Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mental hastalık başlangıcı

bajazet

Öne çıkan mesajlar

sebeplerini sonuçlarını falan geçiyorum ama bende böyle hani sabaha delirecekmiş hissi var, resmen hafta hafta bekliyorum.

yakınlarınızda ya da bildiğiniz deliren insan var mı? hani böyle "abi akşam ayrılmıştık sabah takmış huniyi gezmiş" gibi.

burcu hırkasını giydi camdan yağmura baktı olanından değil ama çatır çatır kök söktüren cinslerinden. (klinik depresyon vs)

http://www.critical-theory.com/wp-content/uploads/2014/05/nietzsche-hugging-a-horse.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

sıradan depresyonsa neden gidip tedavi olayım manyak mıyım ben. basarım serotonin veren aktiviteyi geçerim.

hâlimden memnunum genelde(%79.6) ama mesela iki saat üç saat yürüyorum haftada en az bir kere, hani böyle yolda pejmürde sayıklarak giden deliler olur ya; onun içinden düşünen, genç, yakışıklı, kaslı ve iyi giyimlisini düşün.

tırsa tırsa geçtiğim yerlerden tekrar geçiyorum. çünkü market sahibi "aha işte bu üç gün önce geçen adam!" diyecek tütüncü de duman salarak "evet evet bu böyle düşüne düşüne yedi gün önce de geçmişti" diye onayladıktan sonra köşeyi dönünce bir daha asla geri dönemeyecekmişim gibi oluyor.

ya da evde bir şeylerle uğraşırken "olm şimdi çocuğun anneyi babayı sevmeme şansı varsa neden annenin babanın çocuğu sevmemeye hakkı olmasın" gibi bir şey birden bir takılıyor böyle eblek gibi bakıyorum. sonra bir bakmışım "ağaoğlu mesela site yapsa ama içine sadece para ile değil parayı verdikten sonra bir de kültür testi ile adam alsa ve çocukları ortak baksalar ne olurdu lan" gibi bir yere varmışım. işte diyorum az sonra karşımda bir başka bajazet belirecek ve sıçacağım.

böyle geyiğine değil ama birden perde çıkacak, açacaklar perdeyi işte geldik hiç gitmeyeceğiz b.ku yedin olm diyecekler. insan korkuyor abi. yani dost eşraf ile kıyaslayınca, adam bmw düşünüyor ben uzun saçlı ve kültürlü ali ağaoğlu düşünüyorum. bu bir yerde patlayacak diye korkuyorum.

konuyu açmamın sebebi de buydu. bizim zülkarneyn abi var aynı böyleydi sonra bir baktık peygamber oldu denirse halı saha maçına gidip kaleye geçeyim. yok aksiyse %51 memnuniyete kadar çekerim ben bunu kafası gerçekten güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadaşımı staj yaptıgım hastaneye yatırmıştık. Sen masa değilsin, uzaylısın, üstümde deney yapıyorsun vs dediği zaman anlamıştım. Ondan önceki günlerde bir tuhaflık yoktu dikkat çeken ama aslında vardı biz fark etmedik. Sonra geriye dönüp değerlendirdiğimde tuhaf bulduğum şeyler oldu.

Ağır mental hastalıklarda hasta farkında olmaz genellikle, hatta hastalığı gözüne sokulsa bile kabul etmez. Ev arkadaşı da psikoloji son sınıftaydı. Buna açıp ders notlarını gösteriyordum. Bahsettiği düşüncelerin hastalık belirtileriyle ne kadar benzer olduğunu göstermek için. O da bana "masa bende psikoloğum, eper psikolog olmasaydım kesin şizofren derdim ama değilim, bahsettiğim şeyler gerçek vs" derdi. Hastaneye yatırması 2 ay filan sürmüştü sanırım.

Ama seni sabahları rahatsiz eden şey ağır mental hastalık olmasa bile, başka önemli bir sorunun habercisi olabilir. Psikiyatriste git biran önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi tane psikolojik sayılabilecek bir hastalığım olmuştu birinci elden söyleyeyim beyinden çok göğüs kafesinde hissedilen bir duygu. Deliliği bilmiyorum ama bu heyecan korku falan kalbin sanki çizgi filmlerde ki gibi çarpıyor böyle 3 metre ileri geri olanından.

Sonra gerçi benim gerizekalı olduğum ortaya çıktı delilik değilmiş , geçti tüm sorunlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Ev arkadaşımı staj yaptıgım hastaneye yatırmıştık. Sen masa değilsin, uzaylısın, üstümde deney yapıyorsun vs dediği zaman anlamıştım. Ondan önceki günlerde bir tuhaflık yoktu dikkat çeken ama aslında vardı biz fark etmedik. Sonra geriye dönüp değerlendirdiğimde tuhaf bulduğum şeyler oldu.

anaa demek cumayı da bu yüzden besliyosun yahu. ooh te nerden gel hem kedi hem insan incele ne güzel lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...