Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us: Part II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunu ve horizon'u ps4ü aldığım ilk zaman spottan kutulu almıştım bitirir değiştiririm diye. ikisini de bitirdim ve geri vermeye elim gitmedi resmen :D

last of us'ı tekrar oynarım kesinlikle 2 çıkmadan önce
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu ne lan? Bu ne! Bu nasıl bir kombat sekansı. Çüş. Buna özel scripted değil, böyle oynayacaksan baştan sona yuh...

Grafikler falan çok çok iyi. PS4 te şunu çalıştırmaları sdf. 30fps bile olsa çok iyi lan.

https://www.youtube.com/watch?v=btmN-bWwv0A
Mesaj tarihi:
bayağı scripted olaylar ya. zaten bazen öyle yerlerde arkasına bile bakmadan çıktı ki cover'dan inanamadım yani arkasındaki insanın onu nasıl görmediğine.

yine de güzel tabii. he bir de lezbiyen olmuş ablamız. berlin ile öpüşüyor sdfhj
Mesaj tarihi:
Abi inanılamz olmuş gameplay, combat inanılmaz realistik. Gameplay reveal diye değildir bu realistik ögeler, ki Naughty Dog'dan beklemem burda gösterdiği bir şeyi actual release'den çıkarmasını.

İlk oyuna sadık kalınmış ama çok ince detaylar var ve akıyor resmen.

Bir tek gene bir lezbo action görmesek iyi olurdu, cidden son dönem oyunlarında gına geldi 'BİZ LGBT'Yİ DESTEKLİYORUZ' kafasından ama yapacak bir şey yok.
Mesaj tarihi:
Gameplay trailerdan gozuktugu uzere pek birsey eklenmemis oyuna. Gene millet cinematiclere tav olacak efsane yapacak oyunu. Ayrica scripted net gosterilen combat.
Mesaj tarihi:
Umarım ilk trailer'da Ellie'nin 'hepsini öldürücem' gazı Joel aslında öldüğü için değildir ya. Yüzünü falan da görmedik tam, kafasında bişiler kurmuş olmasın Ellie :(

Joel'suz Last of Us yarım olur be.
  • Yeni Oluştur...