Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Red said: kadın milleti şeytanlığı bizden daha iyi yapıyor. şeytanlık değil abi. daha iyisini bulsan sen de gidersin kadın erkek farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 hatta sen daha iyisine gidince karşındaki kaybetmenin verdiği kıskançlıkla seni geri almaya çalışacak ve sen ikisine birde kayacaksın. 19-22 dönemim. üzerimde emeği geçip şu an 2. cocuklarını doğurarak patatese dönen eski sevgililerime teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 beatifulmind said: Açmadı, akşam geç bir saatte döndü. Sinemadaymış, telefonu çantasındaymış. Ertesi gün öğlen bir işim vardı, erken bitti ve tekrar aradım. Yine dönmedi. Birkaç saat sonra çok kullandığı facebookuna baktım ve bir resim paylaştığını, altına yapılan yorumlara cevap verdiğini gördüm. Bir saat sonra bana yazdı, "aramışsın". Aradığımı bildiği halde benden önce başkaları ile konuşmasına çok üzüldüm, aradım ve sakin bir şekilde bu duruma üzüldüğümü söyledim. Üzüldü, yüz yüze konuşalım anlatayım durumu dedi. Birkaç gün sonra buluştuk, bana beni ne kadar üzdüğünün farkında olduğunu söyledi, gözleri doldu. Bir hatam olup olmadığını sordum birkaç kez ve hatam olmadığını söyledi. başkası var. hani daha ne kadar kesin net yazılır bilemedim. belki somutlaşmamıştır sadece kızın aklındadır ama yerçekimi kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 daha iyisinin sonu yokki. her zaman daha güzel memelisi daha güzel gözlüsü daha güzel daha götlüsü var daha uyumlu karakterlisi var. mesela şuan 2.5 yıllık ilişkim var. muhtemelen evleniriz gibi. farklı yönlerden daha iyi bir sevgilim olabilir mi ? olabilir belki. ama şuan her şey güzelken risk almaya değer mi ? bence değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 vay anasini ne guzel hayatlariniz var lan adamin sorunu acmayan sevgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Red said: daha iyisinin sonu yokki. her zaman daha güzel memelisi daha güzel gözlüsü daha güzel daha götlüsü var daha uyumlu karakterlisi var. mesela şuan 2.5 yıllık ilişkim var. muhtemelen evleniriz gibi. farklı yönlerden daha iyi bir sevgilim olabilir mi ? olabilir belki. ama şuan her şey güzelken risk almaya değer mi ? bence değmez. şu an 30 yaşındasın. yükümlülüklerin var elin sikinde gezmiyosun falan. artı olarak herkesin çıkabileceği max güzellik eğrisi var zaten. hep "daha güzeli" aramak diye bir kanun teoride var, reelde davul bile dengi dengine. karşındaki de biliyo senin çan eğrini senin onunkini bildiğin gibi. türkiyede erkeğin çan eğrisi yüksekken kızınki düşük ekstra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kızın eğrisi işte üniversite sonrası +2 +3 yıl içinde dramatik bir şekilde düşmeye başlıyor. hayattaki tek amacı evlenip cocuk yapmak olan bir ırktan bahsediyoruz. kimse profesorolayım hayatımı bilime adayayım, 60 yaşında radyum izotopundan öleyim gibi bir erke sahip değil. evleniyim de akşamları eşofmanı çekerek götümü tekli koltukta sülüman izlerken büyüteyim derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ben yaş/2+7 kuralını benimseyerek girdim bu işe ondan çok sıkıntı olmuyor. şuan 28-30 civarlarında biriyle birlikte olsam muhtemelen daha iyisini arardım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 tam tersi degil mi yaf univ bittikten sonra kizlarin beklentileri daha da artiyor evi olsun dogru duzgun arabasi olsun gelecek vaat eden kariyeri olsun vs vs ben de hicbiri yok tabii kafa rahat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kızların beklentilerilerden bahsetmiyor -- zaten bitmez --, universite bitirin kızın 2 3 sene icerisinde butun primini kaybetmesınden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 senko said: univ bittikten sonra kizlarin beklentileri daha da artiyor bence üniversitede başlayarak üniversite sonuna kadar tavan yapıyor sonra zamanla azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 30undan sonra standart falan kalmıyor çoğu kızda. evde kalma korkusu , facebookta gördüğü evlilik fotoları ve çevre baskısı sonucu ilk vasat adayı kapatmaya bakıyolar iş işten geçmeden. erkek ise yaşlandıkça değerleniyor tam tersine.50ye kadar yolun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 bütün kızlar u...u'a bağlandı topik sdfs. bunu söylemek gerçek kadın düşmanı boneke düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ha para boksa 50 değil 150 olsanda farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 senko said: tam tersi degil mi yaf univ bittikten sonra kizlarin beklentileri daha da artiyor evi olsun dogru duzgun arabasi olsun gelecek vaat eden kariyeri olsun vs vs ben de hicbiri yok tabii kafa rahat sdf nası sende hiç birisi yok. bu kadar düşürme/ düşürmeyin amk kendinizi. karşınızdaki insan da süper değil. zaten bu mantalite yüzünden acı cekiyor insan ilişkilerde ya da başlayamıyor. kim köpeksin çekmek lazım kızlara. ben bir de anlamıyorum ya ne diyeyse bunların hepsi kızlar tarafından talep ediliyor. kariyermiş, arabaymış, evmiş, tüm hesabı erkek ödermiş vs vs. al şimdiki sevgilim trip yapıyor çiçek miçek gönderip kutlamadım diye. yahu sen gönder? bana kitlediğin hesaplara say ya da. ayrılacam yahu bir daha da türk kızı filan işim olmaz. daha da iişim olmaz. uzak durun. lan işin kötüsü kıza "hesapları kitlemenden" yıldım diyeceğim ve bir şekilde beni suçlu çıkaracak. ona da eminim niyeyse. @esh in dediği gibi, üzerimde emeği geçen sevgililerime teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Arada bir op da yazsa fena olmayacak başlığa :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ya örümcek olsaydın kardeş? Çiftleşmek için dişiye dans ediyor deli gibi dişi beğenirse pompa beğenmezse öldürüp yiyor erkeği sdf Dansçı örümcek miydi neydi adı unuttum. Bu arada doğası böyle bu işin genelde erkek kur yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ben bahşişi ödetiyorum kıza genelde üstümde bozuk 5-10-20lik yok falan diye sdfs.fazla bişey değil asıl hesabın yanında ama ulan yine bana kitledi hepsini psikolojisinden kurtarıyorum benliğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yekeyeke said: Arada bir op da yazsa fena olmayacak başlığa :D. Yazmaması normal abi. İyi kötü sevdiği bir insanla ilgili bir şeyler paylaştı şuraya. Mızraklar simitler havada uçuşuyor. Kendilerine yapılsa racon değil kafa keseriz ülen diye atarlanırlar asdf http://galeri.uludagsozluk.com/50/hababam-sinifindaki-ahmet_59754_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ad3m said: Ya örümcek olsaydın kardeş? Çiftleşmek için dişiye dans ediyor deli gibi dişi beğenirse pompa beğenmezse öldürüp yiyor erkeği sdf Dansçı örümcek miydi neydi adı unuttum. Bu arada doğası böyle bu işin genelde erkek kur yapar. karadul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 AŞLSkd ne karadulu lan o her halukar yiyor zaten erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kara melek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Sıçrayan örümcekmiş adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yemek yerine başka dişiyle çiftleşmesin diye erkeğin cinsel organını koparan örümcek falanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yiyiomu yiyi ben ona bakarım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar