Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tssot Merhabalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

yeni üye oldum diyor ama ağustosta nadasa bırakılmış. balon yok.

bana legocu musun diye pm atmış. bu adam yeni olamaz. hiçbiriniz mi anlamadınız lan kaç senelik veteranlar?

forumda lego diye aratınca goldbären en aktif çıkıyor,

yeni olmasak buradaki üslubu anlardım hemen ve hala çözmeye çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

lego ne kadar pahalı oldu di mi hocam ya.

eskiden 300 liraya hayvan gibi şato alırdık, şimdi onun yarısına tekabül eden boyutlarda şeyler alabiliyorsun.

lego nun eskiden bir felsefesi vardı deno hocam, fakat şuan lisanslarla kotarmaya çalışıyorlar. İçini PF ile doldur, sonra panellerle kapat, al sana lego
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

DOĞRU

özellikle technic ıykkkk tam bir oyuncak oldu. Bir modüler setler kaldı ellerinde ondada son çıkardıkları setin fiyatı ile milleti kazıklayacaklarını sanıyorlar.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

o zaman niye ilgi alanlarında ilk sırada lego yazıyorsun? üç beş tane lego bina mı tüm hobi yaşantın abi... artan vakitlerde survivor tabi...

hala favorim lego dur gold hocam. Fakat felsefesi olan bİr 8110 bir 8043 bir 8275 yada 8458 efsaneleri var hala baş köşede durur. Techniği kendi saçmalıkları ile bitirdiler. Diğerlerini sen biliyorsun zaten, Konularını inceledim sendede sağlam bir envanter varmış takdir ettim.

Modüler iyi güzel ama dikkat ettiysen tutulunca fiyatlarını uçurmaya başladılar şerefsizler. Ne zaman geçirecekleri bir mecra buldu lego orayı bitirinceye kadar devam ediyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tssot said:

masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda

Mmh erkek gelmis selam berkcansu
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
darkwingduck said:

tssot said:

masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda

Mmh erkek gelmis selam berkcansu

wayyy biz yokken neler olmuş Serhat. DarkwinCansu sanırım algıda farklı bir durumun var. Sana en iyisi DM-22 (heat) yada macer tavsiye ediyorum. Bunlar ne şimdi diyeceksin, tabii malum sebeplerden dolayı çürük aldığın için bilemeyeceksin darkwşncansu. En yakın bir birliğe git sana uygulasınlar. Hadi birader hadi sen git tarlabaşına iş tut. hadeee
Mesaj tarihi:
goldbären said:

oo ne ağır laf dönme demiş. arkası boş ego da var belli ki, ilk vukuatta mantar adam gibi gider bu.

ne alakası var. Biz o muhabbetin adamı değiliz ki. Herkes kendi mecrasında takılsın saygımız sonsuz ama saygı çerçevesinde. Saygısızlık yapan için sorun yok sanırım.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...