Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 tax iadesi gelme ihtimali var di mi bunda?
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ara sıra gümrük vergisi ödemeden/amazon'un öngördüğünden az ödeyerek geçiyor malzeme. amazon da senden peşinen aldığı gümrük vergisini iade ediyor 1-2 ay sonra "buyrun paranızın üstü" diye. hani "gümrük vergisi ödemeden" çok fantastik bişey gibi geliyor bana. başıma gelmese inanılacak şey değil pek. hatta sırf o heyecan için bile fiyatı aşağı yukarı burdakilerle aynı olan şeyler amazon.reis'ten alınabilir :P rng at its best.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bu nasıldır? https://www.amazon.de/Professionelle-Rundfunk-Aufnahme-Kondensator-Mikrofon-inklusive-Schwarz/dp/B00XJF5DMI/ref=sr_1_cc_5?s=aps&psr=EY17&ie=UTF8&qid=1511558070&sr=1-5-catcorr&keywords=mikrofon
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 hii guzelmis. ufak seyler aldim ben ama sevinirim bi 3-5 euro iade yaparlarsa neden olmasin sfdg.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 bu arada amazon.de'de lightning deal'larda normalde kestiği alman vergisini kesmiyorlar. o yüzden deal'ın bitmesini bekleyip sonra alırsanız daha bile karlı olabiliyor :D
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Cokomantis said: ara sıra gümrük vergisi ödemeden/amazon'un öngördüğünden az ödeyerek geçiyor malzeme. amazon da senden peşinen aldığı gümrük vergisini iade ediyor 1-2 ay sonra "buyrun paranızın üstü" diye. hani "gümrük vergisi ödemeden" çok fantastik bişey gibi geliyor bana. başıma gelmese inanılacak şey değil pek. hatta sırf o heyecan için bile fiyatı aşağı yukarı burdakilerle aynı olan şeyler amazon.reis'ten alınabilir :P rng at its best. bana geçen sene black fridayde 1.23 euro mu ne geri ödediler. Vergi için 15 euro almıştım 13 tuttu diye.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 yaza amazon TR geliyormuş. US/DE'den ban'i çakmasalar bari.
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 tr gelecek te, sonuçta tr fiyatları civarına satış yapmayacak mı?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 hicbiri gitmez abi tirsmayin bos yere. su anda nasil .de/.com/.es/.it hepsini kullanabiliyosunuz, yine oyle olacak. turkiye'de distributorlugu olan firmalarin fiyatlarinda bi azalma beklemeyin ama. onlari yine disardan almak daha ucuza gelebilir.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Genel olarak ucuzluk beklemek yanlış bence. Türkiye şartlarına uyacaklar sonuçta, şirketin verdiği vergi, ithalatçının ürüne verdiği vergi falan hep aynı kalacak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Kendi müşteri hizmetlerini getirsinler ve kargocuların kulaklarını çeksinler yeter. Bir de Kindle gelsin, e-kitap pazarına girerlerde sonunda bizde de yayılmaya başlayabilirler. Deezer yıllar oncesine gelmesine rağmen Spotify gelene kadar çoğu insanın farkına varmaması gibi olaya.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Kindle gelse yeter. TR güzel pazar. Jeff reyis üstüne düşürse güzel şeyler olur.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 "Grund der Erstattung : Exportgebühr gesenkt Und so setzt sich die Erstattung zusammen: Export Charge Erstattung : 18,83 € Die Erstattung erfolgt immer auf die bei der Bestellung verwendete Zahlungsart: * auf Ihre MasterCard -Kreditkarte mit den Kontoendziffern 1072 : 18,83 €" said: ilk defa gümrük beleşe geldi. Sonunda piyangoyu tutturdum (küçük insanların küçük sevinçleri vol543594) fskdf
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Logitech g433 indirime girmiş. Türkiye'ye teslim edilemiyor yazıyordu. Sizi dinledim, check out sayfasına gittim aldım. Teşekkürler paticik :). https://www.amazon.de/gp/product/B0728J7D3B/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 https://www.amazon.de/Dyson-Total-Clean-Handstaubsauger-Lithium-Ionen/dp/B00U654VS6/ref=gbph_img_s-3_98cb_c01d996e?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=59179af1-b16c-4a86-9f10-75ead43898cb&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=Z20D64M6D9HGMP848QVG şu geliyor mu bilmiyorum ama. ihtiyacı olan varsa alsın güzel düşmüş.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 MNG ile anlaşmışlar, MNG Inter diye yan bir şeyi getiriyor ama şöyle bir sıkıntısı var, Amazon.de'nin verdiği takip no ile hiçbir yerden takip edemiyorsunuz. Çarşamba Ankara'ya geldi gözüküyordu hala gelmedi, hangi MNG'yi arasam bulamadı. Inter'in getirdiğini söyledi biri en sonunda 5. aramada falan onlara ulaştım güya adreste yanlışlık olmuş yarın getirecekler. Kargoda falan problemi olan olursa http://inter.mngkargo.com.tr/ buradan baksın yakın şubeye.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 bana geçen mng ile 6 günde geldi almanyadan kargo, paketde hasar görmemiş gibiydi. yakın zamanda .com dan sipariş veren oldumu trye? aramex diye bi firmayla yollamışlar (ilk defa görüyom) 2-3 gündür update yok, en son buraya doğru yola çıktı gözüküyor. Arayıp darlasam mı
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 benim black friday siparişim bugün teslim edilmiş ofise. ups (iparcel) ile geldi ama aramex ile değil.
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 benim de .com'dan bu hafta 2 siparişim geldi ayrı ayrı (birini yanlış söyledim, cancel'layamadım vs vs) ikisini de i-parcel & yurtiçi kargo getirmiş.
Öne çıkan mesajlar