Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Fate of the Furious (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karbeyaz said:

Fragmandan çıkan sonuç izlediğim en iyi film olacağı yönünde. Oha abi nası bi aksiyon yüklü filmde?

aksiyon gor
https://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI
Mesaj tarihi:
abi bu nasıl fragman ya.

hakikaten 1. film nere bu nere. bu kadar da içi boş olmaz ki ben de seviyorum araba tokuşması izlemeyi ama gerçekten komik.

köylü yorum mad max nere bu nere charlize, kadın vizyonu varmış sende de araba konusunda. /koylü yorum
Mesaj tarihi:
Bir merak uyandırmadı değil, sırf olayı öğrenmek için izlenebilir. Yalnız, rahmetlinin dediği gibi f&f 17-18'e kadar yolu var gibi, en sonunda tekerlekli sandalyelerde falan yarışacaklar, tabi seride yarış denen bir şey kalmadı o ayrı.
Mesaj tarihi:
Şimdi herkes tabii neden dom böyle yapıyo falan merak uyandırdılar eyvallah , saygı duydum fakat Rock içeri girdi ben asıl en çok onu merak ettim.

edit : hatta adamın kardeşinin ölümünden falan sorumlusun ama jason statham olsun canım nolcak artık beraber çalışabilirz diyor , onu nasıl ikna ettiler o da önemli , normalde o herifin bunların hepsini öldürmeye odaklanması lazım niye yardımcı olmayı kabul etti acaba.
Mesaj tarihi:
charlize theron surdugu arabayi duz surmek yerine, direksiyonu sola kirmaya karar verir.

olaylar gelisir.

arabalar tokusur.

ekstra olarak buz ve deniz alti var.

pfff
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...