Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahın köründe

Osuran_boga

Öne çıkan mesajlar

kalkmışsınız işe gitçem diye zaten uykusuzsunuz,üşümüşsünüz,sıkkınsınız.boktan ve geleceği olmayan işinize gidip 3 kuruş kazanayım diye kahvaltı bile etmeden evden çıkıp dolmuşa binmişsiniz ve uyuklaya uyuklaya gidiyorsunuz.

yolda genç bir kız biniyor elinde telefon sevgilisiyle tartışıyor. devamlı hayır,hayır,hayır diyor arka arkaya belki 10 kez.dolmuşta başka hiçbir ses yok şöför radyo bile açmamış sadece bu kızı dinliyorsunuz tamamen dolu dolmuşta.saate bakıyorum 7:40 kız bineli 10 dk oldu ve kafam sikilmiş durumda kalkıp kızı tokatlamak o karikatürdeki gibi "millet aç aç" diye bağırmak istiyorum.

Bu sırada ineceğim yere gelip inip yürümeye başlıyorum yanımda yürüyen 2 kişiden birisi diğerine "hiçbirini izlemiyorum bıktık artık(siyasetçilerden bahsediyor) , survivor izliyorum daha iyi" diyor diğeri de "daha kavgalar başlamadı o zaman daha güzel oluyor" diyor öeh
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

tv'yi boz, puzzle vs birlikte yapcağınız ve zaman alcak uğraşlar çıkar. dışarda organizasyon yap

o tv yi bozarsam evde kaos cıkar. boyle güzellikle olsun istiyorum. o da olmayınca basıyorum kalayı ister istemez.

sunu denicem bak bugun puzzle alayım ama kac gün idare edecek ?

dısarda organizasyona bayılıyorlar ama eve gelince mod degisiyor hemen.

artık tv de gordugu her haberi %100 dogru sanmaya, evlilik programlarına kadar indi iş. seda sayanda ki insan kepazelerinin sesini duyunca ya gidip bilgisayara kulaklıgı takıyorum bangır bangır oyun oynuyorum ya da yürüyüş için dışarı cıkıyorum.

@Esh sabah uyandıgında yüzünü yıkamadan tvyi acan ve uyumadan once en son yaptıgı is tv yi kapatmak olan insanlardan bahsediyorum.

soyle soylıyım 10 gündür evde yalnızım, sadece iki aksam yemek yerken biraz belgesele bakmısımdır. o kadar nefret ediyorum su meretten insanların omurlerini calıyor millet de uyusturulmaya razı.
Sosyal ağlarda paylaş

belgesel kanallarini ac..ben cocuklara paso onlari seyrettiriyorum zorla..bir de cop seyredeceklerse-yarisma programi kalitelisini seyretsinler diye h&e network cuttroat kitchen filan seyrediyoruz ailecek..

cok para harcamadan hatta ucundan para bile kazanabilecegi hobbyler..orgu olur dikis olur..sabun mum vs vs olur..kesin belediyenin de beles kurslari vardir o konuda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...