Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Param yok diye almanı terkettim

Emre333

Öne çıkan mesajlar

ulan 1 aydır parasızım diye çekmediğim kalmadı ya. ucuz biralara yöneleyim dedim biraz söveyim de rahatlayım.
Almanların 500ml adedi genelde 1.5 pound, aşşağıdakilerin çoğu 0.7 pound a filan denk geliyor.

LAGER :

Fosters- sidik
Budweiser- biraz daha iyi sidik
Kronobouerghfhg 1664 - eh ~
Carling - sulu sidik
Bira morretti - wtf, italyanlara yakışmadı
Stealla artois - eh
bilumum local lager - çöp
becks - yaramaz
san miguel - berbat

ALE :

IPA - ağır şerbetçiotu tadı, kötü şekilde acı
golden ale - aynı bok
local IPA - çoğu bombok bir daha ıcenı zıgsınler
Blue Moon - belgium white okale, tek düzgünü bu denebilir ( pahalı zaten yazmacaktım da tüm ale ları gömmeyim)

CIDER :

Thatchers Gold - güzel
Strongbow - overrated
Localler baya değişiyor, favorim Bee Sting

leffe - ne la bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya.

dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım.

Bizim arkadaş kendi birasını yapıyor, ilk 40 litrede 50'lik şişe başı maliyet 5 liraya çıkmış tüm malzemelerin ve setin parasıyla birlikte, daha sonra 2.15 liraya düşecek diyor 50'lik başına. Red ale gibi bir tadı varmış hatta herkes sevdi, dün toplandık millet içti (ben diyet yaptığım için içemedim :<).
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Black-ice said:

yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya.

dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım.

Bizim arkadaş kendi birasını yapıyor, ilk 40 litrede 50'lik şişe başı maliyet 5 liraya çıkmış tüm malzemelerin ve setin parasıyla birlikte, daha sonra 2.15 liraya düşecek diyor 50'lik başına. Red ale gibi bir tadı varmış hatta herkes sevdi, dün toplandık millet içti (ben diyet yaptığım için içemedim :<).

abi onu ben de yapıcam. kendi topiği var orada baya muhabbetini yaptık forumda da çok yapan var.

ben aldım da yapım kitini ama taşınırken parçası kayboldu şimdi stok bekliyorum. bi de biriktirdiğim şişeleri temizlikçi abla gidip bakkala sattı :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...