Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bunları nasıl alıyorsunuz lazerle yok etmek oluyor mu ? sarışınım ama senede bir iki kere ateşle yaktırıyorum kulakları ama beni rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 burnuma ağda yaptırdım gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Biz esmerler napalım? Bi de babadan kulak kıllılığı genetiği gelmişse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 kulak kıllılığı çağın vebası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 cımbızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Burun 5 liralık aletim var sokuyorum 5 sn de hallediyor.Kulağı da berber yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 içi mi dışımı? dışına ağda yaptırıyorsun berberde ama ben kulaktan korkuyorum, ince alan makinalar var fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ileriki yaslarda hep beraber kulagimizda cicek yetistiricez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 He burnumun dışında bir sorun yok ben iç kıllar sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yıllar geçtikçe paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ad3m said: Burun 5 liralık aletim var sokuyorum 5 sn de hallediyor.Kulağı da berber yakıyor. sana kötü bir haberim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Burun için alet var, kulak için cimbizi alıyorum elime:tak tak tak çekiyorum. Bir ay mis gibi, bir kere berbere kanıp ağda yaptırdım,ergen İngiliz gibi kırmızı suratla gezdim bütün gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Masticore said: ad3m said: Burun 5 liralık aletim var sokuyorum 5 sn de hallediyor.Kulağı da berber yakıyor. sana kötü bir haberim var Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 artıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Öeh ne yaparsan yap artacaklar zaten. Burun ve kulak büyümesi zaten hiç durmuyor kılları da oluversin 60 yaşımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 kulak ile ilgili hiçbir zaman kıl sıkıntım olmadı çok şükür sdf. burun için de 1 - 1.5 ayda bir philips'in bir tane nose trimmer'ı var, onunla 5 dk'da kesiyorum. baya da bir fark ediyor, resmen nefes alışın değişiyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Masticore said: artıcaklar berbere dedim abi bunları yakıyoruz artar mı diye la bu yaşta bu kadar çıkmış daha ne çıkacak dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ne kadar çıkacağın sonu yok. yaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Yakınca niye çıkıyor yahu? haydaa.. 2-3 tane sarı tüy var diye yakıyor benim berber bazen, yakma diyim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Kulak için lazere gidiyorsun en az 3 ay mis , kıllılık ve ten rengine göre de 1-2 senede komple gideriyorlar. Burun içinde , berber dayılar kullandığı cihazdan alıp 10sn de hallediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ben de bir bokta yok aslında zaten 6 ayda bir falan tüyleniyor o zamanda yaktırıyoum ağda falan yaptırmam ben amk çok fena bişi. Eskiden yanaklara yaptırıyordum haidi gibi geziyordum 4-5 gün şimdi cımbız/makina kombosu çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 racial varsa yapacak bir şey yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Beyaz ten sux dokununca kızarıyor.Ensemi düzeltiyor makinayla yarım saat kırmızı geziyom falan o yüzden ağda bana uzak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ahah aynen, jilet deyince 2 gün kırmızı kabarık geziyorum adgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 o bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar