Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kahve konumuz da olsun. Bunu aldim en son, cok iyi: https://kahhve.com/vergnano-arabica-moka-kahveler Macchinetta ile yapiyorum. Yavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Vardı zaten yok muydu? Böyle çekirdekten makinaya dönüşümlü konuşuluyodu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 en guzel sey turk kahvesi babam bundan getirmisti bir suru paket. sutle yaptim mukemmel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 GERGE said: Kahve konumuz da olsun. Bunu aldim en son, cok iyi: https://kahhve.com/vergnano-arabica-moka-kahveler Macchinetta ile yapiyorum. Yavsiye ederim. Deneme paketi aldım ben de kahhve.com'dan. French vanilla çekerken çok güzel kokuyordu, bir demliği kendim içince baydı. Vanilya kokusu falan çok güzel aslında, arada denenebilir azar azar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 o cool beanslerin daha fazla beklemis olma ihtimali var mi? zira fiyati da daha ucuz. french vanilla ile chocolate nuts arasinda kaldim. keske 5'lide biz secebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 çekirdekler tazeydi ya, kendim çektim zaten. Oldukça güzeldi de, ben bu kadar tatlı içimli kahve sevmiyorum. Haftasonu iş vardı, ofise gittim termosu doldurup. Tek içeceğim o olunca biraz baydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Ben bu kahhve.com'daki karameli içiyorum cool beans'in french press'de, gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Tchibo'dan neredeyse her hafta sonu 100 gr'lık değişik değişik taze alıyorum, harikulade. African Blue iyi gidiyor onun dışında IKEA'nin organik kahvesi de başarılı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 30 liraya vurmus yoreseller. bari arabin kahvesini ucuza getirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Lyv said: en guzel sey turk kahvesi babam bundan getirmisti bir suru paket. sutle yaptim mukemmel oldu. sütle nası yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Tchibo içiyoruz biz hep ofiste. Ucuz ve iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 su yerine sut koyuyorum cezveye. turk kahvesi nasilsa ayni prosedur iste. icindekiler kisminda sahlep yazdigini gorunce geldi bu fikir aklima. cok ilginc bisi degil ama daha hos oluyor kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ankarada arabica diye bi kahveci acildi.kahveleri bahceli 7ci caddenin sonundaki subede kavuruyolarmis.taze oluyo.kendim ogutmeye usendigim icin eve oradan cektirip aliyorum kahvemi. 250 gramlik paket satiyolar.gecen 1 haftada tuketilir 100 gramlik paketler hazirlarmisiniz diye bi oneride bulundum.Keza cekilmis kahve havayla temas edince tadini kokusunu hizlica kaybediyo.velhasili degerlendiricez dediler.kahvelerini deneyip begenen olursa 100 gramlik paket isteginde bulunursaniz sevinirim. pazar gunleri tepe primein altindaki kompleksde subeleri var oraya gidiyorum.bahceleri sicak oluyo.tepeden dogalgazli isitici koymuslar.hava -3 -5 demeden kisa kolluyla oturursun.starbucks, gloriajeans koselerinde surunmekten iyi oldu bu.guzel bi alternatif.tavsiye ederim. coffesapiensden siparis vermistim bi seferde.cekirdek kavrulma gunu olarak tarih atmislar ustune siparsiten 2 gun oncesi gorunuyodu.siparisi verdigim gunun ertesinde teslim aldim.onunda tadi iyiydi. iyilik kotuluk tad olarak goreceli tabi ama starbucks yada gloriajeans kahvelerinin tadiyla kiyaslayinca sanki daha once kahve icmemisim gibi hissetirdi bunlari ictikten sonra.tabi bu isin gurmesi olmadigim icin gorecelilik kiyasim bu dogrultuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 starbucks bayat zaten de yapcak bşi yok, tek orası var şirkette mecbur ordan içiyoruz. beyaz yakalı problems... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Lyv said: su yerine sut koyuyorum cezveye. turk kahvesi nasilsa ayni prosedur iste. Şunu ben de yapıyorum türk kahvesini içilebilir kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ona kahve iciyorum denmiyo abi zaten. nesquiksiz cocuklugun cekilebilir kilinmasi icin uretilen bir anneanne icadi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kahve, su ve kahveden oluşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Gören de Türk kahvesi böyle içilir dedim sanacak omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ben kahveyi su ile içemiyorum. Sadece süt olması lazım, içine de bi iki parça vanilya özü. Tabi kafeinsiz kahve tüketiyorum bir süredir. Ama yağlı bi his bırakıyor ağızda sanki. İçemedik pek. aıp ettin tchibo. http://ws2-media1.tchibo-content.de/newmedia/seo/4504e71c645abe92/.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 GERGE said: Kahve konumuz da olsun. Bunu aldim en son, cok iyi: https://kahhve.com/vergnano-arabica-moka-kahveler Macchinetta ile yapiyorum. Yavsiye ederim. Macchinetta ne diye baktım da moka potmuş öğrendim sayende :D sert mi bu kahve? ben sert seviyom hanım sütlü seviyor falan. Mokada yapıp üserine su veya süt ekleyip yapıyoruz. Gideri var mı bunun sütle_? Bu arada bunu da bir deneyin derim. http://www.marul.com/content/images/thumbs/001/0018673_8690627042600_320.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kafeinsiz kahve, laktozsuz sut, sekersiz tatlandirici. dunya cok kotu bi yer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Peregrin said: kafeinsiz kahve, laktozsuz sut, sekersiz tatlandirici. dunya cok kotu bi yer oldu http://2.bp.blogspot.com/-UtinohYCuKs/VdIGHntTbJI/AAAAAAAACx4/m2qfiqBCTGk/w1200-h630-p-nu/tumblr_n55e817XHx1trdftgo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kahve için ben inanılmaz güzel hizmet veren bir yer buldum, daha da başka yerden almıyorum. Şirkete aldığımda çektirip alıyorum, eve çekirdek alıp kendim çekiyorum ve böyle bir tazelik yok. Gerçekten taze taze kavurup yolluyorlar. kafeingo Memnun kalmazsanız kahveleri bana yollayın ben satın alırım sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 starbucks'a para gommek hosuma gitmiyo ama sumatra'yı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yazin bir ara kafeingo'da bir ara enpara indirimi vardi. tekrar yaparlarsa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar