Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 stock androidli telefon alıyorusun kafan rahat, gm5plus, gm4g, pixel ve nexuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 kimse launcher kur dememiş hayret, android telefon alınca nova launcher kuruyorsun ilk önce default...anlarsın kurunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bi ben sevemedim galiba şu nova'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Gm5 falan yeterli abi android icin. Daha fazlasina gerek yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 nova baya uberalles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ginaly said: bi ben sevemedim galiba şu nova'yı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 eminonü dogubank'ta bir amca vardı aklıma o geldi. Telefonu satın aldıktan sonra sırayla tüm telefoncuları ve müşterilere tek tek soruyordu uygun fiyata almışmıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 adam mutemadiyen kotu tercihler yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Gir hemen mycolorscreen.com sitesine. Ordan sec kendine gore bi ana ekran. Altinsa instructions var zaten. Yuklemen gerekenler ve ayarlar. Cok daha uber bi ekrana kavus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Çok teşekkürler arkadaşlar ufak ufak kuruyorum bunları. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 androidde her şeyi kurmanın sonu yok ona da dikkat et. millet appledan dönünce böyle gelen özgürlükle kendilerini dağıtabiliyorlar. apple, android olayı biraz konsol, pc gibi. pc'deki özgürlüğün bokunu çıkarsan stabilite ve performans kaybı yaşarsın. ondan kişiselleştirme, ufak tweakler falan güzel ama ileri kullanıcı değilsen rom işlerine falan hiç girme. nova launcher dediğin şeye 10 lira verdiğinde aklına gelen her türlü customization ı sana stabilite ve performans kaybı yaşatmadan yaptırıyor (hatta performans artıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Nova launcher xperia z kullanırken falan bolca kurcalamıştım, sevemedim bir türlü. Note 4 aldım Temmuz'da, touchwiz uyuz etti onu da sevemedim. reddit'te /android'de gezerken pixel'in launcherını gördüm, çok hoşuma gitti onu kullanıyorum. Tavsiye ederim . aha reddit postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 http://forum.xda-developers.com/note5 ve hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Swift keyboard Airdroid bu ikisi çok ölümcül, olmazsa olmaz. kesinlikle alınmalı - yüklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ya ne faydalı bir başlık oldu bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bingildak said: nova baya uberalles o ney? bi de t9 dialing var hacı android'de. samsung'da var en azından. diğerlerinde var mı bilmiyorum da milletin içinde yapınca witchcraft gibi baktıkları için yok diye tahmin ediyorum (halbüse çok teknolojik bir şey değil). günde yüzlerce bin telefon görüşmesi yapıyorsan hayat kurtarıyor (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 launcher. fıstık gibi telefon lan note 5 amma bikbik etmişsiniz. gerge de her zamanki sony.s.s.s triplerine bağlamış. xperia xa ultra dediğin telefon dünyanın en ara modeli falan herhalde. update'i bırak seneye jelly bean'e geri döndürürler onu. cyanogen'le falan uğraşmak da gereksiz böyle bir telefon için, sonra kanuni'nin diline düşersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Cokomantis said: bingildak said: nova baya uberalles o ney? bi de t9 dialing var hacı android'de. samsung'da var en azından. diğerlerinde var mı bilmiyorum da milletin içinde yapınca witchcraft gibi baktıkları için yok diye tahmin ediyorum (halbüse çok teknolojik bir şey değil). günde yüzlerce bin telefon görüşmesi yapıyorsan hayat kurtarıyor (tu)(tu) launcher abi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 yillik yenileme gelmis, iphone 7 verecekler yerine s7 edge sectim bakalim ne olacak :) edge kenarlari haric guzel duruyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Uzun sure ios kullanip androide gecmek iyide telefon secmek cok onemliymis bnde onu sonradan anladim. Lg g5e gectigimde beni hic mutsuz etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 mantiken iki sistem arasinda gecis yaparken ozellikle ios dan androide gecerken flagship secmek gerekiyor cunku iosdaki telefonlar genelde ust duzey hep.. zaten yilda bir cikariyor adamlar. g5 htc one, edge vs gibi. alet olarak dusuk levele gecersen ister istemez android amma kotuymus deniyor. yoksa ikiside ayni terane :) ama ios un app kaliteleri ve optimizasyonlari bambaska malesef. bunun nedeni de telefon belli sistem belli, 500 cesit alet yok etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 1900TL 2.el Note 5 almak... Daha ucuza sıfır S7 alabilirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Şaka? Yok öyle bi fiyat. 32 GB S7 2600TL. Nerede var 1900'den ucuz garantili destekli S7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Amdroidin en kötü yanı masaüstü gibi simgeli arayüz kullanması. telefon için yapılmış en kullanışlı arayüz windows phone arayüzü. Onuda androidde yapan başarılı uygulamalar var. Ben 3-4 yıl önce launcher8 yükledim daha hiç dokunma ihtiyacı duymadım bi daha arayüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Laurelin said: note 5 in tipkisinin aynisi s6 edge+ var bende bir senedir, 4s den gectiydim bende. babaanne duzeyinin otesinde teknolojiden anlayinca ve az setup icin ugrasinca sifir sorun calisiyor en elzem app package disabler pro, baya bi copluk programi yok edebiliyorsun bunla, bloatware i sifira indirmek 5-6dk max greenify yukle, onlada gerekli ayari yapip auto hibernate hedesini yaptimi ram sorunu kokunden cozuluyor. facebookun bloat otesi appi ve messenger calismasina ragmen %60 larda ram kullanimi, ilk aldigimda saka gibi 83 lerdeydi :D bu ikisi disinda adguard cok sahane birsey, premiumunu aldim hem pc hem androidde adleri sifira indirdi. uygulama icin appleri bile blokliyor ki androidde en sinir oldugum seydi ios dan gectikten sonra google in yazilimlarini ben sevmiyorum, cloud isini one drive ile cozdum. windows ile beraber sahane iyi calisiyor ki daha iki gun once one drive gene bisiler daha hediye etti ehueh, 105gb mi ne storage samsung kampanyasi ile, resmi cekiyorum hani masaustundek ionedrive folderi aciyorum hoop atmis bile :D zengin degilsen ve klozet kapagini bile adamlardan almiyorsan apple pismanlikmis asil onu anladim 1 sene android kullandiktan sonra :P sakasini gectim s6 edge+ ile note5 samsungun uzun suredir sorusnzu ve duzgun cikardigi nadir telefonlar olabilir, s6 ile edgede isinma ve ram sorunu var, s7 lerin ekran cok kucuk kaliyor note7 ye hic girmeyelim :D Simdi ben bayadir default s7 edge kullaniyorum. Disabler ile neleri disable etmem lazim birileri aciklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar