Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Galatasaray - Kasimpasa 4 Aralık -19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

2 sene once siz çıkartıp vuruyordunuz masaya sorun yoktu ?
Icinden geciyordunuz?
Sucuk fotolarindan gecilmiyordu forum ?
Para komidinin ustundeydi ?

Biz sizin seviyenize inince hooooooooo

sunlarin 1 tanesini yapmamisimdir lol.

sucuk degil cacik koyardim hiyarli naneli.

ona da uyari geldi koymadim bir daha.
Mesaj tarihi:
Ahaha, hakikaten güldüm tunch :)

A veya B diye isim vermiyorum, ama bazı üyelere diğer üyeler tarafından Melo muamelesi yapılıyor, daha maç başlarken "dur şuna bir sarı göstereyim de korksun, sonra başıma iş açmasın" diyen hakem gibi ismi çıktığı için sözleri fazla tepki çekiyor. Başka üye söylese dikkat çekmeyecek söz x üye söyleyince olay oluyor. Onu dengelemeye çalışıyoruz. O zaman da kollanıyor deniliyor.

Öte yandan aman sakin diye özel mesajdan yazdığım da şikayet haklı bulunup gönderilen de üye oluyor gerekince. Bölüm cezaları "yörünge dışı" gibi görülür olmadığı için fark edilmiyor yoklukları.
Mesaj tarihi:
Skinti surda. Bu adam sadece baskalarini trigger etmek amacli yaziyor foruma.

Herhangi taktik, fikirsel veya haber verme amacli yazi yazdigina ben sahit olmadim. Zaten paticik uyesi olup sadece futbol forumunda yazmak nasil bir kafadir orasi tamamen ayri.Bu kadar sikayet etmemizin sebebi, siz de buna dahilsinizdir, kontrol altinda tutabildigimiz ortamlarda yanimiza yaklasamayacak insanlarla muhattap olmaya mecbur birakilmamiz.

Hos ben bayadir modez kullaniyorum bu aksam telefondayim diye denk geldi, hakki var bu aksamlik bi skintisi yok, ama mesaj tarihine bakarsaniz gecmis mesajlarinin %80i rakip takim topiklerinde.

Amac belli, niyet belli , skinti bu..
Mesaj tarihi:
tunch'un mesajlarina baktim adeta bir Mourinho. Taktiksel konusmalar, 3-5-2 ler, degisik duran top taktikleri filan inanilmaz. takipteyim.

modez kullaniyorsun benim ne yazip yazmadigimi ezberlemissin futbol bolumunde; nasil oluyor anlamadim, canin sagolsun.

cok asosyal bir insan oldugum icin forum genelinde lurker takiliyorum. futbol bolumunde haftada 5-10 post atiyorumda bunun konuyla ne alakasi var?

'hakki var bu aksamlik bir sikinti yok'. 'valeq hakli bu sefer' en cok duydugum laflar bunlar. bir valeq, valequenta filan diye search et bakalim ne goreceksin. gecin bunlari. melo benzetmesi sonuna kadar dogru. applevodkayi da bir incelesene allasen. sonra konusalim bana orneklerle gel eyvallah.
Mesaj tarihi:
amacı insanları tahrik etmek olan bir insanın forumda bulunması üzücü gerçekten.

Tahriki dozunda tutar gibi gösterip yazdığı yazılarda hiç bir fikir ve bilgi katmadan mesaj kirliliği yapıyor, üzerine tahrik ettiği insanlar ters cevap verince şikayet ediyor adam.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Sabo dur allasen ortalik karisik zaten sdfafs

Hersey ben sabrinin yaptigina penalti dedim diye basladi zaten

sen her şeye aşırı hiper taraflı baktığın için normal. bozuk saat de günde 2 kere doğruyu gösteriyor. sen de gs-fb'nin bi halt yapmadığı 20 pozisyona penaltı diyorsun, diğer doğru olarak söylediğin 2 tanesine de millet tepki gösteriyor.

he ayrıca telefondan özeti izledim de söyledim. oturup farklı açılardan falan bakmadım. ama ilk bakışta ilk yarıdaki de, son dakikalardaki de penaltı gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Başka üye söylese dikkat çekmeyecek söz x üye söyleyince olay oluyor. Onu dengelemeye çalışıyoruz. O zaman da kollanıyor deniliyor.
.

Bak şuna hak veriyorum Rew. Ama X üye söyleyince olay oluyosa da bi sebebi olmalı? Konuları okumayıp sadece şikayet gelen mesajları tek başına okuyosunuz sanırım.
Ben şimdi bu seviyesiz dediğim üyelerin seviyesinde mesajlar atmadım mı, bayağı attım ama hepsinde illaki önce birisi seviyeyi oraya çekmiştir. Düzgün konuşan tartışan fikir beyan eden hiç kimseye 'içinizden geçtik', 'sen futbol cahilisin' ya da 'yol al' tarzında vi karşılık vermedim.
Ama konuyu okumayarak, şikayet edilen postları okuyosanız sadece, o zaman bu şekilde düşünmen anlaşılır.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Rewendor said:

Başka üye söylese dikkat çekmeyecek söz x üye söyleyince olay oluyor. Onu dengelemeye çalışıyoruz. O zaman da kollanıyor deniliyor.
.

Bak şuna hak veriyorum Rew. Ama X üye söyleyince olay oluyosa da bi sebebi olmalı? Konuları okumayıp sadece şikayet gelen mesajları tek başına okuyosunuz sanırım.
Ben şimdi bu seviyesiz dediğim üyelerin seviyesinde mesajlar atmadım mı, bayağı attım ama hepsinde illaki önce birisi seviyeyi oraya çekmiştir. Düzgün konuşan tartışan fikir beyan eden hiç kimseye 'içinizden geçtik', 'sen futbol cahilisin' ya da 'yol al' tarzında vi karşılık vermedim.
Ama konuyu okumayarak, şikayet edilen postları okuyosanız sadece, o zaman bu şekilde düşünmen anlaşılır.

Genellikle burada oldukça bölümü kendim de takip ediyorum zaten, arada olmadığım oluyor (geçen 2-3 hafta yoktum mesela, gerçi fark edilmemiş galiba pek :))

Ama ceza değerlendirmesini yaparken çok uç bi olay olmadıkça konuyu okusak dahi konudan bağımsız tekil değerlendirmeye çalışıyoruz,evet. Konuyu da okumadığımızdan değil, böylesi daha adil olarak düşündüğümden öyle yapıyorum ben. "Bu mesaj herhangi başka bir başlıkta da aynı tepkiyi getirir mi?" diye bakıyorum. Genel olarak tahrik edici mesajlar konu bütününe geldiyse ortaya bir mesaj atıyorum veya sorumlu kişiye "dm'den yürüyorum". Ha çok art niyetli ve abartan üyeler zaten ceza alıyorlar yine.
Mesaj tarihi:
Podolski said:

Maçta kaç sefer esnediğimi hatırlamıyorum. Bu sene zevk aldığım tek maç bile yok bir tek BJK maçı ilk yarısı var. Oda yarım sayılır.

Devre arasına kadar bir şekilde kopmadan kendimizi atmamız lazım. Devre arasında da tabi takımın eksiklerinin giderilmesi konusunda saçma bir beklentiye gireceğiz bu yönetimden :)
  • Yeni Oluştur...