Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dondurulmuş kokoreç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masakari said:

Ton balığını haftada birden fazla yemeyin diyorlar. İçinde kurşun mu, ağır metal mi ne oluyormuş fazla yiyince vücutta birikip soruna yol açıyormuş.

Mısır zaten gdodan hükümlü.

gdo'dan hükümlü ne demek? kötü bişey mi gdo?
Mesaj tarihi:
tüm baklıkların ve kabukluların aşını tüketiminde civa birikimi mevcut abi.

aşırı olarak adlandırabileceğin miktarın ne kadar olduğunu bilmiyorum, ama ufak büyük fark etmiyor.
Mesaj tarihi:
Fark ediyor. Derinde yasayan canlilar daha çok maruz kaliyor agir metale cunku fizik.
Üstüne avci baliklar daha çok agir metal iceriyor çünkü besin piramidi. Karada da aynı durum mevcut.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

hepsinde var civa ama avcı balıklarda daha cok
konserve ton da sıkıntı yok fazla

e heralde amünyum hepsinde cıva var :D ama levrek hergün yesen de bi bok olmaz.
konserve tonda sıkıntı var da light ton'da sıkıntı yok. 4 sene önce spora giderken baya ton yiyordum sonra biri uyardı da bi araştırdım, neyse ki light yiyordum ben ahah.
Mesaj tarihi:
dondurulmuş kokoreç epey kötü bi düşünce arkadaşlar nası kapılıyosunuz böyle şeylere sdf

balık'la ben de doyamıyorum ya, pür balık fetişizmini de hiç anlamıyorum
ha önünden mezesi yanına rakısı falan geliyosa gene iyi de. öbür türlü meh. doyduğumu hatırlamıyorum sadece balık yiyerek resmen.

meze rakının yanına da güveçte karides tercih ederim gerçi ama arada bi modaya uyup balık yiyorum tabi
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Ton balığını haftada birden fazla yemeyin diyorlar. İçinde kurşun mu, ağır metal mi ne oluyormuş fazla yiyince vücutta birikip soruna yol açıyormuş.

Mısır zaten gdodan hükümlü.

gdodan hüküm vereceksen ağaç kökü bitki kökü falan yemen lazım :d
Mesaj tarihi:
Ton balıklı salata op ya domates marul zeytin azıcık balzamik sirke ve zeytinyağı, bide güzel süzme peynir koydun mu içine misss. İlla ekmek de olsun enerji bol olsun diyorsan dürüm yapacağına içine ekmek doğra mmmmmm
Mesaj tarihi:
Ben metro'dan alıp yaptım evde takaşuki marka, kokusundan ayrı, yağından ayrı tiksindim.

Çok fena çok uğraşılacak gibi değil, gider parası neyse verir yerim.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso

he ya böyle kağıdı alırken parmağını yalıcak sonra ekmeği tutucak
soğuksa arada elini sildiği havluya burnunu silecek ki tadı tam olsun
Mesaj tarihi:
bunu denemedim ama arada kasaptan silindir kesiti şeklinde hazırları alıp tavada yapıyorum. mangalı yememenin verdiği bir eksiklik oluyor tabii ama pişme miktarını, parça büyüklüğünü, baharatı falan istediğin gibi ayarlamak bir avantaj
Mesaj tarihi:
Geçen çağdaş'tan dondurulmuş kokoreç aldım. Şu ana kadar yediğim kokoreçlerden hiçbir farkı yok. Aynı tat. Hatta üzerine barbekü sos ve hardal döküyorum çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim. Şimdi anlatınca canım çekti ben bi kokoreç hazırlayım.
Mesaj tarihi:
Litminov said:

Geçen çağdaş'tan dondurulmuş kokoreç aldım. Şu ana kadar yediğim kokoreçlerden hiçbir farkı yok. Aynı tat. Hatta üzerine barbekü sos ve hardal döküyorum çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim. Şimdi anlatınca canım çekti ben bi kokoreç hazırlayım.

Bugune kadar yediginin kokorec olduguna eminsin di mi? Seyyar kokorecine ne sosu ne hardali abi naabiyon?
  • Yeni Oluştur...