Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sitemiz www.konstar.com.tr

Voys

Öne çıkan mesajlar

Fiyatlar normal ya gayet, Erenköy'de otururken hemen altımızda Kozza Design diye bir yer vardı, baya bildiğin askılık 3000tl falandı. 4 tane manto assan durmaz, ama askılık işte. Bu tür yerler için fiyatlar güzel, bence rafa 600 de az, el işi hesabı 6000tl çekilse olur, verecek çıkar bu ülkeden. Beymen'deki 800tl lik ataçlığı kim alıyor yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

daha ucuz ürün istiyorsanız asıl merkez sitemiz olan www.karinlimited.com bakabilirsiniz. Internette gördüğünüz ürünlerin çok büyük kısmının tedariğini biz yapıyoruz. Bu siteyi babama açtık ve ürün çeşitlerini değiştirdik. Yine merkeze geliyor sipariş her şey aynı şekilde işliyor ama buranın kar marjı ve hedef kitlesi (segment) çok farklı. IKEA ile mobilya karşılaştırmak çok anlamsız olmuş çünkü oradan sadece sunta mobilyalar alabiliyorsun. Buradakiler gerçek el işi ahşap.

Kısacası tabii ki yorumlarınız çok önemli ama tıklanma amacıyla açılmış bir topictir bu forumdan duvar süsü alacak birinin çıkacağını beklemiyorum :)

bana birisi internet siteleri arasında aynı ürünü farklı fiyatla satmanın "kar marjı" ve "hedef kitle" farkı sebebiyle neden olduğunu açıklayabilir mi?

Hani anlarım ana merkez karaköy'ün arka sokağında olur , etilerde falan bir dükkanda daha farklı fiyata satarsın kira farkı sebebiyle falan da, TAMAMEN aynı ürünü kendine ait 2 sitede farklı fiyata satmak ..

Ha pardon garbage'mış , ciddiye aldım bir an ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bana yaz face'den kanka site daha dediğim gibi açılalı 1 gün oldu. tamamen karinlimited'le aynı altyapı var website'de. www.ihouse.com'un denemeleri tarzı bir şeyi babama site yaptık. biraz geç yazdım ama fb den göreceksin, oradan konuşuruz
Sosyal ağlarda paylaş

ahah yardım edin bi el atın deyip sonra da hiçbir soruyu silkelememek.

Bu arada hayatımda gördüğüm en kötü e-ticaret sitesi isimleri. karinlimited nedir halil pazarlama gibi. konstar zaten konya otobüs firması gibi isim. fiyatlardan zaten bahsedilmiş. hani fiyat politikanız budur da isimler yani baya kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

site ismi çok kötü, fiyatlar pahalı. tavuk dürüm + ayranla yaşayan bünyelere gelmez. yine de hayırlı olsun. bir de şey sorucam bu e-ticaret sitesinin vergisi algısı yok mudur?

Normal şirketlerin ödediği tüm vergi ve sorumluluklara sahipsin. Site altyapısındaki kartla ödeme sistemini zaten sana banka sunduğu için bütün her şey kayıt altında. Sadece kira ödemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Tasarım göreceli bişi. Ben mesela çok beğeniyorum bizim kordinatör beğenmiyor. Ben çirkin buluyorum , bizim kordinatör yine beğenmiyor :D

http://www.bezelye.com/

Şu sence 'daha güzel' geliyorsa , bu tarz bişiler yapabilirim. Hatta yetmezse , seo , adwords , sosyal medya hesaplarınıda yönetebilirim ahahhaha :D

edit : oha ad3m , aynı anda mı yazdık lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...