KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 camp yapan yapsın gene fpp nin olayı dışarıya bakmak için kendini göstermesi gerekiyo artık pencere dibi prone kertenkele simulatöründen çıkıyo az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 first person'ı geliştirmeleri lazım abi. şu an direk third person gameplay'in üstüne first person kamerası şeklinde. dolayısıyla kol bacak duvardan geçiyo, kapı açarken kaparken falan surat kapıya yapışıyo. Q-E ile bakma olayı useless ötesi. gameplayinde bazı değişikliklere gidilmesi gerek. yine de ilk turumda 4 kill ile 11. oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Benim muhtemelen basim döner midem bulabır. 3rd person da bile yoruluyorum lotararken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 mokoko said: bide 1st person'ın campingi azaltacağını düşünüyorsanız hiç katılmıyorum. fps oynayınca oyun çok daha korkunç bi hale geliyo etrafında olan biteni anlamak açısından. insanlar yine yatıcaklar ama bu sefer ses kasıcaklar. yanından geçtiğin gibi hiç görmediğin biri tarafından öldürüleceksin ve bu seferde onun rage'ine gireceksin görücez bakalım kabul gören meta ne olacak oyunda. su an zaten herkes yarasa gibi ayak sesi dinliyor, view degisikligi bunu etkilemez. Benim bahsettigim adam geciyor bi koseye 3rd person avini bekliyor. Duvar dibleri, bina koseleri, terasta yatarak etrafi kesenler vs, bunlarin hepsini bitircek 1st personda diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 şu gelen update'ler h1z1 oyunu kadar herhalde di mi? oyun gittikçe güzelleşiyor ve ben deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yalnız 3rd person stream izlenmez olmuş, oynanırken nasıl olur bilmiyorum da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ne değişti ki 3rd person modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Yalnız 1st personda 5 kat daha gergin oluyorum lan ayyy elim ayağım buz kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 mokoko said: ne değişti ki 3rd person modunda pardon first person ne thirdü =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 çok kötü firt person su an ya. kapı acarken saga sola teleport oluyorum frame atlıyor vs. first person hissi de yok zaten smooth degil hic başım dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yeni crate sistemi ile market coştu satın crateleri sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 tavşan gibi sekiyo karakter midem bulandı. lagla daha beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Lag ve ani fps dropları çözemediler hala. Toprakta giden araba sesi çok gıcık. Etek düşerse 1k'dan gidiyormuş haberiniz olsun. Kutu yok olsa basıcam Steam'deki tüm parayı agsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Kaça gidiyo crateler. Bakmadan açtım kirli atlet düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Gerizekalılar yaa, test serverında lag problemi vardı. Madem çözemediniz lag problamini niye patchi getiriyorsunuz ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 anahtarla acılan kutular 10 tl. yeni kutular 5 6 tl idi 2 saat önce. bana paralı kutudan sarı gömlek çıktı ne kadara gidicek acaba 1 hafta tradeban var fiyat yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 efektif korna kullanımı: https://streamable.com/ijqi6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 driving skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ben de discord'da arkada sex bomb söylüyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Birkac gun oynanmaz bu server lar gg olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 60-55 kisiye dusmeden lag bitmiyor. https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893183287350353920 We believe we have tracked the source of the server lag seen today. This will not be an easy fix, so please bear with us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Early access alanlar sikayet etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 sonunda solo win be, zirvede bırakıyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 zipzip'in pubg turnuvasında 1.liği tabikide bebelere bırakmadım son kill: https://clips.twitch.tv/LitigiousBrightBaconSeemsGood 50 lirayı cebe attım thnx canıms :)-D^ güzel organizasyon, kaliteli stream teasycat kalitesi https://www.twitch.tv/teasycat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Diğer 2 maçı da söylesene agşksdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar