Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Komodo said: ana fikiri herkes atlamış ikinci el lüküs eşya? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Örnek verir misin dilan nasıl bir kategori bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Komodo said: ana fikiri herkes atlamış avukatı olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Rasmon said: Komodo said: ana fikiri herkes atlamış ikinci el lüküs eşya? ;) yok, bazılarını elden çıkartacak kadar çok lüks eşya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 benjani said: editor olmasın olamaz. göz kırpan smiley kullanmamış hiç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 kimse başlığa yorum yazmamış. bu nasıl bir kezban başlığı ya? wp'den hckr bna yzdı!!! :///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 oha siteyi hiç bilmiodum. elimde byblos, versace, cavalli, mcqueen bissürü çok az giyilmiş parça var. Erkeklerin rabeti nedir siteye? satabilir miyim ki? mesela bi mcqueen pantolon ne kadara gider? Bende outletten almıştım sonuçta. 200tl yazsam havada kadara anında gitmesi gerekir de gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Yemeksepeti iletişim bilgilerinden sipariş götürdüğü kızın telefonunu bulup ona yazan motorlu kuryelerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu bilgilere erişimi olan bir şirket çalışanının veya taşeronunun rastgele güzel kız bakarken fake resimden etkilenip yazmış olması veya uzaktan bir yerden falan tanıyorsa isim soyad aratıp (bakim bize üye miymiş diye) bulunca yapışması ve kendini riske atmamak için hackerım reröre muhabbeti yapması ihtimali de yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Lamerın görüp de ağzının sularının aktığı profil resmi neymiş biz de görelim , ellere varda bize yoğ mi sdfsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Adamın numarası kendi üzerineyse cesaretine hayran kaldım.Hem telefon numaranı 'GARI VAR GARIII' diye açık edeceksin, hem cool hackerım kafasıyla 8000 account hackladım modacruzdan zevkine diye itirafta bulunacaksın, sonra gelip en yakın baz istasyonunu sana sokmayacak modacruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 KillJoy said: oha siteyi hiç bilmiodum. elimde byblos, versace, cavalli, mcqueen bissürü çok az giyilmiş parça var. Erkeklerin rabeti nedir siteye? satabilir miyim ki? mesela bi mcqueen pantolon ne kadara gider? Bende outletten almıştım sonuçta. 200tl yazsam havada kadara anında gitmesi gerekir de gider mi? Sadece kadınlara yönelik bir uygulama diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Feamer said: Rasmon said: Komodo said: ana fikiri herkes atlamış ikinci el lüküs eşya? ;) yok, bazılarını elden çıkartacak kadar çok lüks eşya... agssfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben de 2. el lüks eşyaya takıldım. bunun için uygulamamı varmış yani ne gerek vardı..bir de 2. el lüks eşya biraz garip bişi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bence orada zenginlerin hizmetlileri patronlarının kendilerine verdiği eski eşyalarını satıyorlar. zengin olan birisi herhangi bir eşyasını 2. el diye satar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bck said: ben de 2. el lüks eşyaya takıldım. bunun için uygulamamı varmış yani ne gerek vardı..bir de 2. el lüks eşya biraz garip bişi ya.. bu tarz benzer bi siteye girmiştim denk gelmişti de bu sıralar baya moda bunlar satılanları çöpte görsen almazsın adamlar 2.el vintage diye kitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 valla ne olursa olsun peşini bırakmamanı tavsiye ederim. zaten boş oturuyorsun kamusal bir hizmet yapmış olursun. böyle herifler yüz bulmamalı cezalandırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bi de 2.el kıyafet ne abi ya, fakir misiniz kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Boş oturmuyorum. :( Senin gibi, onun gibi akşama kadar buraya yazıyorum işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 sinera said: Adamın numarası kendi üzerineyse cesaretine hayran kaldım.Hem telefon numaranı 'GARI VAR GARIII' diye açık edeceksin, hem cool hackerım kafasıyla 8000 account hackladım modacruzdan zevkine diye itirafta bulunacaksın, sonra gelip en yakın baz istasyonunu sana sokmayacak modacruz. cem yılmazın güzelce özetlediği gibi maalesef ülkede "aryu seks" kafasında çok insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 totemic said: bence orada zenginlerin hizmetlileri patronlarının kendilerine verdiği eski eşyalarını satıyorlar. zengin olan birisi herhangi bir eşyasını 2. el diye satar mı? çok ince bir görüş, taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 dylanN said: Feamer said: Rasmon said: Komodo said: ana fikiri herkes atlamış ikinci el lüküs eşya? ;) yok, bazılarını elden çıkartacak kadar çok lüks eşya... agssfaf 2. el fiyatlar mı bunlar? Ne için yaşıyorum lan ben bu nasıl bir uçurum amınısk. Gideyim 2 dk hayatı sorgulayayım sigaram ve çayımı içerken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ağzından mı öbmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 victoria bekhımı hediye almıştım zamanında tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar