xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mugen PMK-1 gaz maskemi yedi. Sonra akşam siyah sıçtı. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Afiyet olsun mugen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 gaz maskesinin ne işi var abi sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mugen yemisse karbon fiber spoiler sicmistir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Yazık hayvana artık nasıl bir açlık çekmişse gaz maskesini yer hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Abi şapşal minnacık bi kopegi koklamaya kalktı, hayvan öyle bir kaptı ki dudagını 1 dakika ayıramadık. Dilinde iki kesik, diş dudagın diger tarafından cıkmıs öyle delmiş minik yavşak. Sahibi çok özür diledi veterinere götürelim dedi. Dedim tamam, kakalarını yapamadılar yapsınlar götürelim. Yaptı Mugen, arkamı bir döndüm adam YOK. Davul gibi şişti dudagı cocugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 kız mı lan köpeğin xunn? kız ise selam. dede oldu gerçi artık benim oğlan.13'e bastı ama alet edavat yerinde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 14 aylık aygır abi Mugen. Çok tatlıymış kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 goldenlar çok ayrı köpekler ya. bu hiperaktiflikleri ve herkese-her köpeğe kuyruk sallamaları, zıplayıp, hoplamaları 1-2 yaşından sonra kalmıyor. ağır başlı oluyolar yetişkin olduklarında. onun için biraz yorucu olsada küçüklükleri merak etme, buarada aşırı zeki köpekler. ben sırf öylesine otur, pati ver, yuvarlan diye 2-3 denemede öğrettim bikaç hareket. kimbilir uğraşsam neler öğretirdim. üstüne herif artık maması bitip acıktığında havlayıp beni oturduğum yerden kaldırıp mama kutusu gösteriyor, çişi gelince ağzında tasmasını getirip yüzüme karşı durumu protesto ediyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 xunn said: arkamı bir döndüm adam YOK. Davul gibi şişti dudagı cocugun. tam bir yarroymuş. sanki aynı bölgede gezdirmeyecek bir daha köpeği. belki de bir süre gezdirmeyip ha yırttık diyecek, veya uzaktan görünce kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Mugen baba tam gaz devam. https://my.mixtape.moe/hddhgf.jpg https://my.mixtape.moe/kruxyr.jpg https://my.mixtape.moe/wtkfnn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Toplar gitti mi sdfsd https://i.pinimg.com/736x/15/75/5c/15755cbc199f292996074861be11e428.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Topları agzında camdan sarkarak düşürdügü için evde vermiyorum artık, gerizekalı agzını kapalı tutmayı unutarak 200 liralık oyuncagı sokaga bırakmış geçen. Oyuncak yokoldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 top derken taşaklardan bahsetmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 1. topun peşinden atlamadığına şükret. hani hiç duymadım etmedim oyuncağın arkasından camdan atlayan köpek ama biraz yaramaz bi yavrucakmış neticede. 2. TESTİSLERİ DİYOR ABİ NEYİNİ ANLAMADIN (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 o oyunçaklar bir bir kaybolçak çaresi yok bnm haywan direk parça pinçik ediyordu dişine göre bulmakta zorlanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 xunn rick&morty izlememis belli oldu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 dfg, unuttum ben o geyigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Ahmet ya ne zamandır geçmiyosun burdan gel bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 xunn said: Topları agzında camdan sarkarak düşürdügü için evde vermiyorum artık, gerizekalı agzını kapalı tutmayı unutarak 200 liralık oyuncagı sokaga bırakmış geçen. Oyuncak yokoldu. Lopeth said: top derken taşaklardan bahsetmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Taşaklar gitti. Komplikasyonlar oldu 3 defa anestezi yedik ama iyiyiz, neşemiz de geri geldi. Mugen baba sahalarda. https://i.imgur.com/iFUeuub.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 baba derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Onceki fotolarda da kisirlasmamis miydi? Nasil tassak varsa hayvanda iki ameliyatla anca basa cikabilmisler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Yok önceki fotolardaki kavga yaralarından elizabeth. Kısırlaşması da sorunlu geçti zaten ana damarlardan biri açıldı eve dönünce oluk oluk kanadı tekrar anestezi tekrar operasyon ölüyoduk korkudan eşimle. Ama at gibi saglıklı oldugu için kurtardı namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 köpeği çekiyorum ayağına evdeki sanat genel kültürü aktarma çaban gözlerden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar