Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı bi isteğin ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Görgü kuralları. Ben de çok görgüsüzüm, seni anlayabiliyorum ama pes ettim, görgü kurallarını öğrenip uygulamaya çalışıyorum son zamanlarda
Mesaj tarihi:
aynen olay canının sağlığı. ha ama ben de kılım bu yapmacık konuşmalara. fitil oluyorum.
sölicen cevap olarak yapması zor bişi. hadi bakalım kem küm etsin sonra :D
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

belki gerçekten bi isteğin varsa yardım edecek olanlar vardır ne biliyosun. klişe olan her kalıba da tilt olmayın ak

biriyle vedalaştığın an birinden birşey isteyebilecen en son anlardan biri. tamamen abilik taslamak için üretilmiş birşey. niye sinir olmayayım.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Biriyle vedalaşırken şu soruyu sormuyorlar mı bana uyuz oluyorum. " var mı bi isteğin ? " Sanki isteğimi karşılayabileceksin.

sende makul seyler iste
Mesaj tarihi:
gömlek falan giymisse herkesin icinde cebimden bes lira cikarip al erkek adamsin lazim olur deyip yaka cebine koymak dunyada bundan buyuk zevk mi var. Minibusden inerken şoföre genci istedigi yerde indir deyip minibusden inmek bunlar cok iyi seyler bak bir de sinirlendiklerini gorunce insanin daha cok yapasi geliyor.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sanssizsansli said:

belki gerçekten bi isteğin varsa yardım edecek olanlar vardır ne biliyosun. klişe olan her kalıba da tilt olmayın ak

biriyle vedalaştığın an birinden birşey isteyebilecen en son anlardan biri. tamamen abilik taslamak için üretilmiş birşey. niye sinir olmayayım.

yav he
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sen kullanıyosun bu kalıbı da ondan bu kadar bozuldun sanırım.

bilaaderim falan da diyor musun sormadan önce

kaaaardeşim bir isteğin var mı gibi ya da

abi izmire yerleştiğimden beri nefret ettim şu bilader lafından. 7den 70e herkesin ağzına sakız olmuş. Bilader aşağı bilader yukarı. Çok doluyum bu konuda. ABV!
  • Yeni Oluştur...