Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Jeeztro said: Aceace said: ÖEAHH!!! 19 yıl ne be? Eşimle 5 yıldır birlikteyiz. 3.5 yıldır birlikte yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta da bir yıldır evli olacağız. Olması gerekenin de böyle olduğuna inanıyorum. Bi düşün derim bak. Olmasi gereken derken ? O nasil bir mantik abi uzgunum uzun surdu hemen bosaniyorum. İliskinin uzun surmesinin bir zarari yok. Konu ondan apayri. Ayrica rica ediyorum evli olmayan arkadaslar fikirlerinizi paylasin ama sunu yapin bu yanlis demeyin. Anne baba olmayanlara ebevynlik ogretmek gibi birsey. İnsaaattan bir haber olup o kolon orda olmamis demek gibi. asdfasdfasdfafda. Algıda seçiciliğin daniskasını yapmışsın. Olması gereken "çiftlerin evlenmeden önce beraber yaşaması" idi. Sen 19'a takılmışsın. Yoksa 19'da olur 49'da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ya vakit ayırıyorum eşime zaten. Ama kendime vakit ayırmıyorum işte, tek hobi pc masterrace'e dönmüş vaziyette. Şimdi kadın gamer falan değilse de hobisiz erkek oluyorsun bilinçaltında. O da çok albenili bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 eşini wow'a başlat geceleri raid gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 para kastır, alt kastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Yahu oyun oynamayıp napacaksınız sanki. hayattan beklentiniz fazla biraz bence günümüzü geçircez, günümüzü keyif aldığımız şeylerle geçirip ölüp gidicez. Neyin vakit kaybı bu ? Ben kız arkadaşımla yaşıyorum. Kendisi aşırı gezmeyi seven biri ben de asosyalim. O arkadaşlarıyla buluşuyor ben o sıra evde oyun oynuyorum. İkimiz de evdeysek biraz ben oyun o dizi. Biraz muhabbet. Kendi kendine mutlu olabilen insanlarla birlikte olursanız sizden sürekli bir beklentileri olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 di mi abi? Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi? ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 içim daraldı. 9 sayfa kadar evlilikten uzaklaştım. sabah 6.30'da kalkıyorsun, giyin-hazırlan-servis-iş. akşam 6.30'da eve giriyorsun ve önündeki 5 saat kendi keyfini düşündüğün kadar başkasının mutluluğunu ve keyfini de düşünmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 kadınlar yüzünden kendimi sever oldum, bencil oldum la, onlarsız olmuyor onlarla da olmuyor tamamen yalan bu yaşlarda. ha ilerde yalnız kaldığımızda bize bakan olmayacak çok üzüleceğiz ama yapçak bişi yok. erkenden kanser olmaya niyetli değilim. ulan ofiste kadınların konuşmasına tahammül edemiyorum la ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 goldbären said: çocuk yapın. şunu yazmaya gelmiştim allahtan çok geçmeden ilk sayfada biri yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 erkek bulun abi bu kadar dert olduysa. beraber raidde yaparsınız işte. hayattan beklenti bu kadarsa asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Kadın birliğini bozsak, onlar Wow oynasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 related topic: https://forum.paticik.com/read.php?20,7991206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Anne-baba olup ebeveynliği bilmekle mühendis olup inşaat hakkında bilgi sahibi olmak çok farklı şeyler yalnız. Tonla ebeveyn biliyorum ben anne-baba demeye dilin varmaz, hatta hergün gazetelerde görebilirsin. sadeceokuyangenc'e katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bLackcha0s said: di mi abi? Boş zamanlarınızda hepiniz böyle zaman öldürüyorsunuz di mi? ulan neden bana peki böyle herkes acaip projeler üzerinde çalışıyormuş, skillerine skill ekliyormuş gibi geliyor? ekliyen ekliyor valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 (:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bence ortada bir sorun yok. insan neyse odur. böyle bilerek evlenmişsiniz. 30 yaşından sonra huylu huyundan vazgeçmez,zor yani. asosyal adam zorla sosyalleştirilmez. keyif almasan oynamazsın. şuan sana oynamaman gerektiği hissi yerleşmiş. ondan dolayı rahatsız oluyorsun. ha eşin için hoş mu ? bence değil. ama en baştan zaten bildiğine göre rahatsız olmuyor demek. eşinle vakit geçirmek için biraz daha çaba gösterip , onu hoş tutup oyuyuna devam edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 zaten herkesin evlenmek ve bir eş bulmak zorunda olması, sonra da çocuk yapmak zorunda olması kafasında olmanız baştan yanlış geliyor bana ya neyse. olmuyosa olmaz aga kafana göre insan yoksa da şu jeeztro gibi yaşayacağıma tek öl daha iyi. neymiş grip olunca çorba yapacakmış. yemeksepetinden bas anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 kafa giresice türk kafası işte eve çıktım kim duysa "e evlendin mi ki" diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Abiler ben bu işi şöyle çözdüm. Benim karım harcore bir wow player fakat öyle olmasına rağmen çok fazla oyun başında vakit geçirmek evlilikte rahatsızlık veriyor. Benim kurallarım şöyle ; haftaiçi ve haftasonu olarak 2 ye ayırıyorum. çocuğun uyuma saati 21.30 ; o saate kadar kesinlikle beraber takılıyoruz.yemek , muhabbet , tv , plan program vs. (zaten 20.45 gibi evde oluyorum) 21.30 dan sonra pc başına geçiyoruz , eşim saat 23.30'a kadar ben 01.30'a kadar pc başındayız. ama mesela arada kalkıp ben ona meyve filan getiririm , ne biliyim oyun arası 5 dk bi site ismi söylerim bakarız. (bu arada benim evin oturma odasında 2 adet pc mevcut internet cafe stili :) fakat haftasonu eşim uyumadan pc başına geçmiyorum. Cuma-cmt-pazar hep dışarda vs. vakit geçiriyoruz çocukla beraber. bence kritik nokta bu abi , eğer eşiniz çalışıyorsa haftasonları onu evde tutmayın , zaten haftaiçi iş-ev , ev-iş şekline bir şekilde alışıyor fakat haftasonu da evde vakit geçirince o zaman rage loading oluyor kadınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 kritik nokta senin eşinin gamer olması. sen bu topiğe dahil değilsin. şanslı azınlıktasın. acun izleyenler var burda hiç gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Abi haklısın ama şunu gördüm ben yani arkadaşlara tavsiye niteliğinde söyledim. Az uyuyun abi ; ben eskiden öküz gibi uyurdum ama artık günde 5 5.30 saat uyku yetiyor bana ; hem böylelikle gece oyunumu oynuyorum hem de eşime zaman ayırıyorum. bi de şu haftasonu olayı önemli ; evliysen, ya 1 haftasonumuz var uyuyacağım biraz , oyun oynayacağım ben evde filan kafasında olmayın. Haftasonunu eşinle geçireceksin altın kural bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 günde 5 saat uyku çok az. oyun oynican diye ölüme gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Bright said: Anne-baba olup ebeveynliği bilmekle mühendis olup inşaat hakkında bilgi sahibi olmak çok farklı şeyler yalnız. Tonla ebeveyn biliyorum ben anne-baba demeye dilin varmaz, hatta hergün gazetelerde görebilirsin. sadeceokuyangenc'e katıldım Anne baba ebeveynliği biliyor demedim, olmayanlar konuşmasın dedim. Yanlış anlamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Abi bana da öyle geliyordu fakat kesinlikle yeterli. Ben bir de hergün beşiktaş-adapazarı adapazarı-beşiktaş yapıyorum. yani 4 saatim min. yolda geçiyor 300km :) ben yapıyorsam masa başında oturan adam hertürlü yapar. alışma meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuşur konuşmaz sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar