Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar bağımlılığı

Wispy

Öne çıkan mesajlar

senko said:

bLackcha0s said:

di mi abi?

Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi?

ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor?

ekliyen ekliyor valla :/

ekleyeni de down etmeye çalışıyosun :/ bu akşam mesaiye kalıp özel çalışma yapcam. sırf sana inat :P
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

senko said:

bLackcha0s said:

di mi abi?

Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi?

ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor?

ekliyen ekliyor valla :/

ekleyeni de down etmeye çalışıyosun :/ bu akşam mesaiye kalıp özel çalışma yapcam. sırf sana inat :P

bana niye inat olm, çalış tabi
ben de oturdum barda sql tuning kasiom şu an (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

evlilik zor deyip duruyosunuz bile, benim bekar hayatım daha zor lan, akşam eve gel duş al çık, seni çağıran 5 farklı kişi arasında seçim yap, 12-1 e kadar iç, eve gel dizi izle yat, sabah işe geç kal. şimdi bi de spora yazıldım onu nereye sıkıştıracam, first world problems =/

aga bekarlık hem zor hem çok pahalı bir şey. restorana bara yatırdığım parayla ev alırdım ve return of investment resmen sıfıra yakın. evlenince en azından roi olarak çocuk ya da yoksa da şu kadar yıllık evliyim achievement'i gösterebiliyosun dünyaya. valla evlilik git gide daha sıcak gelmeye başladı.ç
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bende bazen eve gidip hiçbirşey yapmamak oluyor tek yaşayan ben miyim ya

işte geliyorum sabah oh akşam şunu oynarım ya da şunu izlerim diye hayal kuruyorum
sonra eve gidince 6 saat facebook paticik refleşliyorum bazen.

hahahah bu sarmala ben de çok giriyorum bazen. telefonda oluyor hem de artık. tivitıra bakıyorum faceye geçiyorum ekşiye bakıyorum patiye bakıyorum o sırada tivitırda yeni şeyler yazılmış oluyor tivitıra geri dönüyorum FACEye geçiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Black-ice said:

bende bazen eve gidip hiçbirşey yapmamak oluyor tek yaşayan ben miyim ya

işte geliyorum sabah oh akşam şunu oynarım ya da şunu izlerim diye hayal kuruyorum
sonra eve gidince 6 saat facebook paticik refleşliyorum bazen.

hahahah bu sarmala ben de çok giriyorum bazen. telefonda oluyor hem de artık. tivitıra bakıyorum faceye geçiyorum ekşiye bakıyorum patiye bakıyorum o sırada tivitırda yeni şeyler yazılmış oluyor tivitıra geri dönüyorum FACEye geçiyorum...

asıl bağımlılık şu ya
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Abi haklısın ama şunu gördüm ben yani arkadaşlara tavsiye niteliğinde söyledim. Az uyuyun abi ; ben eskiden öküz gibi uyurdum ama artık günde 5 5.30 saat uyku yetiyor bana ; hem böylelikle gece oyunumu oynuyorum hem de eşime zaman ayırıyorum.

Bu aslında insanı çok yıpratan bir şey ya.
Gözün feri gidiyor bir kaç ay az uykuyla devam edince. Bildiğin yaşlandığımı hissetmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi film ya da oyun oynamaya üşenip telefonda salak salak zaman öldürmek gerçekten çok acayip ya.

instagram'a giriyorum keşfette sonu yok anasını satayım bi bakmışım 2 saat geçmiş. bi de telefonun o rahatlığı. yatarak camış gibi bakıyorsun sağa sola.
Sosyal ağlarda paylaş

uyku resmen bug yahu. uyku olayi olmasa, simdiye baska bi galaxy'e cikip kolonilesmistik bile.

nice bilim adami, calismak adina uykusuz kalip erkenden gocup gitti projelerini bitiremeden sdf

tesla bile uykusuzluktan, duz yolda pat diye bayilip dusuyomus , wtf.

resmen thread.sleep() seklinde bloke oluyoz uyurken, async birseyde yapamiyoruz emenike.

misal edison'un yatagi

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/6e/1b/c5/6e1bc580b783797ef4aa12c0e0f7a301.jpg

adam resmen uyku/uyaniklik arasi delay'i sifira yaklastirmaya calismis sdjfhsdkfj
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

aga bekarlık hem zor hem çok pahalı bir şey. restorana bara yatırdığım parayla ev alırdım ve return of investment resmen sıfıra yakın. evlenince en azından roi olarak çocuk ya da yoksa da şu kadar yıllık evliyim achievement'i gösterebiliyosun dünyaya. valla evlilik git gide daha sıcak gelmeye başladı.ç

valla aynı şeyleri evlilere söyleyince sopayla kovalamak istiyorlar ama gerçekten maaşın %50+ si yeme içmeye gidiyo. üstüne başına bi iki bişi aldın, faturaları zart zurt ödedin, hadi bi de bi konsere git hooop eksi.

herkes "borçlan abi yoksa para biriktiremezsin" diyor da maaşın yarısını krediye bağlasam ne içecem ben =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...