yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Biriyle vedalaşırken şu soruyu sormuyorlar mı bana uyuz oluyorum. " var mı bi isteğin ? " Sanki isteğimi karşılayabileceksin.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 xhamster a gir lezbiyen videosu izle abi. sonra geçiyo.
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Gercekten istegin var mi diye sormuyorlar abi. 'yeter konustugumuz hadi sktr git' demek istiyorlar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 belki gerçekten bi isteğin varsa yardım edecek olanlar vardır ne biliyosun. klişe olan her kalıba da tilt olmayın ak
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Görgü kuralları. Ben de çok görgüsüzüm, seni anlayabiliyorum ama pes ettim, görgü kurallarını öğrenip uygulamaya çalışıyorum son zamanlarda
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 canının saglıgı diye cevap vericeksin. yurdum vatandası olun biraz.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 aynen olay canının sağlığı. ha ama ben de kılım bu yapmacık konuşmalara. fitil oluyorum. sölicen cevap olarak yapması zor bişi. hadi bakalım kem küm etsin sonra :D
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Geçen akrabam telefonda sordu var mı bir isteğin diye. EVGA GTX1080 FTW dedim. Sağolsun geçen hafta getirdi. Teşekkürler.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sanssizsansli said: belki gerçekten bi isteğin varsa yardım edecek olanlar vardır ne biliyosun. klişe olan her kalıba da tilt olmayın ak biriyle vedalaştığın an birinden birşey isteyebilecen en son anlardan biri. tamamen abilik taslamak için üretilmiş birşey. niye sinir olmayayım.
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yildirimokur said: Biriyle vedalaşırken şu soruyu sormuyorlar mı bana uyuz oluyorum. " var mı bi isteğin ? " Sanki isteğimi karşılayabileceksin. sende makul seyler iste
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 samimiyete göre değişir var mı bi isteğin diyen kişinin
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 fender gilmour signature series diyecem ilk sorana
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hakkını verebilecek misin o gitarın ?
oldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 gömlek falan giymisse herkesin icinde cebimden bes lira cikarip al erkek adamsin lazim olur deyip yaka cebine koymak dunyada bundan buyuk zevk mi var. Minibusden inerken şoföre genci istedigi yerde indir deyip minibusden inmek bunlar cok iyi seyler bak bir de sinirlendiklerini gorunce insanin daha cok yapasi geliyor.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yildirimokur said: Hakkını verebilecek misin o gitarın ? alırsan veririm hakkını
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Black-ice said: sanssizsansli said: belki gerçekten bi isteğin varsa yardım edecek olanlar vardır ne biliyosun. klişe olan her kalıba da tilt olmayın ak biriyle vedalaştığın an birinden birşey isteyebilecen en son anlardan biri. tamamen abilik taslamak için üretilmiş birşey. niye sinir olmayayım. yav he
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sen kullanıyosun bu kalıbı da ondan bu kadar bozuldun sanırım. bilaaderim falan da diyor musun sormadan önce kaaaardeşim bir isteğin var mı gibi ya da
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 blackays geldi topik ölmüstür beyler. lütfen tartismayalim.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Her sorduklarında aynı cevabı veriyorum ama hala gelen giden yok. karıkız
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sorunlu musun black ice :D hayır, ne bu lafı ne de diğerlerini kullanmıyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Black-ice said: sen kullanıyosun bu kalıbı da ondan bu kadar bozuldun sanırım. bilaaderim falan da diyor musun sormadan önce kaaaardeşim bir isteğin var mı gibi ya da abi izmire yerleştiğimden beri nefret ettim şu bilader lafından. 7den 70e herkesin ağzına sakız olmuş. Bilader aşağı bilader yukarı. Çok doluyum bu konuda. ABV!
Öne çıkan mesajlar