2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Kahve konusu
sanalbaharatta 1 kg himalaya tuzu 6 tl
göl/deniz tuzlarında plastik oranı tehlikeli derecede yüksek cıkmıs, kahve siparisi verirken alın bundan bi degirmen ile kullanın :o
göl/deniz tuzlarında plastik oranı tehlikeli derecede yüksek cıkmıs, kahve siparisi verirken alın bundan bi degirmen ile kullanın :o
butun yemeklerimizin icinde mikroplastik var artik :(
Roaster ve coffee shopum var az çok bilgiliyim diyebilirsin :)
Sektörü az çok bilen ve burada yazan kahveleri de çok iyi bilen (her birini hiç olmasa 100er defa demlemiş içmişimdir) biri olarak ve bu siteyi hiç duymamış biri olarak bu kahvelerin fiyatladı kaygılandırıcı derecede düşük. Hani 3 liralık tavuk ekmek almak gibi.
Türkiye’de en iyi kahveyi Petra kavuruyor. Onlardan alın ama çok iyi kahve olduğu için biraz pahalı.
Overdose da iyidir işinde, yine iyi kahve ve daha uygun fiyatı.
Bana şöyle şöyle bi kahve istiyorum derseniz ben de yollarım.
montag nasıldır ben onlardan alıyorum, çekirdekleri baya başarılı gibi.
montag, petra, kronotrop bunlar iyi galiba da başkaları varsa yazın da, deneyelim 3-5 kahve.
bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez.
montag, petra, kronotrop bunlar iyi galiba da başkaları varsa yazın da, deneyelim 3-5 kahve.
bir de ben hafif çikolata karamel gibi notaları olan bir kahve arıyorum, ekşiliği/asiditesi ise 0 olsun, biraz body'si de olursa tadından yenmez.
Montag ve Krono da iyi ama o seviyede Petra rakipsiz. Zaten o paraları veriyorsan git Petradan al yani.
Montag gesha’yı geisha yapan köylüler kervanına girdiklerinden beri karizmalarını çizdirmiş durumdalar bir tek heh.
Montag gesha’yı geisha yapan köylüler kervanına girdiklerinden beri karizmalarını çizdirmiş durumdalar bir tek heh.
Değişik olarak Overdose önermiştim. Daha butik iş yapan bir yer tavsiye olunur.
Sen G.amerika kahvesi arıyorsun işte. İstiyorsan ben sana güzel bir Colombia yollarım.
Sen G.amerika kahvesi arıyorsun işte. İstiyorsan ben sana güzel bir Colombia yollarım.
petraya dün rastladım hiç duymadığım için almadım, sapiensten aldım. Bilseydim petradan alırdım bak şimdi
jurnal ne olaki
Öne çıkan mesajlar