Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bol bol alin seneye steam alisverislerinede gumruk limiti gelicek :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 adkjasdjalkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 mono said: Ohh, Witcher 3 GOTY edition 44tl. Expansionlar dahil sahane fiyat. bi daha alasım geldi yeminle. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 mono said: Ohh, Witcher 3 GOTY edition 44tl. Expansionlar dahil sahane fiyat. witcher 3'ü kutulu aldıgım icin gog'a ekleyebilmistim sadece. exp'leri gog'da almak cok pahalıya mal oldugundan direkt bunu steam'e alayım ben o zaman. daha expansion'ları oynamamıs olmam iyi oldu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bunu yapmistim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 save'leri gecirebilirim herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Marty said: arkham knight 20 dolar season passli hali 35 dolar bir gune, belki 2 gune indirimler gelecek. niye indirimli almak yerine full para bayilayim. keriz olmak lazim arkham nayt 6.79 arkham asylum goty edition 3.14 arkham origins 4.49 indirim keyfi fallout 4de de %67 indirim var. bi de just cause alsam bi sene oyalar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @togi save'ler geliyor ama achi'lere baybay demişler https://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/613958868355464896/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben sifirdan tekrar baslamistim. simdi nete bakinca mumkun oldugunu soyleyenler var ancak achivementler gelmiyor tabii. sende bir bak once istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 wow dışında achievement salladığım bir oyun olmadı zaten, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 borderlands ve bioshock gibi tavsiye edebileceğiniz fps oyunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 tomb raider yine %50. 66 veya 75 anca yaza görecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Wolfenstein: The New Order Henüz oynamaya fırsatım olmadı ama Paticik önerisiyle almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 casual bi multi var mı ya? şu h1z1 nasıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 şuraya da koyayım watch dogs 2 99 lira https://www.gamersgate.com/DD-WATCH-DOGS-2-EMEA-RELEASE/ steep 99 lira https://www.gamersgate.com/DD-STEEP-EMEA-RELEASE/ gamersgate steamle yarışır hale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bLackcha0s said: casual bi multi var mı ya? şu h1z1 nasıl :) kejyul multi için vermintide'ı önerebilirim. harala gürele fare kesiyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 2 indirim dönemi geçti hala wallettaki parayı harcayamadım. nasılsa oyundan geldi diyerek rocket league keylerinde sıfırlayacağım bu gidişle. rainbow six'i bekliyorum, adamlar inatla 65'ten aşağı koymuyor halbuki zamanında 40 TL'ye satılmış. cidden indirimler keyifsiz geçiyor son senelerde. PC'de oyun satışı yükseldi diye indirimlerin oranları da bir o kadar düşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 aaa oyunlardan bi just cause saglam indirim gormus digerleri hep yalan. cogu oyun hala 50 goruyo ilginc sekilde. carta 3 5 liralik adventure oyunlari ekledim. usuyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 toggie said: mono said: Ohh, Witcher 3 GOTY edition 44tl. Expansionlar dahil sahane fiyat. witcher 3'ü kutulu aldıgım icin gog'a ekleyebilmistim sadece. exp'leri gog'da almak cok pahalıya mal oldugundan direkt bunu steam'e alayım ben o zaman. daha expansion'ları oynamamıs olmam iyi oldu hehe. Expansionlar standalone oyun gibi, konulari falan sahane olmus. Bitirdikten sonra buyuk bosluk yasadim resmen. Kesinlikle fiyatina deger derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Metal Gear Solid 5 mi? Dragons Dogma mi? Just Cause 3 XL mi? kojimasan'in hatrina mgs'ye gidiyor elim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 madmax jc 3 xl batman arkham knight aldım yine harcattı şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 aralarinda en iyi mgs net. son secim just cause olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mgs kaptim direk ya, farkli klasman digerleri ile..Just Cause XL son gun eglencesine alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 mgs5 gameplay vs çok iyi ama hikaye odaklılığını kaybetmiş. baya kırpmışlar oradan. jc3 zaten yalan. 2-3 saatlik eğlence toplamda. dragon dogma'yı bilmiyorum ama güzel görünüyor ben de düşünebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bende Witcher 3 ün kendisi var GOY Edition alırsam base oyunun fiyatını düşermi toplam fiyattan ? Sadece expansionları alsam GOY edition dan daha pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar