bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 asdasddasdasddsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Ya da midye satıyordur Mardinliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Elazığlı , o yüzden java kodluyor zaten. Şansımı silkeyim , işe girerken 2.5 diye anlaştım , patron idari işlere 2 demiş. Şimdi cesaretimi topliip patrona gidip "patron , sen hayırdır?" demem lazım , anlaştığımız maaştan az vermek ne lan? Bi de edevletten baktım , daha sigortam yatmamış , belki hani ilk ay diye gecikme hemen gözükmeme olabiliyor , bir önce ki işimde de aynı olayı yaşamıştım , vaktinde yatırmışlardı ama ben geç görebilmiştim , 1 ay daha beklerim sigortada gözükmezse onuda konuşurum. Lan patrona gidip "hocam 2.5 demiştin , 2 demişsin adamlara , nerde param" demekte harbiden cesaret istiyo , nasıl yapıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 baba sen hiç kod bilmeden 3 ay kursa gidip ilk işinde 2.5k ile mi girdin? helal olsun, taktik versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bu topic bana kanser vericek te bakalım ne zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Lan ilk yazılım işi diye değil. İçerikte yazıyorum. SEO'da öğreniyorum. Haftada 80 saat çalışınca hakediyo insan. 3 tane part-time eleman... yok lan yok :D bildiğin torpil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 postu okurken beynim döndü oradan oraya oradan oraya Ortadirek şabandaki Erkan gibi adam :) ben de böyleyim ama sonuç yok. Yaptığım işten sıkılıp, ulan kod mu yazsam ulan seo mu öğrensem, ulan içerik mi yazsam?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mithat maaş konusundaki gelişmeleri güncelle plizzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Lan patrona nasıl gidip , "maaşım 2.5tu niye 2 dedin idari işlere" dicem :D , harbiden , nasıl dicem? Bunun düzgün cümlesi nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 2.5 ne abi manyak mısın benden istediklerini söyledikten sonra o paraya bağlasalar durmam sen bilmediğin şeyi sana iş verecekler hem de zamanında bekleyecekler hem öğren, hem uygula hem de zamanında teslim et oldu canımmmmm masaya çıkart vur, hacı ben bu şartlarda gelmedim, böyle istiyorsanız fiyatı budur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Adamlar zamanında masaya çıkartıp vurdular. Benim geçinmem için bu kadar para lazım dedim. Senin o kadar parayı bu halinle haketmen için domalmak hariç herşeyi yapman lazım dediler. Kabul ettim. Fakat onuda vermeyeceklerse , işimiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 olm ne demek nasıl diyeceksin git sizinle konuşurken farklı anlaşmıştık ancak bana yatan bu, bi hata mı oldu siz de kontrol edin isterseniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Ahmet Bey idare işlerle görüştüm de benimle olan anlaşmayı 2 bin tl olarak aktarmışsınız, ibneliğin lüzumu yok yalnız diyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 o bruttu deyip gecerler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 2.5 brüt 2 nete gelir mi ya, hiç brüt anlaşma yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mithat said: Lan patrona gidip "hocam 2.5 demiştin , 2 demişsin adamlara , nerde param" demekte harbiden cesaret istiyo , nasıl yapıcam bilmiyorum. Aslında cesaretlik bişey yok ya. Ya pardon diyip 2.5 yatırıcak. Ya da yatırmamak için çeşitli ayaklar yapıcak ki ikinci durumda istifayı basman gerekir. Maddi olarak basamıyosan da he pampa diyip direk iş aramaya başlarsın, hatta şimdi başla just in case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ben hic anlasma yapmadim, o daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 2500 brüt 1900 tl civarı yapıyor Kasım hakedişi oradan geçirmiş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Lan bana 2.5 verecek başka yer nerden buliim :D 2 verirlerse , söylene söylene gelmeye devam edicem mecbur. 2100 yattı bana , 2.5'un , 2.1 olduğu bir brüt net dağılımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bence sana para veriyor olmaları bile yeterince şaşırılası asdhuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mithat said: Benim geçinmem için bu kadar para lazım dedim. abi mantik acisindan soyle bir cumle kurulmaz. tek bir sekilde kurulabilir o da asgari ucret hakkinin olmadigi yerlerde emegini satiyosan, "yasamak icin bu lazim" diyebilirsin. zira patron sana "bana da 100 bin lazim aylik" diyebilir cok rahat bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 O şark kurnazı patron olanlarınız için esh. Sana 100 bin lazımsa , git 100 bin veren birini bul al paranı. Bana 2.5 veren var ki , 2.5 istiyorum. Ben 50 bin isterim , vermezlerse arz talep düşer 40bin derim , 2.5 dediğimde insan çıkacağına inandırabiliyosam " bu adama başkası 2.5 verir , daha ucuza kapatamam , en iyisi veriim 2.5 " dedirtebilirsen veriyor o maaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 abi senin gecinmenden ziyade isin piyasada ederi onemli bu bir. sen parayi onceden konusup ise girisini imzalamssan 25010 uzerinden, zaten yasal hak olarak 2500 alman gerekiyo bu iki yok sadece sozlu olarak 2500le ise girip asgarin minimumdan yatiyosa, sgkda senin de firmanin da agzina agzina vururlar bu uc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ama bu gerceklerin hicbiri "bana bu kadar para lazim" cumleni hakli kilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Allahtan cevabım hazır ; patron "sen evli barklı adamsın , geçinmek için ne kadar lazım?" dediğinde , "geçinmek için 2.5 lazım" dedim. Ya mekan patron firması olduğundan , tırt işliyor kurumsal kısımları. Dijital Pazarlama ve patron firması olmayan yer mi var. edit : tek tek ele aliim bi de 1 ) piyasada ederi 2.5 , hatta ben iyi olaydım , çok daha fazlası , adam ucuza tırt eleman kapattı beni alarak. 2 ) İmza falan yok , hiç bişi imzalamadım , sözleşmem falanda yok , tırt "amcamın oğlunun yengesinin kuzeni işsiz , onu da şuraya alalım" kafasıyla doldurmuşlar , ne sözleşmesi. 3 ) Asgarimi falan bilmiyorum , sgk olayı daha açıklanmadı , yeni işe girdiğim için henüz 4k falan edevlette gözükmüyor ama o da hemen çıkmıyodu galiba biraz daha beklicem , bana direk "maaş" diye hesabıma tüm para yattı , birazı bankadan birazı elden yok yani , tamamı bankadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar