Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ulan windows update oçumu bozdu. chipset driverlarını mı ne güncellemiş galiba kafasına göre, kasa 10 kez res attıktan sonra oc failed dedi. baktım SOC voltajda baya bi düşme var gördüğüm kadarıyla. 1.13'lerde geziyordum, CPU defaultu 0.826'e çekmiş, max SOC 1.04 diyor wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 AMD pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 1.13 SOC normal, 4 GHz için ben o kadar veriyorum Windows update için de active hours ayarlayın Cold boot sonrası 3200 RAM OC'si fail olabiliyor, onun tek çözümü sleep'e bırakmak shutdown yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yok cpu veya mobo öldü. birkaç haftadır stabil sistem niye gider çözemedim. bütün kombinasyonları denedim, cpu veya mobodan biri kaldı. sistemi postlayabildiğime göre mobo öldü diye düşünüyorum. OS loadinge gelir gelmez donuyor, ubuntu live falan da denedim alayı donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 OS ekranına geliyorsa çalışıyordur herşey, stock ayarlarda yeni vindovz yükle, RAM'i de 2133'e çek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bright said: OS ekranına geliyorsa çalışıyordur herşey, stock ayarlarda yeni vindovz yükle, RAM'i de 2133'e çek vs. yok gelemiyor. ubuntu live bile gelemedi. windowsu usbden de açamıyom, loading ikonu çıktı mı pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 CMOS clear ağa, resetle BIOS'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yoh yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 BIOS'da voltajları ve sıcaklıkları kontrol et, olmadı tek stick RAM'le dene en kötü de taze vindovz yükle her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ondan sonra niye taichi aldın diyolar :p neyse geçmiş olsun düzelir ya o olay vardır bi yolu. en olmadı garantiye yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ram timingleri kurcaladım açabildim aşırı yüksek latencylere çekerek. ancak 3 haftadır stabil olan şey neden mala bağladı aklım almıyor. ramler veya mobo pert sanırım. asusu çöpe atacağım ilk iş. sonra ramleri garantiye yollarım. cpu bozuk olsa mutlaka daha malakça şeyler yaşardım, post bile edememek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Asus Aura yüklü müydü veya RGB RAM'lerin ışıklarını ayarlama yazılımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 yok. sistem şu an kesinlikle stabil değil, ya "kernel security check" ya başka bir bsod fırlatıyor belirsizce. üç ihtimal mobo ram veya psu kalıyor. yarın b350m mortar arctic siparişi verecem, o zaman netleşir iyice. her şey stabil olursa asusu garantiye yollar, sonra da satarım 200-250ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 RAM'dir veya PSU'dur bence, başka parçalarla test etmek lazım RAM'in SPD'yi kontrol edebiliyorsan et o Reddit'te yazdıkları yazılımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ne bu lan rastgele ekran kararıp geliyor grafikler ilginçleşiyor falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 İyi iyi sırayla tüm mATX anakartları deneyecek adam, biz de bilelim hangisi iyi hangisi kötü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 evet sipariş verdim b350m mortar arctic, yanına da 4gb uyduruk bi ram attırdım. bi şeyler yanlışsa geriye psu ve cpu seçeneği kalacak. elim değmişken noctua nt-h1 macun attırdım bi de yanına. stok fanın macunu garip dağılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 benim işlemciyle birlikte gelen sürülü macunu silip elimdeki thermalthake macunu mu sürsem acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 qereq yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İşlemciyle macun gelmiyor benim bildiğim, stock fan varsa onun üstünde oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Onu söylemiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 he işte fan yani wratih olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Artariel said: evet sipariş verdim b350m mortar arctic, yanına da 4gb uyduruk bi ram attırdım. bi şeyler yanlışsa geriye psu ve cpu seçeneği kalacak. elim değmişken noctua nt-h1 macun attırdım bi de yanına. stok fanın macunu garip dağılmış şu macundan bi fıt versene bende sıkim işlemci gelince fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 macun dediğin cicibeybeden sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 olm komple manual oc yapınca çalıştı şimdi de. derdi nedir çözemedim. c-state'leri ve core performance boostu disable edip cpuya 1.30v, vtt_ddr'a 0.7, ramlere 1.375v, soc'a da 1.12v verdim. cpuyu 3600mhz, ramleri 3200mhz cl14 yaptım. şu an perfekto. AMA NEDEN DURDUK YERE BOZULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar