bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 nescafe içen başlıktan çıkabilir mi zaten. yok artık daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 french press için aroması kokusu güzel filtre kahve önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 mambochino'nun fena değil kahveleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ben starbucksdan kahve almıyordum normalde ama eşim geçen gün bir şey almış baya bayaa hoşuma gitti. eve gidince yazarım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 starbucks kenya ve colombia narino gayet güzel, değişmeli alıyorum ben. tchibo kahveleri bayağı kötü ya çekirdek sattıkları, iki üç tanesini denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Kahhve.com dan sumatra almıştım french de iyi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 buydu sanırım http://globalassets.starbucks.com/assets/cc47c15fc8224667ae6e6da0bfb404f7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben genelde sumatra alıyorum bu sefer verona + sumatra aldım verona da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 senko said: aeropress aldım hoşuma gitmeye başladı bir espresso değil tabi ama pratik, temiz, hızlı. ben de aldım şimdi çekirdek ve tarif tutturmaya çalışıyorum. hipster kahveleri hep ekşi geldi şimdiye kadar farklı derecelerde. az kavurup kahvenin originini tatmayı falan seviyolar da gurmesi değilim ben amk. çok kavrulmuş lazım bana. EKŞİ EKŞİ BIKTIM YA bi şekilde yapış recipemde mi sıkıntı var emin değilim ama tchibonun ucuz kahvesi en güzeli şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 şu nasıldır http://urun.n11.com/kahve/julius-meinl-tchibo-espresso-symphonie-kapsul-kahve-10lu-P154166846?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA_eXEBRDP8fnIlJDXxsIBEiQAAGfyoXkj44MGnbsVHmicP0FnHgEA47J41nwGQF19R6LMA2UaAk7j8P8HAQ&gclsrc=aw.ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 julius meinl kahveleri baya kalitelidir deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ya bana tchibo makinasının metal kapsülü lazım çekip onda espresso basıyım diyorum. Nerde bulurum yurtiçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 geldi makine insan 1 2 tane kapsül atar arkadaş ki deneyelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tiLi said: senko said: aeropress aldım hoşuma gitmeye başladı bir espresso değil tabi ama pratik, temiz, hızlı. ben de aldım şimdi çekirdek ve tarif tutturmaya çalışıyorum. hipster kahveleri hep ekşi geldi şimdiye kadar farklı derecelerde. az kavurup kahvenin originini tatmayı falan seviyolar da gurmesi değilim ben amk. çok kavrulmuş lazım bana. EKŞİ EKŞİ BIKTIM YA bi şekilde yapış recipemde mi sıkıntı var emin değilim ama tchibonun ucuz kahvesi en güzeli şimdiye kadar Nasi yapion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 paylaştığınız siteler abonelik mi alıyor?sadece bir kez sipariş verebileceğimiz bir site yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 samaella said: ya bana tchibo makinasının metal kapsülü lazım çekip onda espresso basıyım diyorum. Nerde bulurum yurtiçi? Yurtiçi yurtdışı bulursan haber et ben de alayım. Bulamadım ben bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 senko said: tiLi said: senko said: aeropress aldım hoşuma gitmeye başladı bir espresso değil tabi ama pratik, temiz, hızlı. ben de aldım şimdi çekirdek ve tarif tutturmaya çalışıyorum. hipster kahveleri hep ekşi geldi şimdiye kadar farklı derecelerde. az kavurup kahvenin originini tatmayı falan seviyolar da gurmesi değilim ben amk. çok kavrulmuş lazım bana. EKŞİ EKŞİ BIKTIM YA bi şekilde yapış recipemde mi sıkıntı var emin değilim ama tchibonun ucuz kahvesi en güzeli şimdiye kadar Nasi yapion? https://www.worldaeropresschampionship.com/recipes/ :D bugün ekşilerden bi tanesini daha sıcak suyla normal ters çevirmeden yaptım. daha iyi oldu valla. kahveye su değdikten 1.5 dk sonra mı ne pressledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ya gittim starbucks'tan sumatra aldım geçen gün, medium roast yazıyor üstünde ama sanki dark roast gibi tadı. Bu ibreler fazla mı kavuruyor? çekirdek rengi falan da medium'dan öte gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 cekirdegi cignediginde hafif icin bos gibiyse agzinda dagiliveriyorsa fazla kavrulmustur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 grinny said: samaella said: ya bana tchibo makinasının metal kapsülü lazım çekip onda espresso basıyım diyorum. Nerde bulurum yurtiçi? Yurtiçi yurtdışı bulursan haber et ben de alayım. Bulamadım ben bir türlü. ne varsa alide var.. caffitaly deniyormus kapsul tiplerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 nespresso diyor tchibo bul karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 stimpak said: ya gittim starbucks'tan sumatra aldım geçen gün, medium roast yazıyor üstünde ama sanki dark roast gibi tadı. Bu ibreler fazla mı kavuruyor? çekirdek rengi falan da medium'dan öte gibi duruyor. üstünde medium roast yazdığından emin misin? Sumatra dark roasttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Lopeth said: nespresso diyor tchibo bul karşim caffitaly yaziyorsa oluyormus tchiboya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 said: lütfen unutmayın sizin espresso kahve olarak iyi size sadece koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 iste en azindan lafi dolandirmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar