Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Esh said: Rasmon said: 180 boy 83 kilo gördüm diye ekmek yemiyorum 1 aydır arkadaşlar napıyosunuz siz ya. 85 i görsem spor salonu satın alırım. sismansin abi 1.77 68kg var burda bak sdfg kabul ediyorum ama sen de çok zayıfmışsın be 75 falan olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Seele said: 177 66kg. fit slim adamim. bayanlar pm atsin. Kardeş afrikadan mı bildiriyorsun bir de fit demiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 aciz adem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 60 kilo adam mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Rasmon said: Esh said: Rasmon said: 180 boy 83 kilo gördüm diye ekmek yemiyorum 1 aydır arkadaşlar napıyosunuz siz ya. 85 i görsem spor salonu satın alırım. sismansin abi 1.77 68kg var burda bak sdfg kabul ediyorum ama sen de çok zayıfmışsın be 75 falan olman lazım. olm bundan 10 15 sene once 78 falan gordum maks, cidden acayip hantallastigimi hissedioydum. boyle 5 serisi kullanmak gibi. sonra 70 lere inince o kivraklik geliyo tekrar. guzel bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 o hantallığı ben bilgisayarla tanışınca ortaokulda hissetmeye başlamıştım. sonra kıvraklık hiç gelmedi :( birkaç ay içerisinde gelicek ama işalla dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 sigarayı bıraktım ya ondan oldu. Şimdi spora başlayıp 75 falan olmak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 heyecanla izliyorum popcorn actim. mithat.com olsun anasayfam yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 58 kg olduğumu hatırlıyom ben kot da bel 29 du lan ahuahuah şimdi göbek önden gidiyo ben arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 en sasirdigim sey ise mesela hic frontend bilmeden firmaya gidip ben geldim diyor ve adami ise aliyorlar üstüne para veriyorlar. bence esi önden gidip alti aylik maasini veriyor firmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 hahaha mutlu olsun diye 6 aylık maaşı veriyor eşi nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Hakettiğimiz değil, ihtiyacımız olan kahraman Mithat. Adam hiç bir vasfı olmadan ne istese yapıyor. Cumbabanın oğlu sanki. "Bu sabah astronot mu olsam?" Hours later... "Hüston, bir proğlemimiz var :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konu kissyou.org falan olma yoluna sokmuşsunuz. Kilo tamamen geçici , askerlikten yırttım bu sene bi hafta evel falan tecil verdiler şişmanım diye , seneye 23 ekim 6 kasım arası yine gidicem , bu sefer büyük ihtimal çürük verecekler. Ondan sonra diete falan başlıcam ama tabii garantisi yok , belki verebilirim , belki veremem , belki şişmanlıktan erken ölürüm , belki kendime çeki düzen verir uzun yaşarım , bunlar hep meçhul . Kesin tek şey benim 1 sene daha 120'nin altına inmemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 deadwoll said: Hakettiğimiz değil, ihtiyacımız olan kahraman Mithat. Adam hiç bir vasfı olmadan ne istese yapıyor. Cumbabanın oğlu sanki. "Bu sabah astronot mu olsam?" Hours later... "Hüston, bir proğlemimiz var :)" Aahahahahha , hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum , bildiğin gözümde canlandı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 askere git 120kg hemen revire çık şişkoyum ben de erken terhis al dön evine yıllarca çekme o işkenceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mithat said: kurdum 26 yaşımda. kardeşim sen bu mutluluğu bana yaşattın ya, umarım dünyanın en aranan, en çok kazanan web tasarımcısı olursun. uzun zamandır dikkatimi çekiyor, her yerde ama koca koca gazetelerde bile "ben 2343 yaşındayken" diye cümleler var. türkçe bundan büyük zulüm görmüş müdür acaba? "benim araban" demiyorsan "ben 1324 yaşındayken" de demeyeceksin. öpüyorum gözlerinden mithat paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Esh said: Rasmon said: Esh said: Rasmon said: 180 boy 83 kilo gördüm diye ekmek yemiyorum 1 aydır arkadaşlar napıyosunuz siz ya. 85 i görsem spor salonu satın alırım. sismansin abi 1.77 68kg var burda bak sdfg kabul ediyorum ama sen de çok zayıfmışsın be 75 falan olman lazım. olm bundan 10 15 sene once 78 falan gordum maks, cidden acayip hantallastigimi hissedioydum. boyle 5 serisi kullanmak gibi. sonra 70 lere inince o kivraklik geliyo tekrar. guzel bi his bu adam yaslanmaya karsi, aldanmayin kendisi vampir. yan yana duruyorum ben daha yasliyim amk, adam benden 10 yas buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 20 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan adamda para var. dert yok tasa yok. yazlik mekanda hayat ona güzel. ne yaslanacak senin gibi.en son aldigim duyumlara göre kizlarda artik bakmiyor mus sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Yaşımda değil mi doğrusu , yanlış yazdım dalga mı geçtin yoksa cidden doğrusunu mu yazdım emin olamadım. Benim normalde dil bilgim baya zayıftır :D Ya yıllarca çekmicem o çileyi , seneye 23 ekim 6 kasım arası bir gün gidip halledicem ve askerlikten kurtulucam , son nokta o. Ondan sonra biraz çabalarım kilo vermek için , baktım oluyor devam ederim , baktım olmuyor , oldurmaya çalışırım. Garantisi yok ama askerlikten kurtulduktan sonra debelenicem biraz. Var mı AMA soruları falan , merak ettikleriniz varsa anlatayım. Bi de C# bilen .NET falan bilen bir allahın kulu varsa yardımcı olsun , taş kağıt makas web app yapmam lazım proje için , web app olmayabilir gerçi ben g-tümden uydurdum , web bazlı tek sayfa oyun işte, 3 ikon olacak el taş kağıt makas şeklinde , seçince kazandın kaybettin yazcak , bi de altta oynadıkların olacak grid içinde. Şunu yapmak zor değildir sanırım ama ben beceremem diye başlayamadım bile daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Seele said: en sasirdigim sey ise mesela hic frontend bilmeden firmaya gidip ben geldim diyor ve adami ise aliyorlar üstüne para veriyorlar. bence esi önden gidip alti aylik maasini veriyor firmaya. Bence olay bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kendine ait bişiyi kullandığın için yaşımdayım doğru olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi taş kağıt makası ben sana excelde yapayım, sen siteye linkini koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bLackcha0s said: Jeeztro said: adam ne iş yapacağına karar verememiş ev almış, 5 yıldır stabil bir plaza iş hayatım var ev almayı geçtim don alamıyorum. ne adaletsiz lan dünya :( ben Beni de ekleyin Adam 26 yasinda ev aliyor Biz bisileri yanlis yapioz demekki amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar