toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 O kadar pompaladilar ki filmi, herif zarfi okumaya bile gerek duymamis direkt la la la diye yapistirmis hahaha. İyi oldu ama boyle bi rezillik gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 fena olmuş be. Sonradan gelen abi hiç sorry falan demeden hönkürerek gelip söyledi azxczasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Yaşlılık :) Adam kalpten gitmememiş iyiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yalniz tamamen adamin sucu degil.. bir onceki odulun zarfini vermisler cikarken.. o da emma stone from la la land.. kadin da filmi gorunce direkt onu anons ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 adam mı trollemiş? Ben zarf karıştı zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 zarfı veren dallamanın suçu yahu kadın ne yapsın. ne yazıyorsa okumuştur işte asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Kart yanlış. Warren Beatty, Emma Stone-La La Land yazdığını görünce zarfın içine arkasına falan bakındı, tabii o sırada herkes komiklik olsun diye böyle yaptığını sandı. Sonra işin içinden çıkamayıp kartı Faye Dunaway'e verdi, o da La La Land'i görünce gelişine vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hafta sonu split'e gittik, james mcavoy'un. bence o da oscar adayı bir film olabilirmiş ya. niye onu es geçmişler :( moonlight'ı merak ediyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Split 2017 filmi. Festival gösterimleri sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 15 yıldır ilk defa canlı izleyemedim, onda da epic dramayı kaçırmışım tüh. :/ neyse en azından merak ettiğim film yoktu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kel nasıl alıyo lan zarfı heriften. yazık ak saygın olsun az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben de utandım herif bi hışımla zarfı çekerken. ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 onu da kazandım sanıp kaybetmenin sinirine bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 adama uyuz oldum baya. adamcağız zaten üzüldü yutkunamıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 -Deno- said: hafta sonu split'e gittik, james mcavoy'un. bence o da oscar adayı bir film olabilirmiş ya. niye onu es geçmişler :( moonlight'ı merak ediyorum ama. Split in kendisi değil işte McAvoy a en iyi erkek zenci kıza da en beta karakter ödülü lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 gerçi sinir olsa moonlight ekibini sahneye davet edip kutlamazdı. böyle bir sürü tezat olan bi sahne o ya. yaşlıya hakarete kadar dayandırılır, no country for old men 2 yi cektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yok çok bariz ağır sinir var, adamın ağzından çıkan kelimeler öyle ama suratı ve ses tonu "sizin gelmişinizi geçmişinizi oscar gibi" diyor adeta. (:P) belli oluyor zaten beatty'den hışımla zarfı alıp sözünü kesmesinden de. adamcağıza da yazık oldu yani onun günahı da hiç yok, faye dunaway'e paslamış o yüzden uyanık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Moonlight'ı henüz izlemedim ama bu sene favorim Hell or High Water'dı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben de o filmde oscarlık bişi bulamadıydım film iyi hoş, bol bol batan güneş manzarası ama bakınca iyi bir suç filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Casey Affleck'in nasıl 8 tane oscar'ı yok hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 La La Land almalıydı bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 xunn said: Casey Affleck'in nasıl 8 tane oscar'ı yok hala anlamış değilim. Ya ödül konuşmasında gördük kendini oynamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 son 10 yılda no country for old man hariç işte oscarlık film bu dediğim bir film yok. oscarın standartları düştü resmen, önceki 10yıllar çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 pek film seyretmedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 dreagloth said: en iyi kadını alsın yeter ty emma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar