progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 https://i.redd.it/h4vqyn4ocz2y.jpg http://www.youtube.com/watch?v=JwMKRevYa_M fast and furious: civil war sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Baya iyi ya ben beğendim fragmanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 neler oluyo abi aahaha 1. filmin geldiği noktaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Fragmandan çıkan sonuç izlediğim en iyi film olacağı yönünde. Oha abi nası bi aksiyon yüklü filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 charlize theron da maşallah hayatın sırrını bulmuş gibi hiç yaşlanmamış çıtırlık film inc soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 fragman bana yetti. filmi izlemesem de olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 param cebimde kaldı güzel filmdi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bingildak said: param cebimde kaldı güzel filmdi teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 twist'i fragmanda vermek nedir ya asjdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 wtf goddess theron da filmdeyiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 tarihin en kötü 10 fragmanından biri falan olabilir http://www.youtube.com/watch?v=cXlWwj8xZ3A şununla yarışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 valla filmi izledik trailer saolsun fds hikayemi bulamadınız mk,dom arabayla giderken uzaydan symbiote gelip buna yerleşmiş heralde lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 karbeyaz said: Fragmandan çıkan sonuç izlediğim en iyi film olacağı yönünde. Oha abi nası bi aksiyon yüklü filmde? aksiyon gor https://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 abi bu nasıl fragman ya. hakikaten 1. film nere bu nere. bu kadar da içi boş olmaz ki ben de seviyorum araba tokuşması izlemeyi ama gerçekten komik. köylü yorum mad max nere bu nere charlize, kadın vizyonu varmış sende de araba konusunda. /koylü yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 "izlediğim en iyi film olacağı yönünde" denmiş fragmana bakılarak, nerde yaşıyosunuz olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Tam bir erkek filmi. Her yerinden testesteron cikiyor filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Çarlizteron olucaktı mesajın heralde ? Neyse, bu film serisini sevmem hiç ama gerçekten çok başarılı bi fragman. Filmi izlediğimizde bu kadar zevk alamıcaz bunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Şu filmin senaristi, yapımcısı falan ne eğlenceli adamlardır ya Adamın hayal ettiği şeye bak arabayı denizaltı kovalıyor ya hahahsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 2 yada 3 filmden sonra hiç izlemedim seriyi. Bunuda izlemem büyük ihtimalle. Tv de belki. Ama fragmanın bıraktığı izlenim çok acaip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Bir merak uyandırmadı değil, sırf olayı öğrenmek için izlenebilir. Yalnız, rahmetlinin dediği gibi f&f 17-18'e kadar yolu var gibi, en sonunda tekerlekli sandalyelerde falan yarışacaklar, tabi seride yarış denen bir şey kalmadı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 saçmalamakta sınır tanımayalım demişler ve bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Adam Charlize Theron'u öpmek için film çekmiş.Yakışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Şimdi herkes tabii neden dom böyle yapıyo falan merak uyandırdılar eyvallah , saygı duydum fakat Rock içeri girdi ben asıl en çok onu merak ettim. edit : hatta adamın kardeşinin ölümünden falan sorumlusun ama jason statham olsun canım nolcak artık beraber çalışabilirz diyor , onu nasıl ikna ettiler o da önemli , normalde o herifin bunların hepsini öldürmeye odaklanması lazım niye yardımcı olmayı kabul etti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 charlize theron surdugu arabayi duz surmek yerine, direksiyonu sola kirmaya karar verir. olaylar gelisir. arabalar tokusur. ekstra olarak buz ve deniz alti var. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=jeKBMdYaM3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar