Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 fatura istesin bari caner. vergiden düşer sdfsdf. o çirkin karı ile evlendiğinde düşünecekti bunları.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Abi nafaka reel orospuluk videolari konmamis hala. Neydi o herifin adi dick bollocks mu
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 http://listelist.com/asena-atalay-caner-erkin/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=listelist Hepsi ayrı ayrı iyi :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C3DDyK7W8AI9dqN.jpg Asena GG Çocuğu da sömüremeyecek kadar, işemeli sıçmalı delirir tamamen
escape Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 mahkeme neden ısrarla çocuğun velayetini bu hasta ruhlu kadında tutmaya devam ediyor? herkes anne olamıyor işte kardeşim göremiyor mu koskoca mahkeme bunu. yazık ya.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 zamanında karıyı boşamadı ne geldiyse bu karı yüzünden geldi başına.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 sleepingdeath said: zamanında karıyı boşamadı ne geldiyse bu karı yüzünden geldi başına. Bu akmerkez olayından sonra boşanmaya karar verdi ama bu avanak düşündü ki şimdi boşanırsam adım boynuzlanmış adama cıkar. Yalanlayıp, inkar etti mutluyuz aldatma yok fln. ayağı yaptı ama bu sefer adı godoman'a cıktı. Yok cocugu için susmuş,musmuş bunlar hikaye... + Anlaşmalı bosandı vermeseydi cocugun velayetini o zaman. Hak ediyor bu yaşadıklarını. Baştan aldatmayı kanıtlasa hem cocugu alırdı hem de 1 kuruş bırakmazdı.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Rewendor said: Öz çocuğunu böyle "eski kocayı yolmalık paravan" olarak kullanmaya kalkan annenin/babanın ebeveynlik yetkisi ve vekalet hakkı/yeterliliği yargıda sorgulanmalı, irdelenmeli. this.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 olayın olduğu sıralar fener performansı çok iyiydi, olaydan sonra efsane bir düşüş yaşadı sakatlık vs.. derken eskiyi arattı. inter'e gitme falan hep bu olaydan dolayı ha birde gidip boynuzun üzerine birde ferrari aldıydı karıya uadkjsada
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Masticore said: sleepingdeath said: zamanında karıyı boşamadı ne geldiyse bu karı yüzünden geldi başına. Bu akmerkez olayından sonra boşanmaya karar verdi ama bu avanak düşündü ki şimdi boşanırsam adım boynuzlanmış adama cıkar. Yalanlayıp, inkar etti mutluyuz aldatma yok fln. ayağı yaptı ama bu sefer adı godoman'a cıktı. Yok cocugu için susmuş,musmuş bunlar hikaye... + Anlaşmalı bosandı vermeseydi cocugun velayetini o zaman. Hak ediyor bu yaşadıklarını. Baştan aldatmayı kanıtlasa hem cocugu alırdı hem de 1 kuruş bırakmazdı. Abi kim böyle saçmalıkları yaşamayı hakeder ya? Çok talihsiz bir yorum olmuş.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Kim aldatan eşine ferrari alırsa o hak eder heralde asdaf
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 sleepingdeath said: zamanında karıyı boşamadı ne geldiyse bu karı yüzünden geldi başına. Brendan bunu beğendi http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/966/461/c3b.jpg
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi işte çirkin varoş karıyı alırsan böyle olur sdfs.
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Abi turk kizi cok tehlikeli ya. Gercekten...
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 ya bişey sorucam. çomar kelimesi eskisine göre (atıyorum geçen seneye göre) 5 kat falan daha fazla kullanılıyorken, kezban diye bi hitap vardı, noldu o? ben hiç sevmezdim gerçi bunu kullanmayı da merak ettim.
yumy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Çocuğun nesine yazık 45k ya kayak tatili yapıyor sıpa..
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Asena bu açıklamanın üstüne bir de hakaretten maddi & manevi tazminat davası açar.
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 psikolojik sorunlardan bahsediyorum...
masa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Cokomantis said: ya bişey sorucam. çomar kelimesi eskisine göre (atıyorum geçen seneye göre) 5 kat falan daha fazla kullanılıyorken, kezban diye bi hitap vardı, noldu o? ben hiç sevmezdim gerçi bunu kullanmayı da merak ettim. Lubunca diye bir altkültür dili var. Osmanlı zamanında eşcinseller kendilerini açığa çıkarmamak adına bir dil oluşturmuş. Eşcinsellerin oluşturduğu bu dile lubunca deniliyor. Kanadalı bir dil bilimci doktora tezinde lubuncayı inceledi diye hatırlıyorum. Lubunca, günlük hayatta kullanılan kelimelerin farklı anlamlarda kullanılmasıyla oluşmuş. Örneğin: Kürdan, pipi demekmiş. Emrah, hetoroseksüel arkadaş demekmiş. Aynı şekilde lubuncada da "kezban" diye bir kelime var. Anlamı, saf, tecrübesiz, birşeyden haberdar olmayan demekmiş. Sanırım günümüzdeki kezbanın anlamı da lubuncadaki anlamından geliyor diye tahmin ediyorum. Kezbanın bu kadar yaygın kullanılması da mahsun kırmızıgül yüzünden olabilir. Mahsun kırmızıgülün bir filminde transeksüel bir köylü çocuk vardı. Çocuk diğer şehirli transeksüeller ile ilk karşılaştığı zaman bir tanesi çocuk için "kim bu kezban" gibi bir laf ediyordu. O zamanlar lubunca diye bir dil olduğunu bilmiyordum. Kezban köylü ismi olduğu için öyle söyledi diye düşünmüştüm. Sanırım herkes benim gibi düşündü ve basit gördüğümüz kızlar için kezban demeye başladık. Bunlar benim yorumum tabi.
Öne çıkan mesajlar