalım. 20 dk kazıdım, aldım verdim, en sonunda 0 kar-zararla otobüse bindim. bu sebeple ben kazı-kazan'a her daim olumlu duygular beslemişimdir. şu da var, o günden sonra hiç oynamadım. 96 yılında o gün ben zirvedeydim anlıyorsın değil mi? ilk verdiğin parayı geri aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Laraken said: Black-ice said: pastahaneden rahatsız olanlar pasatahaneye ne tepki verecek ediyorum pasatahane o kadar kötü ki black-ice'ın "merak"ı unutmasını görmemişiz bile. hahahahah hakkaten ha ben bile farkında değilim herkesin beyni oraya merak koymuş kendiliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Insan beyninin guzelligi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 biri piyem yardırıyor pasatahane demiş bak densize gibilerinden yav bu kadar ufak şeylere takılırsanız, hayat nasıl geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar