Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy - Bostancı Arası Rakı Balık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cumartesi için yer ayırtmak istiyorum şöyle güzel bir yerden. Bilenler varsa Beyoğlu Eleos tarzında olsa güzel olur, hatta uzo falan içebilsek daha da güzel olur.

Var mıdır tavsiyeler? Fiyat konusunda 500'e falan çıkarız 4 kişi.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

Cumartesi için yer ayırtmak istiyorum şöyle güzel bir yerden. Bilenler varsa Beyoğlu Eleos tarzında olsa güzel olur, hatta uzo falan içebilsek daha da güzel olur.

Var mıdır tavsiyeler? Fiyat konusunda 500'e falan çıkarız 4 kişi.

rakı-balık diyorsun, zaten otomatik 500 vereceksiniz 4 kişi. ha saf meze ile takılırız deseniz 350'ye falan olurdu da, balıkla otomatik 500.
yer konusunda ise çooook yer var. eleos'a gitmedim ama o yüzden tavsiye edemiyorum =) caddebostan barlar sokağında 2 tane yer böle hoş rakı balıkçı ama isim hatırlamıyorum, buradan bilir illa birileri.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

Piraya taş plak en iyisi ama yer bulamayacağını garanti ederim.

daha overrated bir yer görmedim. hem fiyatta çakıyorlar ünlü diye, hem her şey vasat. kaşarlı köfte söylediğimde bildiğin köfte, üstünde erimiş kaşar ile geldi sdfhusdahfuahf.
Mesaj tarihi:
Bağdat caddesi üzerinde kadıköy'e doğru giderken kızıltoprak'a gelmeden solda ''Ayvalık rakı balık'' personeli ve rahat ortamını geçiyor ve balık seviyorsan kesinlikle gitmeni düşünüyorum. Aradığın herşeyi bulabileceğin gibi pek çok da kendilerine ait mezeler var. Hayatımda yediğim en iyi ahtapotu yapan yerdi aynı zamanda. Biz çok gittiğimiz için ortalama kişi başı 100 geliyor hesap + ikramlar vs ama 4 kişi 500 e çok rahat kalkarsınız bence. Caddebostandaki ceneviz falan da meşhur ama meze kalitesi ve fiyatları ayvalık ile kıyaslanamaz.
Mesaj tarihi:
Eleos'a göre yazmicam ama şunlara bakın;

Haydarpaşa Mythos (sırf garı sevdiğimden)
Benusen
By Esat
Samatyalı Rum Restorant
Fanya Balık
Şaşkın Balık

ama üşenmiyorsanız Burgazada'ya geçip Barba Yani'ye gidin.
Mesaj tarihi:
Çok oldu gideli ama Benusen'in mezeleri çok başarılıydı. Ama onun dışında Kadıköy tarafında değil de daha çok Üsküdar'a yakın tarafta, Koşuyolu'ndaki Sakar Zeybek'i öneririm. Oranın da mezeleri baya iyiydi, ortam biraz sıkış tıkış olsa da yakınlıktan mı bilmem, sıcak bi ortam olmuştu rahat etmiştik.

Bu arada gelmiş geçmiş en büyük hayal kırıklığıdır Tuzla Balıkçısı'nda alkol olmaması :(
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Çok oldu gideli ama Benusen'in mezeleri çok başarılıydı. Ama onun dışında Kadıköy tarafında değil de daha çok Üsküdar'a yakın tarafta, Koşuyolu'ndaki Sakar Zeybek'i öneririm. Oranın da mezeleri baya iyiydi, ortam biraz sıkış tıkış olsa da yakınlıktan mı bilmem, sıcak bi ortam olmuştu rahat etmiştik.

Bu arada gelmiş geçmiş en büyük hayal kırıklığıdır Tuzla Balıkçısı'nda alkol olmaması :(

3 gün önce benusendeydim, mezeleri çok güzeldi hakikaten. istavrit yedim onu da çok beğendim. fiks menü standart her yerdeki gibiydi işte 4 kişiye bi büyük falan. 120 lira kişibaşı. ama içeride sigara içiliyor zırt pırt cam kapı falan açılıyor götüm dondu montla oturdum artık en son.
  • Yeni Oluştur...