Konn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Selamlar arkadaşlar. Lafı çok uzatmayacağım. Haftada 2 gün raid yapan, 7.1.5 öncesi progressi 2/3 HC olan semi-casual kategorisine dahil edebileceğiniz bir guildiz. Genelde raidleri 10-15 kişi arasında oyuncuyla yapıyoruz. Kısacası Legion'ın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. İyi bir arkadaş grubuyuz. Sosyal ve muhabbeti, goygoyu seven arkadaşlar arıyoruz. Tek şartımız bu. PS: Realm Outland EU - Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Faction yazmamışsınız yalnız :> GL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ekledim. Teşekkürler. Alyanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Cross server raid yapıyor musunuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mythic kadrosu kurma durumu oluşursa tabiki bize engel olur ancak battletag pm at ekleyeyim. Seni de normal raidlerimize davet etmeye çalışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Hadi hizmetler de ucuzladı. Bi realm / faction change atın ve Türkiye'nin en iyisi olma yolunda beraber ilerleyelim. Valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 valla outland te işiniz zor. açıkçası alliance olupta türkler ile oynamak isteyen zaten silvermoon da oynuyor ki türk oyuncu sayısı silvermoon da baya kalabalık. biz de zamanında outland ten silvermoon a kaçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Allah bizim belamızı verdi. Gürcü recruit ediyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Almancılara da açıldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 valla adam bulamama alliance ın genelinde sıkıntı yav. alliance ta gece 01:00 dan sonra m10+ yapacak adam sayısı baya az . TN deki karakterlere giriroyum gecenin 3 ü olmasına ragmen m10+ yapacak 15-16 tane grup çıkıyor. Alliance tekrar dönüp bakıyorum 3-4 tane anca :) çok bişi beklememek lazım world top 20 de hepi topu 4 tane alliance guildi var. türk guildleri arasında da 2 tane alliance guildi var. alliance PVE de komple bitik anlıcan :) gürcü ,alman vs.. komple TN ye horde geçin sorun çözülür . silvermoon a geçmekte birazcık çözüm olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Silvermoonun kitlesi için iyi diyorlar epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 smyrnas said: valla adam bulamama alliance ın genelinde sıkıntı yav. alliance ta gece 01:00 dan sonra m10+ yapacak adam sayısı baya az . TN deki karakterlere giriroyum gecenin 3 ü olmasına ragmen m10+ yapacak 15-16 tane grup çıkıyor. Alliance tekrar dönüp bakıyorum 3-4 tane anca :) çok bişi beklememek lazım world top 20 de hepi topu 4 tane alliance guildi var. türk guildleri arasında da 2 tane alliance guildi var. alliance PVE de komple bitik anlıcan :) gürcü ,alman vs.. komple TN ye horde geçin sorun çözülür . silvermoon a geçmekte birazcık çözüm olabilir :) Haklı bir önerme ancak biz daha çok 3rd generation coffee shop tarzı bir guildiz. Adımızı da 3 harfi Paf, Taf, Kef, Dib vs. tarzi bişey yapmayı düşünüyouz. Yani daha hipster vari insanları arıyoruz o yüzden bütün türklerin bulunduğu TN'ye geçmiyoruz. İnşallah bol tanktop giyen deri çantalı raiderlar bünyemize katılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Simdi bulundugum guild de komple outlandden migrate etmis tn ye yakin zamanda. Epey de memnunlar. 3/9 m progressimiz de oldu. Ne isiniz var orada benim ally emerald dreamdaki karakterle haftada bi girip leg yapip satip tokenimi alip cikiyorum . ona bile legendary questinde puglamak icin kanser oluyorum her seferinde. Zor o is gurcuye de acilirsiniz iraqi ye de. Emeginize yaziktir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 EURTRY 4.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 13€=245k 1 legendary = 160k (low pop realms) Realm transfer 25€. 3 legendary craft, 1 euro da blizzard walletta kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ya bu exp daha casual gibi gözükse de çok daha fazla time consuming. alt kasıcam legendary düşecek diye bekle, ap kasmak için bekle (gerçi onu buffladılar galiba), 2 gün world quest kaçırınca üzül... yoksa aşırı hipster alliance guildi çok güzel duruyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Yok be ne casual ı, baya deli grind istiyo. Hiçbir ek pakette aynı dungeonlara bu kadar uğramamıştır millet. M+ sağolsun. Ama sub sayısından vs den milleti bunu özlediği belli ya. Deli gibi WQ, AP, M+ yapıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ToS vs. raidler için arada adam lazım olursa gelebilirim. Server migrate falan etmem. WOTLK bittiğinden beridir casual takılıyorum tek başıma. Son dönemde (2 aydır falan) casuallığı biraz arttırdım. Pug gruplarla normal raid falan yapıyorum. Henüz KJ kesemedim o ayrı :) Dediğim gibi raide adam lazım olursa Shadow Priest ile gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 horde isen bi whisper at da kestirelim o kadar da değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Flam said: horde isen bi whisper at da kestirelim o kadar da değil yahu. Raiderlığı bırakınca Horde'u da bıraktım. Emekliliği Alliance olarak sürdürüyorum. Sağol gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Yok mu Legendary satıp servera gelecek yiğit. Yukarda formülü de vermişler hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Nazar degdirdiniz siz bana bu hafta karakterlerimden birinin leg questi buglandi. Ustelik en cok kazandiran serverdaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Bizi bilmiyorsan tekrar tanıtayım. Hipster Uzi Club bizim diğer adımız. HUC. Dikkat et Lecando marketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 kime whisp atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 wowu yüklüyordum tekrar legion alıp oynayacaktım şu topiği gördükten sonra pauseladım fasd o kadar grinding lazımsa ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar