µh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 50 lira ne abi oha mutlu son var miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Jeeztro said: açıldı kapı önce dayandım kapıya, üstümde motosiklet montu falan da var hani omuzluk falan hepsi yerinde. 20-30 kere denedim açılmadı. gittim demir testeresi aldım, fakat mesafe çok dar olduğu için testerenin tutacak kısmı içeri girmedi, kesemedim. youtubedaki taktiği deneyeyim dedim, beceremedim. çilingiri çağırdım 15 saniyede açtı. 50tl çilingire verdim, 10 tl de demir testeresine. abi ne yaptı çilingir allah aşkına söylesnee? bu çilingirlere hastayım, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama herhangi KAPI sıfatını taşıyan bir şeyi 1 dk içinde açıyorlar. açılması imkansız diye düşündüğün her şeyi açıyorlar kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Lan adamin isi o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bu adamlar kapıları bu kadar kolay ve çabuk açıyorlarsa, inanılmaz büyük etik sahibi yani herifler. istese her evi soyabilir yani çat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 her kapıyı 10-20 saniyede açan elektrikli matkap gibi aletler var şindi ucunu takıyosun kilidin içine basıyorsun tuşuna çeviriyorsun açıyor https://m.youtube.com/watch?v=0ap4ZgujNpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Ben en çok çilingirin olayı duyduğundaki surat ifadesini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sabonis said: bu adamlar kapıları bu kadar kolay ve çabuk açıyorlarsa, inanılmaz büyük etik sahibi yani herifler. istese her evi soyabilir yani çat diye. bütün çilingirler ve parmak izleri karakolda kayıtlı. ama arkadaşına yaptırırsa gg tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 parmak izi bırakmasın abi? kısa namlulu silah kullansınlar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 çünkü hırsızlığın tek sıkıntı noktası kapıyı açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Çoğu kredi kartı yılda 1 kere beleş çilingir hizmeti veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 işim bitince unutmuşum bu konuyu, şansa gördüm fasd geniş uçlu tornavidayı kilidin oraya dayadı, çok uzun olunca tabi o boşluktan girdi sonrasında da keserle çaktı 3 kere tak diye kırdı attı mekanizmayı. yenisini takalım mı diyor bir de utanmadan. böyle kompleks şeyler bana fazla, kartlı sistem yapacam en sonunda evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 biraz önce başıma geliyordu da sorayım, arkasında anahtar olan kapıyı da aynı rahatlıkla açabiliyor mu çilingirler? bir de ben gittim böle klasik anahtar diil, delikli falan, ön kısmı da darbeye dayanıklı kilit aldım. bunu da çıtınk diye açıyorlar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Kapi iyiyse acmak zor oluyor, bazen acamiyorlar kirmadan birseylerini. Ama her sekilde aciliyor abi tum ev kapilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sabonis said: biraz önce başıma geliyordu da sorayım, arkasında anahtar olan kapıyı da aynı rahatlıkla açabiliyor mu çilingirler? bir de ben gittim böle klasik anahtar diil, delikli falan, ön kısmı da darbeye dayanıklı kilit aldım. bunu da çıtınk diye açıyorlar mı :D Eşim bir kere akşam dışarı çıkarken dalgınlıkla arkada anahtar varken kapıyı çekti. Neyse gittik geldik ben internetten çilingir çağırdım. Tam anlamı ile iki tane apaçi geldi eski kasa yere yakın megane sportla :) Eminim dünya üzerinde hiçkimse kapıyı anahtarla o adamın açtığı kadar hızlı açamaz. Durumu elemana anlattım ve metal eğilebilir spatula gibi birşeyi kapı arasına sokup kapıyı itti. 2 saniye sürmedi kapının açılması, dedim ya anahtarla o kadar hızlı açılamaz. 50 TL alıp gittiler. Hiçbir kapı hırsızı durduramaz bence ama şu alarm sistemleri artık caydırıyor. En azından o alarm ötmeye başlayınca ortalık ayağa kalktığından kaçmak zorunda kalıyorlar ya da hiç alarm olan evlere bulaşmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 aa yok doğru doğru. sadece dil varsa, kilitlemediysen çok kolay açıyorlar. ben o yüzden evdeyken bile 1 kere kilitliyorum kapıyı genelde :D şu fake alarmlardan almak lazım. gerçek alarmlar soygun. geçenlerde aradım konuştum, ayda 200 tl falan gibi aşırı saçma rakamlara çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yeni kapılarda onu engelleyen bi zamazingo varmış kardeşim geçen unuttu o şekilde, kitlememiş kapıyı kapatmış ama çilingir bunda bilmemne koruması var kiliti kırmadan yapamayız demiş. o koruma zımbırtısı yoksa siz de çok rahat açabilirsiiz, benim ankaradaki evde paso unutup kentkart ile açıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sabonis said: aa yok doğru doğru. sadece dil varsa, kilitlemediysen çok kolay açıyorlar. ben o yüzden evdeyken bile 1 kere kilitliyorum kapıyı genelde :D şu fake alarmlardan almak lazım. gerçek alarmlar soygun. geçenlerde aradım konuştum, ayda 200 tl falan gibi aşırı saçma rakamlara çıkmışlar. Türknet kullanıyoruz biz yaklaşık 4 sene oldu sanıyorum. 7 pencere + kapı + hareket sensörü + gaz sensörü aylık 100 TL gibi bir tutar ödüyoruz. Çağrı merkezi vs. çok iyi. Ne zaman alarm devreye girse arandık hemen. Sistem SIM kartlı ve herhangi bir kesinti olduğu halde merkeze uyarı gönderiyor. PS: Pronet'ten maksimum ölçüde uzak durun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senko said: yeni kapılarda onu engelleyen bi zamazingo varmış kardeşim geçen unuttu o şekilde, kitlememiş kapıyı kapatmış ama çilingir bunda bilmemne koruması var kiliti kırmadan yapamayız demiş. o koruma zımbırtısı yoksa siz de çok rahat açabilirsiiz, benim ankaradaki evde paso unutup kentkart ile açıyordum. oo güzelmiş. benim sikko bi kapım var ya, kilidi iyisinden aldım da, kapıdan cacık olmaz :D zaten olay kilidi kırmaya geldiyse, apartmanda dan dun falan kilit kırmak baya riskli, otomatik caydırmış oluyorsun hırsızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sabonis said: aa yok doğru doğru. sadece dil varsa, kilitlemediysen çok kolay açıyorlar. ben o yüzden evdeyken bile 1 kere kilitliyorum kapıyı genelde :D şu fake alarmlardan almak lazım. gerçek alarmlar soygun. geçenlerde aradım konuştum, ayda 200 tl falan gibi aşırı saçma rakamlara çıkmışlar. bizim eski eve yapmıştım. printerden bir marka salladım, içeride pilli yanıp yanıp sönen bir ışık. aldım yapıştırdım kapının üstüne, annem yanlız olduğu için şarttı öyle bir şey. ondan mı bilmiyorum ama hiç hırsızlık yaşanmadı en azından. epey caydırıcı tabi ki, adam ne uğraşacam ne modunda oluyor ister istemez. pronet falan soygun ama ve çok şerefsizler. ben aradım bunları fiyat alayım diye, neyse konuştuk ettik çok pahalı geldi istemedim. aradan 5-6 gün geçti, düğün oldu bizim. ertesi sabah 8 de telefon çalıyor, baktım pronet arıyor. neyse dedim, dedim dün evlendim şimdilik düşünmüyorum, sonra konuşuruz dedim. 2 saat sonra götveren tekrar aradı, düşündünüz mü dedi. arama dedim sakın, istemiyorum. akşam 10da gene aradı. küfür ettim, baya ettim ama. ertesi gün sustu. üçüncü gün, kapı çaldı evin, bir açtım adam karşımda. elinde alet çantası falan. hayırdır dedim. telefonda konuşmuştuk, sahada incelemeye geldik dedi. neyi inceleyeceksn diyorum, anltıyor işte camlara alarm oluyormuş, kapıya oluyormuş falan. kim çağırdı lan seni diyorum, beyfendi konuştuk ya diyor. gözünün içine baka baka siktirgit dedim. gitmedi, hala satmaya çalışıyor. kapadım suratına kapıyı. sonra ses çıkmadı. şaka gibiler ya bak gene sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ahahaha yalnız benzerini ben de yaşadım. bu kadar abartılısı değildi ama benimki. ama 1 hafta içinde 4 veya 5 kere aradılar. neyse ki sonra sustular. kapıya gelmesi çok iyiymiş. stalker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 forumda pronetçi yok muydu ya lectre koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ahaha yeni okudum konuyu. Hangi keko trollüyo acaba dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 pis herif, kal da kapıda görürüm seni fasdasd lectre pronetci miymiş, ahahah lan tüm taşlar yerine oturdu resmen. adamın tüm profil gözümde canlandı, bright falan da finansbankta çalışıyorsa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Afterdeep said: sabonis said: aa yok doğru doğru. sadece dil varsa, kilitlemediysen çok kolay açıyorlar. ben o yüzden evdeyken bile 1 kere kilitliyorum kapıyı genelde :D şu fake alarmlardan almak lazım. gerçek alarmlar soygun. geçenlerde aradım konuştum, ayda 200 tl falan gibi aşırı saçma rakamlara çıkmışlar. Türknet kullanıyoruz biz yaklaşık 4 sene oldu sanıyorum. 7 pencere + kapı + hareket sensörü + gaz sensörü aylık 100 TL gibi bir tutar ödüyoruz. Çağrı merkezi vs. çok iyi. Ne zaman alarm devreye girse arandık hemen. Sistem SIM kartlı ve herhangi bir kesinti olduğu halde merkeze uyarı gönderiyor. PS: Pronet'ten maksimum ölçüde uzak durun! dün bi konuşayım genel bilgi, fiyat falan aliim dedim. aradım. sizi gerekli birime aktarıcam dedi, sonra meşguller aktaramıyorum telefonunuzu alayım aratayım dedi. aldı telefonu, geri de aramadılar. profesyonellik harika fhdsaufhadsu. ulan departman nasıl "meşgul" olur, departmanda kaç kişi çalışıyor acaba 1 mi? bir de sonra potansiyel müşteriye geri dönmemek nedir? ilk izlenim baya baya kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Valvyn said: cilingirlerin en sevdigi musteri tipi sakin karistirma silkerler ayak ustu noldugunu anlamassin sen testereyle aban olmazsa komsudan falan elektrikli testere istersin onla kesin keser girersin hadi bakam beline kuvvet nasıl komşularınız var abi sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar