Malibu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Askere giderken sadece üstümdeki sivil kıyafetler ve 2 yedek üst daha götürmüştüm. Geri kalanını zaten askeriye veriyor, eksik kalanı için zaten kantinden temin edebiliyorsun. Hiç uğraşma birşeyler götürmeye.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Başta yanında bişi götürmek gerçekten mallık ben yaşadım ordan biliyorum sadece üstündekileri muhafaza edebileceğin küçük bir çanta ile gidersen bile yeterli.Her boku askeriye veriyor zaten kendin aldığın çoğu şeye yasak deniliyor zaten.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 bize bot ve kamuflaj dışında bir bok vermediler. üstümdekilerle gitsem rezil olurdum. içlik olmadan ölürsün en basitinden. içlik bizim orada satılmıyordu mesela. doğrusu bizim orada gıda da satılmıyordu das. kek, bisküvi falan bulunca ganimet bulmuş gibi seviniyorduk.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Nerde yaptın sen öyle birşey olamaz liste çıkıyor ben yazıyordum o demirbaş listelerini oradan biliyorum.Yazın gittiysen içlik çıkmaz ama 2. döneme denk geliyorsan muhakkak verirler.Vermezlerse dahi isteyebilirsin zike zike vermek zorundalar.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Direk askerlerden aldıysan kendilerine saklamışlardır totoşlar sdf
Nergal69 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 2 arkadaşım yaptı. müthiş sıkıcı bi yer allah kimseyi düşürmesin diyodu ikisi de sdfs ben de iş için gitmiştim. merkez bura hayat burda diye gösterdikleri yer bizim selamsıztaki sokak gibi bi yerdi
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 adam hiçbirşey götürmemiş yanında götürme diyor bize acemilikte doğru düzgün birşey vermediler götürmeyenler günlerce kantin sıralarında heba oldu milletten eşya dilendi şubat soğuğunda. adam içlik getirmemiş 2. günden faranjit oldu. kantin 5 gün sonra açıldı da içlik anca alabildi. bir de içlik bitti çoğu kişi alamadı. şimdi malibunun tavsiyesini dikkate alıp giden adam orada boku yediği gibi kalabilir de. Malibu said: Askere giderken sadece üstümdeki sivil kıyafetler ve 2 yedek üst daha götürmüştüm. Geri kalanını zaten askeriye veriyor, eksik kalanı için zaten kantinden temin edebiliyorsun. Hiç uğraşma birşeyler götürmeye. lütfen askerlik topiklerinde şöyle umarsız öneriler söylemeyin abi. herkes en kötü duruma düşecekmişcesine hazırlık yapsın gitsin. ben antibiyotiğimden cep aynama kadar götürdüm. hiçbir konuda eksik çekmedim.
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Bize de verdiler lazım olan her bir haltı. Hatta abartıp valizle beraber verdilerdi sdf. Dolaba sığmadı sonra eşyalar.
yumy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Ne saçma salak bir yer/kurum arkadaş. Sorsan disiplin, ciddiyet, kural hurrdurr.... işleyişe bakıyorsun her şey kaos ve random.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 valla kalabiliyorsan kal kütahya da acemilik bitip de pırpır ları takınca cheat açmış gibi oluyon acemiyken kimse sallamıyo seni falan ama kastırmıyorlarda acemilik sonuna doğru sinema salonunda topluyorlar zaten- ihtiyacı olan geliyor soruyor bandocu geliyor var çalgı çengi çalan sesi güzel besyo mezunu var mı zart var mı zurt var mı - oraya kapağı atmaya bak misal acemiyken 1 ( yazı ile bir) kere spor yapcakmısınız lan diye sordu üsteğmen. besyo okumuş birini dikti aramızdan yaptır bişeyler dedi. esneme hareketi falan yaptırdı eleman 10 dk falan. sonra isteyen varsa koşsun yoksa hadi yemeğe diye saldı bizi uzun dönemleri tam teçhizat silahlı 10km falan tur attırıyorlardı eşşek gibi tugayın etrafında. anca kusarsan bayılırsan arkadaki ambulansa atıp hastaneye götürüyorlardı. geri düşerse de tekmeyi yiyorlardı pırpırları takınca allah gibi bişey oluyon zaten. herkes gomtanım çekiyor. yanlışlıkla acemilerin koğuşa falan bi gir herkes ranzalardan lap lap düşüp sıraya giriyor tekmil veriyor. kantinmiş sıraymış zartmış zurtmuş takmıyon, zaten hepsinin başında devren bi çavuş oluyor. çarşıda inzibatların oraya gittim orda devrem vardı. ya eskişehire kaçsam haftasonu sıkıntı olur mu diye sordum. bi sn dedi hop 3-5 er çağırdı. bakın abinizi tanıyın zorluk çıkartmayın otogarda dedi fırça attı yolladı çocukları sdf. sonra her haftasonu ctsi sabahdan esk e evime gider gece evimde uyur pazarları çarşı dönüşüne karışır gelirdim çok kebabtı kütahya :D
trapt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Bitti gitti :) Bu konuyu açarken kafamda olan yüzlerce soruyu hatırlıyorum. Sağolun,varolun.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 2008'de 3 ay oradaydim. havasi pis. sabah donuyosun, öğlen ise çok sıcak. Kütahya sonrası kara birliğine geçtiğim için karşılaştırabiliyorum, Kütahya diğer yerlere göre baya temiz. Otel gibi. çarşıya 2 kere çıktım, dışarıda bi bok yoktu. Mecburiyet caddesi mi ne var (asıl adi cumhuriyet caddesi) başka da bir şey yok. Özet olarak, şanslısın. edit. tarihe bakmamıştım, adam gitmiş gelmiş asdf
trapt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ginaly said: menemen yedin mi ilk çarşıda menemene koştuğumuz için tadı her şeyden güzel gelmişti.kulaklarınızı çınlattım :) @Shadow:Acemiliğin her türlüsü sıkıntı sanırım. Sonrasında rahattım.
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ShadowFax said: 2008'de 3 ay oradaydim. havasi pis. sabah donuyosun, öğlen ise çok sıcak. Kütahya sonrası kara birliğine geçtiğim için karşılaştırabiliyorum, Kütahya diğer yerlere göre baya temiz. Otel gibi. çarşıya 2 kere çıktım, dışarıda bi bok yoktu. Mecburiyet caddesi mi ne var (asıl adi cumhuriyet caddesi) başka da bir şey yok. Özet olarak, şanslısın. edit. tarihe bakmamıştım, adam gitmiş gelmiş asdf voodoo vardi. Tabelasi alev alev burgerci tabelasi gibi, Kutahya'nin biricik rock bari oh wai-
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Kopenglere bira vermiyoruz tabelası lel
Öne çıkan mesajlar