Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 türk kahvesi rezalet denmiş. türk kahvesi kahvede son noktadır daha ötesi yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 başka bir şey içmediğin için öyle gelebilir tabi. ben özellikle şu mokka potu aldığımdan beri bir kere bile türk kahvesi içmedim. çok gereksiz geliyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 dün gece boxxcoffee den sipariş verdim, kargoya vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 sen zevksizsin diye ben başka bişey içmemiş oldum. her zaman her ortamda içilmez zaten türk kahvesi. görgüsüzlük edip saçma sapan içmişsen doğal tabi bok atman. eşşeğe içirsen oda beğenmez kötümü demek olur o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 altın çamura düşmeyle eksilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi yani sidik yarıştırmaya gerek yok da 1093109102391903019009301 tnae farklı çeşitte türk kahvesi içmişimdir, zira işim buydu. espressodur, boktur püsürdür bir iddiam yok ama türk kahvesi konusunda ortalama bir insandan fazla şey biliyorum. eğitimini de aldım (iş gereği), bilmem kaç derecede pişmiş nasıl olmuş testlerini de yaptım. ama kalkıp türk kahvesi şöyle böyle demiyorum, cidden kötü. greek coffee bile daha güzel lan. adam bizden çalmış, daha iyi yapmış. alavere dalevere dışında zaten hangi konuda iyiyiz kahvemiz iyi olsun fasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben yarıştırmadım zaten dikkat ettiysen sidik. söylemedim yani italyanın hangi mahalle kahvecisinin ustasının elinden kahveyi içtiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 boxxcoffee den bir tane söylemiştim, sağolsunlar bir tane de hediye göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bende türk kahvesi kültürü yok kahve dediğin kupa ile içilir zaten B)- gerçi bu aralar irish coffe kovalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Narstil said: Moka pot kullanan var mı ? Aliminyum olanı , çelik olanı , tasarım farklı olan bir sürü bialettinin moka potu var. Farkı bilen var mı aralarında bende var express olan,ama tavsiyem brikka olani alman.brikkanin tasarimindan oturu daha yuksek basincta kahve oluyor,tadi daha hos expresse gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 starbucks kahveleri kavurmuyor yakıyor diyenler hipster sanıyodum. yok abi hakkaten kahve siyah olmuş nerdeyse, yanık tadı var lan kömür olmuş (decaf espresso) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 onları çoğu hispter ya. az kavrulmuşları da var onlar espresso tarzına daha uygun. çok kavrulmuşlar sütlü kahvelerde kullanıma daha uygun oluyor. decaf tam bir hipster işi ama ya. çok seviyorum çok içiyorum dostum çarpıyor beni, o yüzden decaf kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 asıl hipsterlar türk kahvesi kötü diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Ya sen sus git nargile falan ic sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Stringray said: onları çoğu hispter ya. az kavrulmuşları da var onlar espresso tarzına daha uygun. çok kavrulmuşlar sütlü kahvelerde kullanıma daha uygun oluyor. decaf tam bir hipster işi ama ya. çok seviyorum çok içiyorum dostum çarpıyor beni, o yüzden decaf kafası. lan decaf düşmanlığı asıl hipster işi. sabah akşam kafein mi alalım bünyeye? tölerans geliştirmek istemediğim gibi akşam kahve içince uykum bozuluyor. kafeini sporda booster olarak alıyoruz hobimiz gereği. tölerans gelişirse sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 pff hipsterlar da aynı böyle bahanelere sığınıyorlar 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 decaf icen adamin baskasini hipsterlikla itham etmesi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 15 sayfanın 12'si falan prim yapmaya çalışmak ve elaleme laf söylemekle geçti di mi, okuyan varsa bi söylesin kahve koyup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Drall said: Aeropressle cam bardağa kahve basan bi arkadaşım bardağı patlatıp iki parmağının tendonunu kesti ahaha yani geçmi olsun french pressle ypatım benzerini bikaç ay önce misafir vardı evde büyük boy f.press'e epey kahve koydum (5 kişilik falan) basıyorum basıyorum gitmiyor piston allala dedim biraz daha bastım salonda petrol gayzeri keşfetmişim gibi oldu biran ortalık sdfjk alttan böyle serçe parmağı çapında patlamış cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Aluriel said: decaf icen adamin baskasini hipsterlikla itham etmesi efsane abi pratik bir kazanımdan bahsediyoruz. kafeini spordan önceye saklıyorum. hipsterlıktan pratiklik çıkmaz. "pff decafin tadına gelemiyorum taze kavrulmuş single origin olacak, çiçek notalarını hissedicem" desem bu hipsterlık oludu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 akşam 8'de kahve içersem uyuyamam. NASIL HİPSTERLIK LAN BU DELİRDİM RAGEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 kahvedeki çarpıntı yapan olay kafein mi başka bişey mi bu arada? bi de hep içtiğim kahveyi içince hissetmiyorum öyle bir şey ama nescafe vs. içince hafif bişi oluyor sebebi nedir? spordan önce kafein kötü bir fikir değil mi ilk soruyla bağlantılı olarak? kahve dehidrasyon yapıyor bildiğim kadarıyla, kafein çarpıntı vs.'i geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 kafeine bağışıklık kazanmadıysan gayet iyi bi fikir spor öncesi kahve. su içersen dehidrasyon falan yok. 1.5lt su içiyorum zaten sporda. çarpıntı için nasıl bir doz gerek bilmiyorum bana olmuyor. spor performansını coşturmak için 4-6 mg/kg kafein haftada max 1-2 defa. daha sık içersen yalan oluyor performans etkisi. ben azıcık içtiğim için 300 miligramlara ulaşmıyor hiç hesap bile yapmadım. şimdi baktım 80mg falanmış benim içtiğim. çok boost peşinde değilim işte biraz enerji versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yav said: kahvedeki çarpıntı yapan olay kafein mi başka bişey mi bu arada? bi de hep içtiğim kahveyi içince hissetmiyorum öyle bir şey ama nescafe vs. içince hafif bişi oluyor sebebi nedir? spordan önce kafein kötü bir fikir değil mi ilk soruyla bağlantılı olarak? kahve dehidrasyon yapıyor bildiğim kadarıyla, kafein çarpıntı vs.'i geçtim. sanırım robusta kahvede daha fazla kafein var. ilk sorunun cevabı o olabilir. ulan ömrümde toplam 4 kere decaf kahve içtim, beni affedebilcek misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Günde üç saat uyuyorum diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar