samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Saeros said: samaella said: arkadaşa kot şort çıktı 450tl ^^ kutuları açın bence nasıl ya oyundaki kozmetik eşyasını 450 tlye mi sattı yani evet, bildiğin şort işte. Hani UMP alırken yanlışlıkla yerden kotu alırsın ya ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Red Hi-top Trainers 500tl üzeriyken, bendeki Brown Hi-top Trainers 0,6 tl etmesi paha biçilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 seninki konvers miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 seninki daha acıklıymış. ben de bi ceket çıktı chestten black, 20 tl markette, brown'u 100 tl. ona üzülüyodum dfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 arka arkaya aynı dandik mavi pantolondan 3 kere nasıl çıkabiliyor onu anlamıyorum. başka bir şey ver la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 aynen bu ya derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bana şu ana kadar en pahalı sarı üst çıktı gamescon kutusundan. 35 tl'e sattım şuan 40 küsür. daha da artacak fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bana yayıncı ayağına set vermişlerdi. Toplamda 800 liradan sattım o seti. Şimdi sadece kapşonlu ceket 1.5k mı ne. Satan aklımı zkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bu salaklar fortnite oyunumuzu caliyor diye aglamis, sanki battle royale i bunlar buldu ak. Capon filminin ip kimdeyse yerinde olsam bunlara dava acar milyon dolarlari kaldirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 h1z1'in ceosu da ağlamış biz olmasak pubg olmazdı diye. bilerek yapıyolar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 sordum kimse sallamadı, tekrar soruyorum server/oyun modunu her seferinde seçmek zorunda mıyız? Asia solo third person açıyor default. EU daha iyi değil mi ping vs. bakımından bizim için ? defaultu nasıl değiştiriyoruz bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 buglı o düzeltmeyi beceremiyorlar. her seferinde seçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 eu mu asia mı peki? demin eu'daydım 2 saniye latency yaşadım resmen. gerçi o benim internetten de kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 eu uçaktan ilk inice lag oluyor. sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ulan 150 saat oynadık böyle boklar yoktu. oyundan baydım oynamıyorum bayadır, satılan itemlar gelmiş. o kadar cs go oynadık ordan da bi cacık çıkmadıydı zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sabonis said: kaynak? http://www.pcgamer.com/pubg-exec-clarifies-objection-to-fortnite-battle-royale-its-not-about-the-idea-itself-its-about-epic-games/?utm_content=buffer21332&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben de benim camo cap'i mi satsam diyorum ama hiç olmazsa kot'a, ayakkabıya göre daha çok dikkat çekiyor. 32 tl falandı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bu oyunda custom maç ayarlamak için ne yapmak lazım? millet ne güzel ayarlayıp oynuyor. server mı kiralamak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 -Deno- said: ben de benim camo cap'i mi satsam diyorum ama hiç olmazsa kot'a, ayakkabıya göre daha çok dikkat çekiyor. 32 tl falandı en son. abi tamam verecem parasını sana lanet olsun. camo cap diye diye tiksindirdin façsödma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 totemic said: bu oyunda custom maç ayarlamak için ne yapmak lazım? millet ne güzel ayarlayıp oynuyor. server mı kiralamak gerekiyor? Yayıncı/youtuberlara veriyolar onu partnerlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Pay2win yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Jeeztro said: -Deno- said: ben de benim camo cap'i mi satsam diyorum ama hiç olmazsa kot'a, ayakkabıya göre daha çok dikkat çekiyor. 32 tl falandı en son. abi tamam verecem parasını sana lanet olsun. camo cap diye diye tiksindirdin façsödma CAMO CAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 zipzip said: totemic said: bu oyunda custom maç ayarlamak için ne yapmak lazım? millet ne güzel ayarlayıp oynuyor. server mı kiralamak gerekiyor? Yayıncı/youtuberlara veriyolar onu partnerlikle. Hadi ya. Bana açsana solo bi custom maç teasy tek başıma loptlıyım butun haritayı asddfs. En büyük hayalim bu ya şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Hahaha sana benzeyen arklar var. Bir ara hep birlikte girip tum haritayi lootlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar