Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 peki mekdanıls mı makdanıls mı onu teyit edebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Red said: butik hamburgerci bulmakta sıkıntı yok. butiği geç carls jr'ın mesela hamburgerleri mc'e falan bin basar. ben çok beğeniyorum da 2 menü alıyorsun 60tl sdfs. hamburgercilikle alakasız bazı mekanların bile efsane hamburgeri oluyor. da mc'de şuan 2 big mac menü 26tl. adam her saat evine getiriyor. çekici geliyor insana sdf. mc vs benim için çok açsam ve dışardan yiyeceksem gereksiz yere çok para da vermek istemiyorsam tercihlerimden biri hep. böyle durumlarda ya tombik döner söylerim genelde ya kfc mc falan dfs. bigün gel de birlikte yiyelim ya. seninkiler benden. beni de belgesel gibi izlersin nasıl yedi lan 52 lira worth of mcdonals nasıl bitti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Evde yapımı kolay olan bişey abi hamburger. Hem mc burger yada butik yerlerden daha lezzetli oluyor. Big mac sosunu bile evde yapabilirsin çok zor değil yani. 1 saatini almaz ekmeği dışardan alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Masakari said: Ciddi ciddi soruyorum nasıl yiyorsunuz şunları? Bildiğin sünger ya. Hadi kebap vs.. olmasa yokluktan diyecem ama kötünün kötüsü direk. tadı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tamamen lizardmen tarafından içlerine koyulan uzaylı teknolojisi beyin uyuşturucu kontrol haplarından ötürü bağımlılık hissediyoruz. İsrail oyunu coca cola gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Lopeth said: bizimkilerde onu yapacak teknoloji yoktur, direk leş gibi et koyuyorlardır üşenip ahhahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Pinar veriyodu eti en son turk mcdonaldsina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Laurelin sakın okumasın bu başlıgı abi, gider 2 tane big mac menü gömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mc'in burger'ın falan yeri ayrı. Böyle bilgisayardan düşük çözünürlükte Arrow izlerken yanına söylüyorsun, mevzuu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 senko said: belli standartlara uygundur diye tahmin ediyorum turkiyede. asgfd ay dur ciddisin sanırım, ASKDHFGAJHSDGFAJHGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 6 aydır falan yemiyorum Mc, sadece arada bir patatesini özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 rich tomato ve festive dip tomato diye sapık sosları var ya sırf onlar için gidip, depolayıp geri dönüyorum. bir de bunlar sanırım butik hamburger işine girmeyi planlıyorlar, yavaş yavaş onun denemelerini yapıyorlar. Signature diye bir seri çıkarttılar baya başarılı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Cokomantis said: senko said: belli standartlara uygundur diye tahmin ediyorum turkiyede. asgfd ay dur ciddisin sanırım, ASKDHFGAJHSDGFAJHGSD Ciddiyim. Aksini soyliyebilecek kanitin varsa fikrimi degistiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Kanıtım yok, önyargım var kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Allah var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 +1 Öbür tarafta hepsinin hesabı sorulacak,gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Afiyet Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 bazen mc donalds etleri kokuyor mu sizce de? sanırım 10 ayrı yerden et tedarik ediyorlarmış, aralarında bazıları kötü demek ki. sadece pınar değil yani:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ne kokuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 et kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 et et kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 et ete deyerse ne kokar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ter kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 in n out gelse keşke tr'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 hepsi aynı bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Yine en iyisi kokoreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar