tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Asteroth said: Valla keyif adamıymışsın ama bu muhabbetlerin üstüne tarak marak dersen harcarlar seni burda. bir anda abanılınca şok geçiriyor insan Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 goldbären said: yeni üye oldum diyor ama ağustosta nadasa bırakılmış. balon yok. bana legocu musun diye pm atmış. bu adam yeni olamaz. hiçbiriniz mi anlamadınız lan kaç senelik veteranlar? forumda lego diye aratınca goldbären en aktif çıkıyor, yeni olmasak buradaki üslubu anlardım hemen ve hala çözmeye çalışıyorum. Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 seni gözüm tutmadı birader. kaçak lego ticareti yapmam senle. anca kelepir bişeyler getirirsen bakarıs.. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 sana bir şeyler yazmıştım yukarda, sallamamışsın tssot. yanlış yapıyorsun tssot. Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 -Deno- said: lego ne kadar pahalı oldu di mi hocam ya. eskiden 300 liraya hayvan gibi şato alırdık, şimdi onun yarısına tekabül eden boyutlarda şeyler alabiliyorsun. lego nun eskiden bir felsefesi vardı deno hocam, fakat şuan lisanslarla kotarmaya çalışıyorlar. İçini PF ile doldur, sonra panellerle kapat, al sana lego Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 -Deno- said: DOĞRU özellikle technic ıykkkk tam bir oyuncak oldu. Bir modüler setler kaldı ellerinde ondada son çıkardıkları setin fiyatı ile milleti kazıklayacaklarını sanıyorlar. Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 o zaman niye ilgi alanlarında ilk sırada lego yazıyorsun? üç beş tane lego bina mı tüm hobi yaşantın abi... artan vakitlerde survivor tabi... Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 goldbären said: o zaman niye ilgi alanlarında ilk sırada lego yazıyorsun? üç beş tane lego bina mı tüm hobi yaşantın abi... artan vakitlerde survivor tabi... hala favorim lego dur gold hocam. Fakat felsefesi olan bİr 8110 bir 8043 bir 8275 yada 8458 efsaneleri var hala baş köşede durur. Techniği kendi saçmalıkları ile bitirdiler. Diğerlerini sen biliyorsun zaten, Konularını inceledim sendede sağlam bir envanter varmış takdir ettim. Modüler iyi güzel ama dikkat ettiysen tutulunca fiyatlarını uçurmaya başladılar şerefsizler. Ne zaman geçirecekleri bir mecra buldu lego orayı bitirinceye kadar devam ediyor. Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 lego ne ya dufdufduf diye oynatıyorsunuzdur kesin bi de Alıntıla
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 lego sevmeyenleri pazar alanındaki satış topiklerinde "logo no yo hohoho" demeleri için tuzağa düşürerek tespit edip başka bölümlerde takip edip ilk minor yanlışlarında banlamıyor muydu yönetim ya? Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 taso ve lego ugruna nice yigitler banlandi burda ajhgsdjahgdlaj Alıntıla
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 tssot said: masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda Mmh erkek gelmis selam berkcansu Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 darkwingduck said: tssot said: masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda Mmh erkek gelmis selam berkcansu wayyy biz yokken neler olmuş Serhat. DarkwinCansu sanırım algıda farklı bir durumun var. Sana en iyisi DM-22 (heat) yada macer tavsiye ediyorum. Bunlar ne şimdi diyeceksin, tabii malum sebeplerden dolayı çürük aldığın için bilemeyeceksin darkwşncansu. En yakın bir birliğe git sana uygulasınlar. Hadi birader hadi sen git tarlabaşına iş tut. hadeee Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 haydililililililililililliliil yar Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Ne laf sokmuş darkvinkdaka öyle offffffff. Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 oo ne ağır laf dönme demiş. arkası boş ego da var belli ki, ilk vukuatta mantar adam gibi gider bu. Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 goldbären said: oo ne ağır laf dönme demiş. arkası boş ego da var belli ki, ilk vukuatta mantar adam gibi gider bu. ne alakası var. Biz o muhabbetin adamı değiliz ki. Herkes kendi mecrasında takılsın saygımız sonsuz ama saygı çerçevesinde. Saygısızlık yapan için sorun yok sanırım. Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 birine kız mısın demek hakaret mi abi. senin anan bacın yok mu. Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yahu çoluk çocuk sahibiyiz, askerlik yaptık, işimizde gücümüzdeyiz, bayan mayan değiliz dedik hala mı Cansu muhabbeti :) Alıntıla
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 selam cansu. benim de legolarım var. Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 selam burçak orjinal lego koleksiyonumu görmek istermisin projeksiyonda animede izleriz hem ne dersin ? B)- Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 askerlik yapmış bu arada. gözünüzden kaçtıysa diye söylüyorum. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.