Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 video konmuş işte o bant + lastik iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Dremel ve esnek mil ödünç verebilirim yakın bi yerdeysen? Komşudan elektrik alıp anasını ağlatırsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 cons'u çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 youtube'da bu kadar video varsa çilingirler hayli hayli halleder. para vereceksin malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 çilingir ile konuş böyle böyle de kesmeden falan açabilir misin, yoksa geldi gitti para vermem de, olur derse anlaş olmaz derse, aradan girecek kadar, ağzı iyi kesen bir demir testeresi al -testere ağzı+takılacağı alet-, büyük bir ihtimal o apart dökümdür, kesme işi uzun sürmez ama hiç denemedim açıkçası böyle bir şey, ama 20/10, 10/5 demirler filan kesiliyordu rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Bant + Lastik çok iyi fikir hakkaten. Video izlemedim de düz mantık yani gayet de basit olmalı şunu yapmak. Bantı lastiğe yapıştır, onu da uzun parçanın 3-4 cm uzağına yapıştır aradan elini uzatıp veya kalem, cımbız tarzı bir şeyle, çözmesi lazım. Zincirli olanda işe yaramaz zaten bant + lastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Bu arada uzak ihtimal ama ev sigortalıysa eger bedavaya geliyo çilingirler. Ben bilmiyodum bunu, geçenlerde dışarıdayken anahtarları kaybettik. Kapı da baya kalın, havalı bişey. Dedim mümkün degil bunu açması. Baya baya kilitliydi 2 kilit de çünkü. Adam geldi, zaman tuttum tam 56 saniyede iki kilidi de açtı kapıya hiç zarar vermeden. Belki senin sorununa da çare olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Omuzlayarak halledemiyorsan bir ERKEK çağır o omuzlasın. Daha medeni bir çözüm önerisi istersen; bir tane tel bul, ucunu o dili ittirebileceğin gibi ayarla ve daya; daha sonra kapıyı sadece teli hareket ettirebilecek kadar aralayıp ittir. O şekilde açılması lazım. Eğer açılmazsa aynı şeyi pet şişe keserek de yapabilirsin. Pet şişe plastiği kapı kapalıyken bile ittirilebiliyor eğer kapıda özel bir olay yoksa. İçeride anahtar unuttuğumda bir kaç kapıyı öyle açtıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 kapıyı kapatır gibi yap kapı kapancağına inandığı anda omuzlayarak aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 https://i.ytimg.com/vi/QLn07lKUXmw/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 @deadwoll pet şişe öneri mantıklı, kapının dilini benzer bir yöntem ile açan çilingir görmüştüm, tabi o biraz daha sertçe bir malzemeydi, diğer taraftan omuz atıp kırma, takılı olduğu vidaları falan kanırtıp, yırtma falan yapabilir kasada veya kapıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Demir makası girebilecek kadar bir aralık varsa tak diye kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 düzgün bi mal ise tekme ve omuzla açılması baya ciddi zor onların. hatta imkansıza yakın. he 50 kere omuz atarsan aralarda dinlerek falan belki olabilir yani ama peheey. ayrıca tarihte dışardan emniyet kelepçesini kilitleyen ilk insansın muhtemelen. hadi ilk olmasan bile temiz ilk 100'e girersin. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 makasla zor olur, testere iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Açıl susam açıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tornavia al bi tane. kapıyı kilit varken açılabildiğinin yarısı hatta daha azını aç tornavida geçsin. onunla aç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Lan olm boşuna yazmıyoz. Tecrübeyle sabit. Testere zaten yatay, kapıya paralel sokup kesersin onu. Kesilir kolayca çünkü o ne kadar solid gözükse de adi bi metal o aparat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 dandik dökümdür o aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Pirinçten yapıyorlar onları sanırım. Ama zarar vermeye gerek yok, söylediğim taktiği uygula açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sarının kilosu kaç para abi haberin var mı? sikko döküm üzeri boyadır o. 500 liralık çelik kapılara takılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 http://mcdn01.gittigidiyor.net/26640/tn30/266408798_tn30_0.jpg 10 tl, ya da sağlam omuz at kırılır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 şurada omuz at diyenlerin omuz atıp, omuzlarını çıkarmalarını veya zedelemelerini izlemek isterdim asdfhuasdhf. bu arada merak edip baktım Zamak diye bişiden yapıyorlarmış, pirinç ile aynı bok ama pirinç daha uzun dayanıyor falan dışarıdaki hava koşullarına. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 attık açtık kardeş yalan mı söylicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 çilingir kaç para istiyor ki bu kadar aksiyona giriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 herşey havada şuan bilmyiorum. iş yerindeyim şu an, akşam haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar