tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Herkese merhabalar dilerim. Foruma yeni üye oldum. İlk önce bu kürsüden seslenmek gerekiyor sanırım. İlgi alanlarım amatör balıkçılık, lego, pul kolleksiyonculuğu ve kafa dağıtmak için çizgi film izlemektir. Arada bir çok aracıma atlar ege turu yaparım. Yeni yerleri keşfetmeyi severim. Umarım yeterli olmuştur. Herkese selam eder hörmetli forumlar dilerim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Anime tartismalari epey hararetli gecer burada, lego savaslarindan hic bahsetmiyorum =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Lego pul balık çizgi film... Bu arkadaşı pati tanrıları bile kadın yapamaz. H.g İsmail, geç şöyle. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 paticik tam sana göre dostum, hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 tostçu erol hoşgeldin yani mehmet usta Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 nasıl balık avlanıyorsun kıyıdan mı tekne ile mi hangi yöntem favorin, lrf ilgileniyor musun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Hayatimda bir kere balik tutmaya Kizilirmak'a gittim ben de, Selcukludan kalma bir koprunun ustune ciktim, sagimda solumda duranlara sorarak ugrasmaya basladim. Aradan 7 saat gecti, balikcidan balik alip eve gittim. Ogrenmek istiyorum ben de aslinda bu isi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 hahaha :)-D Lego pul balık çizgi film... Bu arkadaşı pati tanrıları bile kadın yapamaz. diyen yumy kesinlikle haklı. Bir bayan biriyle ilgilenebilir ama hepsi ilgileniyorsa ya kafadan kontak yada deli dürtmüş olabilir. Ama hepsi zevkli hobi ve ilgi alanlarıdır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 lego ne kadar pahalı oldu di mi hocam ya. eskiden 300 liraya hayvan gibi şato alırdık, şimdi onun yarısına tekabül eden boyutlarda şeyler alabiliyorsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kimin fakei acaba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kadınların erkeklere göre kapsam olarak yetersiz olduğunu mu ima ediyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 fistan hocam ben açık denizi seviyorum. 5 yıl milas bodrumda balığın dibini vurdum ben. Harika zamanlardı. Sonra Antalya ya göçtüm balık diye akvaryum balığı kadar balıkları kovaya atan şerefsizleri gördükten sonra Antalya da bir daha balığa çıkmadım. Şuan tüm takımlarım tozlandı küflendi, sonunda Antalya dan kurtuldum yakında tekrar sahalara geri dönme planım var. Kiloluk Deniz levreğini yemeyeceğim balığı öldürmem deyip denize salmış adamım. Deniz ve balık bir kültürdür, kimisi sadece karnını doyurur, kimisi tadını çıkarır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 http://www.uorenaissance.com/info/images/full/Lizardman_Full.png nickin bunu hatırlattı hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bayanların kapsam alanı ve yetersizliği nerden çıktı şimdi :) Yanlış anlaşılma bu. kastım griftlikti sadece. abowwww anında noktadan kelam çıkardılar walla :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Çok fazla ismail kullanıyor karı çıkma ihtimali var biraz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 hoşgeldin tssot tylolhot geldi benim de aklıma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 erkek olmak burada götü kurtarmıyor ne yazık ki. çok fazla erkek sever var forumda. dikkatli ol tssot. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 çok fazla gülücük var mesajlarda. ramses falan biri odaklanıvericek kalıcaksın sonra tavşan gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 tssot said: Arada bir çok aracıma atlar ege turu yaparım. Müdür ben bunu anlamadım. Tekneyi kamyonun arkasına koyup mu geziyorsun, bir çok araç ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Hosgeldin Tuba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 mesaj alınmıştır bir daha gülersem...... Bu ne lan. Anında saldırdılar haaa. Yok arkadaş benim o taraklarda bezim yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Asteroth said: tssot said: Arada bir çok aracıma atlar ege turu yaparım. Müdür ben bunu anlamadım. Tekneyi kamyonun arkasına koyup mu geziyorsun, bir çok araç ne? yanlış yazmışım. Bizim ekipte sote bir koya bağlı tekne var. Egede yaşıyorsan istediğin yere git aracınla, bagajda her zaman bir takım bulundurursun. İzmir Aydın muğla denizli Antalya üzerinden istediğin yere sür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Valla keyif adamıymışsın ama bu muhabbetlerin üstüne tarak marak dersen harcarlar seni burda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yeni üye oldum diyor ama ağustosta nadasa bırakılmış. balon yok. bana legocu musun diye pm atmış. bu adam yeni olamaz. hiçbiriniz mi anlamadınız lan kaç senelik veteranlar? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.