Slint Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Sanalbaharat'tan sipariş verirken numune olarak diğer merak ettiğiniz çekirdeklerden de isterseniz gönderiyorlar. Ben Sidamo'yu tavsiye ederim. Fiyatına göre gerçekten iyi kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 hafif yaprakaltı aromaları da aldım ondan ben mmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 hangi yapraktı incirse sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 tiLi said: sanssizsansli said: arcane said: ben de en son artan fiyatlara isyan edip sanalbaharat'dan yirgacheffe gr2 aldim. fiyat/performans iyi. ertesi gun ulasmasi supriz oldu. ekşi olanından mı o yirgacheffe ? ben de alabilirim çünkü. lan bizim senle zevklerimiz niye bu kadar farklı kahve konusunda zevk zaman içerisinde değişiyor ya. bazen hafif bazen sert seviliyo. normalde ekşi içmem ama arada bir özellikle sade kahve içip yanına bişey olmadığında ekşi tad iyi gidiyo. sen nasıl seviyosun sert mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben Blond diyorum Arda sıra sende sen ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ekşi olmasın da nolursa olsun benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 hiç denedin mi peki yirgaşefi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 elimde 2 kilo kadar var bitsin ben de alayim yirgadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 kuduz aşısı bile yaptırmadan dışarı salan bi adamdan bahsediyoruz keneye gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 asdfas diğer tab yerine buna yazmışım sabah şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ya böyle ben bi yerde çikolata aromalı filtre kahve içmiştim ve inanılmaz güzeldi. benzer bir şey bulamadım uzunca bakınmama rağmen, çünkü ARABİKMİŞ KOLOMBİYAYMIŞ GUATEMALA İMİŞ bunlar bir şey ifade etmiyor. yani evet içeriğini okuyorum da, anlamıyorum. parfümleri de anlamıyorum mesela. orta notaları tarçın, portakal filan yazıyo. zerre anlam ifade etmiyor. çünkü basit bir insanım. 1 veya 0. bi şey lezzetlidir veya değildir, güzel kokuyodur veya kokmuyodur... gibi. o yüzden: kahve dünyasının karamelli, fındıklı kahvelerini filan içiyom. guatemala da ok. ama çikolatalı, içtiğimde hafif bitter, yet sweet; hafif çikolatalı, yet not tadı veren kahve ne var? hangisini sipariş vereyim? kahve maestro var mı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 biraz genel kültür sahibi olsan fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 imzama latince şeyler mi yazayım fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 anlamlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ya id est quod id est güzel bi başlangıç olur aslında yani düşününce. gerçi o zaman NABAYIM BEN BÖYLEYİM edebiyatı yaparak direkt anafikre çalım atmış oluyorum. KAZANAMIYORUM FİSTAN. KÜLTÜR SAHİBİ OLAMIYORUM. ÇİKOLATALI KAHVE BİLİYOSAN SÖYLE. (pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 normal kahveye çikolata sosu ekle sevdiğin miktarda daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 TheRiverBelow said: ya böyle ben bi yerde çikolata aromalı filtre kahve içmiştim ve inanılmaz güzeldi. benzer bir şey bulamadım uzunca bakınmama rağmen, çünkü ARABİKMİŞ KOLOMBİYAYMIŞ GUATEMALA İMİŞ bunlar bir şey ifade etmiyor. yani evet içeriğini okuyorum da, anlamıyorum. parfümleri de anlamıyorum mesela. orta notaları tarçın, portakal filan yazıyo. zerre anlam ifade etmiyor. çünkü basit bir insanım. 1 veya 0. bi şey lezzetlidir veya değildir, güzel kokuyodur veya kokmuyodur... gibi. o yüzden: kahve dünyasının karamelli, fındıklı kahvelerini filan içiyom. guatemala da ok. ama çikolatalı, içtiğimde hafif bitter, yet sweet; hafif çikolatalı, yet not tadı veren kahve ne var? hangisini sipariş vereyim? kahve maestro var mı burda Ğ kullanamiyor olsaydin sen binali misin diye soracaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 TheRiverBelow said: ya böyle ben bi yerde çikolata aromalı filtre kahve içmiştim ve inanılmaz güzeldi. Godiva'da içmiş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 kozalak said: öğütülen kahvenin ömrü maks 15dk. sonra aromalar falan uçup gidiyor. çekirdek düzgün koşullarda 1.5 aya kadar taze kalabiliyor. ben sabah öğütüp vakumlu pakete koyuyorum, çok az bi hava kalıyor pakette. gün içinde onu tüketiyorum. Sanalbaharat'tan supremo 1kg ve yirgacheffe 250gr deneyim diyorum da 250gr x5 paket olarak gelecek. Çekirdekler paket açılmadığı sürece 2-3 ayda rafta dursa paket açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilse baristalık kurallarına aykırı bir haraket yapmış oluyor muyum? Not: Hario değirmen var, onda günlük öğütüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 çekirdekler kapalı yerde ne kadar dayanıyor bilmiyorum da, ben cekirdeği ne kadar sürede tüketmek lazım diye sorduğumda 45 gün içinde tüketirsen iyi olur demişti baristanın biri. 1kg cekirdegi 45 günde tüketiyorum zaten. tek sıkıntım en az 1 ay boyunca aynı kahveyi icecek olmak sdf. keşke karışık da verseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 1kg alma 200 gr 5 çeşit al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Kapsül tavsiyeniz var mı? İtalyaya gittikten sonra 15 kuruşluk migros toz kahveyi içemez olduk =( Etopya var çibonun o güzel, bide böyle mikrodalgada süt ısıtıp onun içine yapınca 10 numero oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 axedice said: İtalyaya gittikten sonra 15 kuruşluk migros toz kahveyi içemez olduk =( axedice said: Etopya var çibonun o güzel, nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 kiy paraya italyadan getirt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Dana shitpostingi bu kadar literal almana gerek yok. Valla bak Aluriel said: axedice said: Etopya var çibonun o güzel, nigger please Agalit bu kahvelerin sertlik dereceleri falan varmış, etopya marka olanı yımışak içimli mesela. Yoksa standart espresso bazlı da içiyoruz ama bunun dadı ayrı bi güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar