Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ... abi neyse tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 senko said: bLackcha0s said: di mi abi? Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi? ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor? ekliyen ekliyor valla :/ ekleyeni de down etmeye çalışıyosun :/ bu akşam mesaiye kalıp özel çalışma yapcam. sırf sana inat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 İsteyen istediği kadar skill eklesin kendine, o skilleri benim gözüme ve/veya başka yerlerime sokmadığı sürece benim için sorun yok. "AYA MI GİDECEN YAPRAAM" diye taştaş geçerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Başkası için yapmıyorum valla hiçbir şeyi. İnsanların gözünde yükselmekle işim yok. Beni mutlu ediyor uğraştığım hobiler. Daha huzurlu, tatminkar bir şekilde yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 hll wishmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 siz yine boş zamanlarınızda oyun oynayın, soran olursa jet ski yapıp dostoyevski okuyorum dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 abi gelmişken şu adamı banla, bilgisayarı güzelmiş parça parça satın alalım. oyun forumu değil miyiz? oyundan şikayet ban sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Wishmaster said: senko said: bLackcha0s said: di mi abi? Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi? ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor? ekliyen ekliyor valla :/ ekleyeni de down etmeye çalışıyosun :/ bu akşam mesaiye kalıp özel çalışma yapcam. sırf sana inat :P bana niye inat olm, çalış tabi ben de oturdum barda sql tuning kasiom şu an (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Saeros said: siz yine boş zamanlarınızda oyun oynayın, soran olursa jet ski yapıp dostoyevski okuyorum dersiniz tabi canım ortamlarda oyun muabeti açılınca timsah gibi dinliyorum sadece biri soru sorunca avukatım gelmeden konusmam moduna geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: evlilik zor deyip duruyosunuz bile, benim bekar hayatım daha zor lan, akşam eve gel duş al çık, seni çağıran 5 farklı kişi arasında seçim yap, 12-1 e kadar iç, eve gel dizi izle yat, sabah işe geç kal. şimdi bi de spora yazıldım onu nereye sıkıştıracam, first world problems =/ aga bekarlık hem zor hem çok pahalı bir şey. restorana bara yatırdığım parayla ev alırdım ve return of investment resmen sıfıra yakın. evlenince en azından roi olarak çocuk ya da yoksa da şu kadar yıllık evliyim achievement'i gösterebiliyosun dünyaya. valla evlilik git gide daha sıcak gelmeye başladı.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 AHAHAHAH valla yazın bokunu çıkarınca şu sıralar tek kişilik hane olarak kemer sıkma politikası uyguluyorum. Dışarıya çıkmıyorum. bu seferde evde yalnız kaldım diye oturup içiyorum orada bi sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Black-ice said: bende bazen eve gidip hiçbirşey yapmamak oluyor tek yaşayan ben miyim ya işte geliyorum sabah oh akşam şunu oynarım ya da şunu izlerim diye hayal kuruyorum sonra eve gidince 6 saat facebook paticik refleşliyorum bazen. hahahah bu sarmala ben de çok giriyorum bazen. telefonda oluyor hem de artık. tivitıra bakıyorum faceye geçiyorum ekşiye bakıyorum patiye bakıyorum o sırada tivitırda yeni şeyler yazılmış oluyor tivitıra geri dönüyorum FACEye geçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 "roket adam" said: Black-ice said: bende bazen eve gidip hiçbirşey yapmamak oluyor tek yaşayan ben miyim ya işte geliyorum sabah oh akşam şunu oynarım ya da şunu izlerim diye hayal kuruyorum sonra eve gidince 6 saat facebook paticik refleşliyorum bazen. hahahah bu sarmala ben de çok giriyorum bazen. telefonda oluyor hem de artık. tivitıra bakıyorum faceye geçiyorum ekşiye bakıyorum patiye bakıyorum o sırada tivitırda yeni şeyler yazılmış oluyor tivitıra geri dönüyorum FACEye geçiyorum... asıl bağımlılık şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bence steam gog gibi şeylerin yan etkisi bu. oynamadığın onlarca oyun olunca hesabında birini seçip oynamak garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ben de telefonla interneti darlayıp duruyorum 8-9 gün önce telefonu evde bıraktım. öğleden sonra bi çıktım evden gece 2 de geldim çok acayip bi 10 saatti arada bir yapmayı düşünüyorum aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 suBzer0 said: Abi haklısın ama şunu gördüm ben yani arkadaşlara tavsiye niteliğinde söyledim. Az uyuyun abi ; ben eskiden öküz gibi uyurdum ama artık günde 5 5.30 saat uyku yetiyor bana ; hem böylelikle gece oyunumu oynuyorum hem de eşime zaman ayırıyorum. Bu aslında insanı çok yıpratan bir şey ya. Gözün feri gidiyor bir kaç ay az uykuyla devam edince. Bildiğin yaşlandığımı hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 dizi film ya da oyun oynamaya üşenip telefonda salak salak zaman öldürmek gerçekten çok acayip ya. instagram'a giriyorum keşfette sonu yok anasını satayım bi bakmışım 2 saat geçmiş. bi de telefonun o rahatlığı. yatarak camış gibi bakıyorsun sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Uyku kisiden kişiye degisiyor Ben 10 saat uyumadan rahat edemiom Haftasonu bu 13-14 oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 9 saat uyumadan ben de kendimi iyi hissetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ben 7-8 saatten aşağı uyursam 1-3 güne akşamüstü falan bayılıveriyip aradaki farkı uyuyorum gene, aynı hesaba geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ben de 6 7 uyuyanlardanim bayagi bir vakit kaliyor. Haftasonlari oglene kadar uyursam zamanima yazik etmisim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 uyku resmen bug yahu. uyku olayi olmasa, simdiye baska bi galaxy'e cikip kolonilesmistik bile. nice bilim adami, calismak adina uykusuz kalip erkenden gocup gitti projelerini bitiremeden sdf tesla bile uykusuzluktan, duz yolda pat diye bayilip dusuyomus , wtf. resmen thread.sleep() seklinde bloke oluyoz uyurken, async birseyde yapamiyoruz emenike. misal edison'un yatagi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/6e/1b/c5/6e1bc580b783797ef4aa12c0e0f7a301.jpg adam resmen uyku/uyaniklik arasi delay'i sifira yaklastirmaya calismis sdjfhsdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 deadwoll said: Ben de 6 7 uyuyanlardanim bayagi bir vakit kaliyor. Haftasonlari oglene kadar uyursam zamanima yazik etmisim gibi geliyor. benim yapcak bişiyim yok haftasonları uyumadan geçmiyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bilgisayar yok diye telefona sardım. telefonun şarjı bitince şarja takıp 2-3 saat uyuyorum uyanınca telefona devam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 "roket adam" said: aga bekarlık hem zor hem çok pahalı bir şey. restorana bara yatırdığım parayla ev alırdım ve return of investment resmen sıfıra yakın. evlenince en azından roi olarak çocuk ya da yoksa da şu kadar yıllık evliyim achievement'i gösterebiliyosun dünyaya. valla evlilik git gide daha sıcak gelmeye başladı.ç valla aynı şeyleri evlilere söyleyince sopayla kovalamak istiyorlar ama gerçekten maaşın %50+ si yeme içmeye gidiyo. üstüne başına bi iki bişi aldın, faturaları zart zurt ödedin, hadi bi de bi konsere git hooop eksi. herkes "borçlan abi yoksa para biriktiremezsin" diyor da maaşın yarısını krediye bağlasam ne içecem ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar