bajazet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 yardım için gezerken mouse'umda pembe çiçek deseni oluştu arkadaşlar bunu nasıl silebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Fiyatlar normal ya gayet, Erenköy'de otururken hemen altımızda Kozza Design diye bir yer vardı, baya bildiğin askılık 3000tl falandı. 4 tane manto assan durmaz, ama askılık işte. Bu tür yerler için fiyatlar güzel, bence rafa 600 de az, el işi hesabı 6000tl çekilse olur, verecek çıkar bu ülkeden. Beymen'deki 800tl lik ataçlığı kim alıyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Voys said: daha ucuz ürün istiyorsanız asıl merkez sitemiz olan www.karinlimited.com bakabilirsiniz. Internette gördüğünüz ürünlerin çok büyük kısmının tedariğini biz yapıyoruz. Bu siteyi babama açtık ve ürün çeşitlerini değiştirdik. Yine merkeze geliyor sipariş her şey aynı şekilde işliyor ama buranın kar marjı ve hedef kitlesi (segment) çok farklı. IKEA ile mobilya karşılaştırmak çok anlamsız olmuş çünkü oradan sadece sunta mobilyalar alabiliyorsun. Buradakiler gerçek el işi ahşap. Kısacası tabii ki yorumlarınız çok önemli ama tıklanma amacıyla açılmış bir topictir bu forumdan duvar süsü alacak birinin çıkacağını beklemiyorum :) bana birisi internet siteleri arasında aynı ürünü farklı fiyatla satmanın "kar marjı" ve "hedef kitle" farkı sebebiyle neden olduğunu açıklayabilir mi? Hani anlarım ana merkez karaköy'ün arka sokağında olur , etilerde falan bir dükkanda daha farklı fiyata satarsın kira farkı sebebiyle falan da, TAMAMEN aynı ürünü kendine ait 2 sitede farklı fiyata satmak .. Ha pardon garbage'mış , ciddiye aldım bir an ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 abi paranız varsa duraklara filan reklam veriyorsunuz bir hafta. yüzbinlerce müşteriniz oluyor. eski bir e ticaret çalışanı olarak en önemli reklamın bu olduğunu tecrübe ettik biz. google adsense filan tırıvı. hayırlı işler bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 2 dolarlık bambu çerez kaselerine bile 25-35 fiyat çekmişsiniz be keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 sağlam bi feedback vericem de facebooktan tüketeyim diyorum. erken açmışsınız siteyi ama eksiği bol. test etmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bana yaz face'den kanka site daha dediğim gibi açılalı 1 gün oldu. tamamen karinlimited'le aynı altyapı var website'de. www.ihouse.com'un denemeleri tarzı bir şeyi babama site yaptık. biraz geç yazdım ama fb den göreceksin, oradan konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ahah yardım edin bi el atın deyip sonra da hiçbir soruyu silkelememek. Bu arada hayatımda gördüğüm en kötü e-ticaret sitesi isimleri. karinlimited nedir halil pazarlama gibi. konstar zaten konya otobüs firması gibi isim. fiyatlardan zaten bahsedilmiş. hani fiyat politikanız budur da isimler yani baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Nasil kiskanclik akmis belli deil. Elinize saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi biraz daha tasarım üzerine yoğunlaşsaydınız bu fiyatların daha üstünü bile normalize ettiğiniz bir site haline getirirdiniz. tasarım çok sıradan kalmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Garbage'da görünce konsomatris sitesi sandım İyi ki değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 calimero said: konstar zaten konya otobüs firması gibi isim. of benim de direk aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Vingthor said: Nasil kiskanclik akmis belli deil. Elinize saglik. kıskançlık? for what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 site ismi çok kötü, fiyatlar pahalı. tavuk dürüm + ayranla yaşayan bünyelere gelmez. yine de hayırlı olsun. bir de şey sorucam bu e-ticaret sitesinin vergisi algısı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 vergi derken? yine bir dükkan açıyormuş gibi şirketini kuruyorsun. diğer tüm şirketler gibi kdv, gelir vergisi, geçici kurumlar vergisi vs tüm vergilere tabisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Sitenin ismi çok kötü. Fiyatlar yüksek gibi gözüksede, özellikle mobilyalar için konuşuyorum, normal. Mobilya fiyatları perakendede ateş ediyor zira. Diğer ürünlerde biraz daha uyguna çekilebilir gibi fiyatlar. Hayırlısı olsun. Başarılı olursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan adam kendi diyor aynı ürünü daha pahalıya satıyoruz diye hala fiyat iyi bıdıbıd diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 totemic said: site ismi çok kötü, fiyatlar pahalı. tavuk dürüm + ayranla yaşayan bünyelere gelmez. yine de hayırlı olsun. bir de şey sorucam bu e-ticaret sitesinin vergisi algısı yok mudur? hahaha elektronik olunca bulutta mı oluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Aluriel said: lan adam kendi diyor aynı ürünü daha pahalıya satıyoruz diye hala fiyat iyi bıdıbıd diyorsunuz farklı site adıyla insanları kazıklıyoruz diyor aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 totemic said: site ismi çok kötü, fiyatlar pahalı. tavuk dürüm + ayranla yaşayan bünyelere gelmez. yine de hayırlı olsun. bir de şey sorucam bu e-ticaret sitesinin vergisi algısı yok mudur? Normal şirketlerin ödediği tüm vergi ve sorumluluklara sahipsin. Site altyapısındaki kartla ödeme sistemini zaten sana banka sunduğu için bütün her şey kayıt altında. Sadece kira ödemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben daha iyi tasarım yapabilirim diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Tasarım göreceli bişi. Ben mesela çok beğeniyorum bizim kordinatör beğenmiyor. Ben çirkin buluyorum , bizim kordinatör yine beğenmiyor :D http://www.bezelye.com/ Şu sence 'daha güzel' geliyorsa , bu tarz bişiler yapabilirim. Hatta yetmezse , seo , adwords , sosyal medya hesaplarınıda yönetebilirim ahahhaha :D edit : oha ad3m , aynı anda mı yazdık lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Aradığın kişi Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Aynı anda atmışız mesajı kader yollarımızı tekrar birleştirdi Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar