Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Laurelin said: umarim sony nin aptal urununu satin almadin :Do ne ki? Steam link aldım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Hah ok :D Ds4 diince sonynin pc icin sattigi aptal bi link urunu var, sadece ps4 remote play ile calisiyor ama millet genel pc de ds4 adaptoru sanip satin aliyor onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 steam controller sadece gamepad desteklemeyen oyunlar için iyi o zaman. atıyorum tv karşısında civ 5 oynayabilirsin rahatça onunla. bir de steam linkten fifa falan oynayabilir miyiz? masaüstü stream ediyordu galba ordan origindeki oyunlar da oynanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Laurelin said: dualshock 4 varken mumkunse iksboksda bile baska controllera gerek yok :P kullanmadigim controller yok sanirim son 15 senede ve DS4 simdiye kadar cikanlarin en ama en iyisi sorry no sorry gaben Hala Logitech F710 kullaniyorum ben =) Dualshock 4 alsam mi diyorum ama F710 da yeterli geliyor aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Aklim buna cok kayiyor ama: https://www.apple.com/tr/shop/product/HJ162ZM/A/steelseries-nimbus-kablosuz-oyun-kumandası iPad'de de cok oyun oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Enpara indirimi .de'de geçiyordur di mi? 50 TL indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ipadte oyun nedir :) Pc de oynasaniza mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 en iyisi bu degil mi https://www.amazon.com/Microsoft-Wired-Controller-Windows-Console/dp/B004QRKWLA/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1499104737&sr=1-4&keywords=xbox+controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ShadowFax said: Enpara indirimi .de'de geçiyordur di mi? 50 TL indirim var. 6 ay enparalı olmak diyor benim 1 ay eksik şansıma tükiriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 enpara indirimi nedir ? Yine quest yapmak ise almiyim edıt: yaw hehe 1 Ocak 2017 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında 6 ay boyunca her ay 'Ayın Enparalısı' olan tüm müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 LAAAAN haziran'da para çekmedim, ayın enparalısı olamadım. Her ay amazon'dan 200-300 alışveriş yapıyorum. resmen beni vurdu bu kampanya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 toggie said: enpara'nin indirimi baglamaz abi urunun fiyatini. sen gercek fiyatindan alacaksin, dolayisi ile ona gore vergini vericeksin. alisveris tutarin dusmeyecek. enpara iadeyi sonraki ay yapiyor zaten. Abi iade yazmıyor bu sefer işte, alışveriş anında indirim demiş ondan şaşırdım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 farketmez, faturada gercek fiyat yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 gümrük memuru orada faturanın üstünde ne yazarsa ona göre gömer vergiyi. end of story. ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Amazon indirim aparsa vergi de indirime gore olmali. Ama enpara indirimi vergiyi etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 stimpak said: LAAAAN haziran'da para çekmedim, ayın enparalısı olamadım. Her ay amazon'dan 200-300 alışveriş yapıyorum. resmen beni vurdu bu kampanya :( ahaha bire bir aynı şeyi yaşıyorum lan, tam haziranda bozulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Bende sadece Ocak ayında 4'te kalmışım. Aradım, anlattım durumu, önceki aylara da bakın dedim. Yemediler. İptal ettim Cepteteb'e geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bir ay once 244 liralik alisveris yaptim, keske o zaman baslasaymis kampanya. su an alacak bisi bulamadim, ihtiyaclarim bitti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 geriye dönük queste göre kampanya mı yapılır lan. aşırı saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 haha fakirler alamamış indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 adamlar bunu bi kere daha yaptı. Yemek indirimi yaptılar. Güzel bence. Şimdi ne alıyoruz amazondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ağustos 7de iade yazıyor ayrıca mabadınızdan uydurmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 geçen ay aldığım ekran kartının vergi iadesi gercekleşmiş. tam 8 tl asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 bi ayla tantuni yenir o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 çok dandik lan ayla tantuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar