Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 hepsinde var civa ama avcı balıklarda daha cok konserve ton da sıkıntı yok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Masakari said: Ton balığını haftada birden fazla yemeyin diyorlar. İçinde kurşun mu, ağır metal mi ne oluyormuş fazla yiyince vücutta birikip soruna yol açıyormuş. Mısır zaten gdodan hükümlü. gdo'dan hükümlü ne demek? kötü bişey mi gdo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 tüm baklıkların ve kabukluların aşını tüketiminde civa birikimi mevcut abi. aşırı olarak adlandırabileceğin miktarın ne kadar olduğunu bilmiyorum, ama ufak büyük fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Fark ediyor. Derinde yasayan canlilar daha çok maruz kaliyor agir metale cunku fizik. Üstüne avci baliklar daha çok agir metal iceriyor çünkü besin piramidi. Karada da aynı durum mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Fistan said: hepsinde var civa ama avcı balıklarda daha cok konserve ton da sıkıntı yok fazla e heralde amünyum hepsinde cıva var :D ama levrek hergün yesen de bi bok olmaz. konserve tonda sıkıntı var da light ton'da sıkıntı yok. 4 sene önce spora giderken baya ton yiyordum sonra biri uyardı da bi araştırdım, neyse ki light yiyordum ben ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 balık baya boş bişi ya. abartılmış bir balon. doyurmuyor insanı bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 yozgat nasıl soguk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Offf gece gece karnım acıktı konuyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 dondurulmuş kokoreç epey kötü bi düşünce arkadaşlar nası kapılıyosunuz böyle şeylere sdf balık'la ben de doyamıyorum ya, pür balık fetişizmini de hiç anlamıyorum ha önünden mezesi yanına rakısı falan geliyosa gene iyi de. öbür türlü meh. doyduğumu hatırlamıyorum sadece balık yiyerek resmen. meze rakının yanına da güveçte karides tercih ederim gerçi ama arada bi modaya uyup balık yiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Masakari said: Ton balığını haftada birden fazla yemeyin diyorlar. İçinde kurşun mu, ağır metal mi ne oluyormuş fazla yiyince vücutta birikip soruna yol açıyormuş. Mısır zaten gdodan hükümlü. gdodan hüküm vereceksen ağaç kökü bitki kökü falan yemen lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ton balıklı salata op ya domates marul zeytin azıcık balzamik sirke ve zeytinyağı, bide güzel süzme peynir koydun mu içine misss. İlla ekmek de olsun enerji bol olsun diyorsan dürüm yapacağına içine ekmek doğra mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ben metro'dan alıp yaptım evde takaşuki marka, kokusundan ayrı, yağından ayrı tiksindim. Çok fena çok uğraşılacak gibi değil, gider parası neyse verir yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 beşiktaşta gala var güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 pascalnouman said: kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso he ya böyle kağıdı alırken parmağını yalıcak sonra ekmeği tutucak soğuksa arada elini sildiği havluya burnunu silecek ki tadı tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 calimero said: ondan al o tak taka tak tak kısmını sen yaparsın, alasım geldi şunu okuyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 pascalnouman said: kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso atatürk orman çiftliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 hasan usta vardı ankara'da olduğum dönem batıkentte en son delirtmişti zabıtalar, kokoreçi yaparken hayali zabıtalara sallıyordu keseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 bunu denemedim ama arada kasaptan silindir kesiti şeklinde hazırları alıp tavada yapıyorum. mangalı yememenin verdiği bir eksiklik oluyor tabii ama pişme miktarını, parça büyüklüğünü, baharatı falan istediğin gibi ayarlamak bir avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ortasindan tel sokun firina atin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Sampiyonun kokoreci yeterince kotu degilmis gibi bir de donmusunu mu yapmislar? Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Geçen çağdaş'tan dondurulmuş kokoreç aldım. Şu ana kadar yediğim kokoreçlerden hiçbir farkı yok. Aynı tat. Hatta üzerine barbekü sos ve hardal döküyorum çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim. Şimdi anlatınca canım çekti ben bi kokoreç hazırlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 pascalnouman said: kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso this ama evde yapılanda iyi oluyor düzgününü bulursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 canımı çektirdiniz kaç gündür ya. bizim kasaba sorucam varsa döküm tava var evde orda yapmayı denicem tabi hanım evden atmazsa.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Litminov said: Geçen çağdaş'tan dondurulmuş kokoreç aldım. Şu ana kadar yediğim kokoreçlerden hiçbir farkı yok. Aynı tat. Hatta üzerine barbekü sos ve hardal döküyorum çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim. Şimdi anlatınca canım çekti ben bi kokoreç hazırlayım. Bugune kadar yediginin kokorec olduguna eminsin di mi? Seyyar kokorecine ne sosu ne hardali abi naabiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar