Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

samaella said:

arkadaşa kot şort çıktı 450tl ^^

kutuları açın bence

nasıl ya
oyundaki kozmetik eşyasını 450 tlye mi sattı yani

evet, bildiğin şort işte. Hani UMP alırken yanlışlıkla yerden kotu alırsın ya ondan :D
Mesaj tarihi:
sordum kimse sallamadı, tekrar soruyorum

server/oyun modunu her seferinde seçmek zorunda mıyız? Asia solo third person açıyor default. EU daha iyi değil mi ping vs. bakımından bizim için ?

defaultu nasıl değiştiriyoruz bir de?
Mesaj tarihi:
ulan 150 saat oynadık böyle boklar yoktu. oyundan baydım oynamıyorum bayadır, satılan itemlar gelmiş. o kadar cs go oynadık ordan da bi cacık çıkmadıydı zaten sdf.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

kaynak?

http://www.pcgamer.com/pubg-exec-clarifies-objection-to-fortnite-battle-royale-its-not-about-the-idea-itself-its-about-epic-games/?utm_content=buffer21332&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ben de benim camo cap'i mi satsam diyorum ama hiç olmazsa kot'a, ayakkabıya göre daha çok dikkat çekiyor. 32 tl falandı en son.

abi tamam verecem parasını sana lanet olsun. camo cap diye diye tiksindirdin façsödma
Mesaj tarihi:
totemic said:

bu oyunda custom maç ayarlamak için ne yapmak lazım? millet ne güzel ayarlayıp oynuyor. server mı kiralamak gerekiyor?

Yayıncı/youtuberlara veriyolar onu partnerlikle.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

-Deno- said:

ben de benim camo cap'i mi satsam diyorum ama hiç olmazsa kot'a, ayakkabıya göre daha çok dikkat çekiyor. 32 tl falandı en son.

abi tamam verecem parasını sana lanet olsun. camo cap diye diye tiksindirdin façsödma

CAMO CAP
Mesaj tarihi:
zipzip said:

totemic said:

bu oyunda custom maç ayarlamak için ne yapmak lazım? millet ne güzel ayarlayıp oynuyor. server mı kiralamak gerekiyor?

Yayıncı/youtuberlara veriyolar onu partnerlikle.

Hadi ya. Bana açsana solo bi custom maç teasy tek başıma loptlıyım butun haritayı asddfs. En büyük hayalim bu ya şu oyunda.
  • Yeni Oluştur...