Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ulan 1 aydır parasızım diye çekmediğim kalmadı ya. ucuz biralara yöneleyim dedim biraz söveyim de rahatlayım. Almanların 500ml adedi genelde 1.5 pound, aşşağıdakilerin çoğu 0.7 pound a filan denk geliyor. LAGER : Fosters- sidik Budweiser- biraz daha iyi sidik Kronobouerghfhg 1664 - eh ~ Carling - sulu sidik Bira morretti - wtf, italyanlara yakışmadı Stealla artois - eh bilumum local lager - çöp becks - yaramaz san miguel - berbat ALE : IPA - ağır şerbetçiotu tadı, kötü şekilde acı golden ale - aynı bok local IPA - çoğu bombok bir daha ıcenı zıgsınler Blue Moon - belgium white okale, tek düzgünü bu denebilir ( pahalı zaten yazmacaktım da tüm ale ları gömmeyim) CIDER : Thatchers Gold - güzel Strongbow - overrated Localler baya değişiyor, favorim Bee Sting leffe - ne la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 alman sevgili diye geldim 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Alman Çoban diye geldim. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bundesliga iddia kuponu diye geldim 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 1. dünya savaşı diye geldim 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Tie Fighter sandım , biraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Cokomantis said: alman sevgili diye geldim 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 lord_argos sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Kahrolsun clickbait başlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Emre333 said: Thatchers Gold - güzel Güzel yazmayı başardığın tek bira bir tane cider'sa sen Alman'ı değil de komple birayı bırak, kendini kalıplara sokmanın alemi yok. Şarap iç, viski iç, rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 benjani said: lord_argos sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Alman arabası sandım biraymış 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 kurt kopegi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Alkolik misin? Paran yoksa içme, olunca da güzel bira iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Rus a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Rus karıya yöneldi sandım 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Almanın amk. sana bir şey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Erdinger'e hiç yer vermemişsin. Çok kırıldım. Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya. dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dylanN said: Pahalıymış. 1 lt'si 9 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 adam gibi biraymış. Afiyet olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Black-ice said: yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya. dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım. Bizim arkadaş kendi birasını yapıyor, ilk 40 litrede 50'lik şişe başı maliyet 5 liraya çıkmış tüm malzemelerin ve setin parasıyla birlikte, daha sonra 2.15 liraya düşecek diyor 50'lik başına. Red ale gibi bir tadı varmış hatta herkes sevdi, dün toplandık millet içti (ben diyet yaptığım için içemedim :<). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 onedio ya döndü forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 deadwoll said: Black-ice said: yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya. dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım. Bizim arkadaş kendi birasını yapıyor, ilk 40 litrede 50'lik şişe başı maliyet 5 liraya çıkmış tüm malzemelerin ve setin parasıyla birlikte, daha sonra 2.15 liraya düşecek diyor 50'lik başına. Red ale gibi bir tadı varmış hatta herkes sevdi, dün toplandık millet içti (ben diyet yaptığım için içemedim :<). abi onu ben de yapıcam. kendi topiği var orada baya muhabbetini yaptık forumda da çok yapan var. ben aldım da yapım kitini ama taşınırken parçası kayboldu şimdi stok bekliyorum. bi de biriktirdiğim şişeleri temizlikçi abla gidip bakkala sattı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar