Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 en azından başarılı bir aldatma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 olay ne bilmiyorum ama doğru karar. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 fotoğraf hilesiymiş ya. instagramına baktım 1.50 türk kızı direkt. fotoşop güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Yani hatun zaten kimi istese elde edecek tarzda biri. Dr. o kadar gfuel ala ala bir yerde patlayacaktı :P sen her yayında cum cum cum cum ya ya ya ya dersen birine patlarsın yani. İşin içinde aile çocuk vs. olsa bile o kısmı umurumda olmuyor. Bana uygun saatte yayın yapan ve eğlendiren nadir bir yayıncıydı yazık oldu. Bu açıklamayı da izleyicilerinden çok sponsorlara yönelik yaptı bildiğim kadarı ile aylık geliri son 1 yılda 100 bin $ gören biri bu işe ara vermesi cidden adamı delirtir, üstüne aile sorunları vs. yılın sonu kendisi için berbat bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 O kiz kime gelse evliligi biter abi. Yazik yani kotu denk gelmis. Hani bazi durumlar vardir skini tutamazsin, bu da o tarz bisi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 bu kadin adami yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Xcon said: Dr. Disrespect aldığı bu gazla olacağı buydu bence yayın hayatı bitti. Çünkü ortaya çıkardığı karakter tam bir zıpır sen bu olay üstüne geri dönersen her türden dalga konusu olursun. Bu kadar mesleki açıdan en üst noktaya ulaşmış iken; böyle yerin dibine girmek baya koymuştur adama. Ve bu aldatma olayı çok yakın bir zamanda oluyor hatun yine bir twitch yayıncısı craysounds twiter - @craysounds_ bunları net alemi 1 günde nasıl ortaya saçtı ve buldu taktir edilesi. Hayır bu hatunun Dr. için arada atılan gel karımı becer tarzı troll twit mesajları altında direk selam beni bul diye attığı mesajının fotosunu bile herifler yakalamış, hatta birlikte aynı karede oldukları anları bulmuşlar. Dün açıklama üstüne hemen kim bu kimle aldattı derken her şeyi ortaya döktüler. Aldattığı hatunda tam kendi yarattığı karakter gibi fırlama biri. Yaptığı etik olmasa da yayın hayatının kısmen bitmesi üzdü arada açar zevkle izlerdim. Kısaca net aleminde ünlüysen işin zor aldatma olsun yada bir fail anın vs. o kadar hızlı ortaya çıkıyor ki mal gibi ortada kalıyorsun. Cray nerden bulmuslar yahu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 topicin gidişat mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Red said: fotoğraf hilesiymiş ya. instagramına baktım 1.50 türk kızı direkt. fotoşop güzeli. bana da dirsekleri çok sivri gibi geldi, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Red said: fotoğraf hilesiymiş ya. instagramına baktım 1.50 türk kızı direkt. fotoşop güzeli. fena değil bence https://www.instagram.com/craysounds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 neutrino said: Xcon said: Dr. Disrespect aldığı bu gazla olacağı buydu bence yayın hayatı bitti. Çünkü ortaya çıkardığı karakter tam bir zıpır sen bu olay üstüne geri dönersen her türden dalga konusu olursun. Bu kadar mesleki açıdan en üst noktaya ulaşmış iken; böyle yerin dibine girmek baya koymuştur adama. Ve bu aldatma olayı çok yakın bir zamanda oluyor hatun yine bir twitch yayıncısı craysounds twiter - @craysounds_ bunları net alemi 1 günde nasıl ortaya saçtı ve buldu taktir edilesi. Hayır bu hatunun Dr. için arada atılan gel karımı becer tarzı troll twit mesajları altında direk selam beni bul diye attığı mesajının fotosunu bile herifler yakalamış, hatta birlikte aynı karede oldukları anları bulmuşlar. Dün açıklama üstüne hemen kim bu kimle aldattı derken her şeyi ortaya döktüler. Aldattığı hatunda tam kendi yarattığı karakter gibi fırlama biri. Yaptığı etik olmasa da yayın hayatının kısmen bitmesi üzdü arada açar zevkle izlerdim. Kısaca net aleminde ünlüysen işin zor aldatma olsun yada bir fail anın vs. o kadar hızlı ortaya çıkıyor ki mal gibi ortada kalıyorsun. Cray nerden bulmuslar yahu hemen Reddit ve twit üstünden bilinen bazı yayıncı ve youtuber bilgilerine göre bu olay ortaya çıkıyor. Daha detaylı istersen reddit içinden bu bilgilere ulaşabilirsin. ''Cray'' ise bu olaylara daha en ufak cevap vermedi hatuna artık DrDicksErect diyorlar lol. Varsa ortada bir yalan direk cevap hakkı doğmuştu, Dr. içinde geçerli ama hala yalanlama yok. Yalan olsa böyle bir iftira cevapsız kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Tam adamın başını belaya sokarım tipi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Cock Blocker Yarıldım ya herifler bir yatak anlarını paylaşmadı lol neyse konuyu daha da dağıtmayım.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Üzüldüm lan Dr. Disrespect'e. Umarım halleder ne sıkıntısı varsa ailesi ile. Sevdiğim bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ailesiyle bi sıkıntısı yok, ailesinin onunla sıkıntısı var muhtemelen. ayrıca kalkıp niye böyle bi açıklama yaptığını da anlamış değilim. böyle bir detayı vermesine ne gerek var ki? I need some urgent personal time off dediği anda bitti. kalkıp karımı aldattım onunla vakit geçirmem lazım stream'e bir süre ara veriyorum diye açıklama yapmak nedir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 nerde dedi tam olarak aldattigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Lemmy said: Tam adamın başını belaya sokarım tipi hatun. bu hatun için başım belaya girsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 toggie said: nerde dedi tam olarak aldattigini? 5 dakkalık stream açtı, bunu deyip kapadı... https://www.twitch.tv/videos/209596628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ya aciklamayi muhtemelen sub'lara ve sponsorlara olan sorumlulugu geregi yapmistir. cok da detay vermemis ki zaten herkesin ogrendigi bi seyi kendisinin farkli bi sekilde anlatmasina da pek gerek kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 çok detay vermemiş dediğin adam unfaithful kelimesini kullanmış ne istiosun daha. domalttım sonra missionary e falan mı geçtik desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 karısı zorlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Esh said: O kiz kime gelse evliligi biter abi. Yazik yani kotu denk gelmis. Hani bazi durumlar vardir skini tutamazsin, bu da o tarz bisi kesin yok abi böyle bir şey. aldatmak elimin kiri diyen adamın ideolojisinden farkı yok bence. sikini tutacan, çok zor bir görev değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 toggie said: ya aciklamayi muhtemelen sub'lara ve sponsorlara olan sorumlulugu geregi yapmistir. cok da detay vermemis ki zaten herkesin ogrendigi bi seyi kendisinin farkli bi sekilde anlatmasina da pek gerek kalmamis. yaw ne alaka sub'lara sorumluluk. dersin işte ailemle geçirmem gereken belli bir vakit var önümde, belirsiz bir süre boyunca yayın yapamayacağım özür dilerim. Twitch'ten refund edebilirsiniz veya ben isteyenlerinkini refund edeceğim. dersin olur biter. sponsor konusunda da, sana yıllık atıyorum 50bin dolar veren Asus'un adamı senin streamini kapattığını şu video ile öğrenmesin bi zahmet. özel olarak bütün 5-10 kaç tane varsa, sponsorlarıyla kontağa geçip açıklar durumu. onlara da aldattım demesine gerek yok haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Jeeztro said: Esh said: O kiz kime gelse evliligi biter abi. Yazik yani kotu denk gelmis. Hani bazi durumlar vardir skini tutamazsin, bu da o tarz bisi kesin yok abi böyle bir şey. aldatmak elimin kiri diyen adamın ideolojisinden farkı yok bence. sikini tutacan, çok zor bir görev değil. buyuk olkma ye buyuk konusma abi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 tek eşlilik erkege eziyet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar