Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

steame vs cokemem nedenleri su direk

http://i.imgur.com/KCzjV87.jpg

zaten gumruk vergisi aliyor ustune stopaj ne? kafami buluyorsun nasil yapican bunu? tuketiciye yansimiycak diyor birde lel. konusmayi okuyanda dunyanin en onemli ulkesi falan sanicak, kim ugrasir senin devletine vergi veriyim aman musteri kacmasin diye

hergun dahada sinirlendirmeyi, hergun insanlari azicik mutlu eden seyleri biraz daha yoketmeyi basariyorlar tebrikler

http://i.imgur.com/c09JveP.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kahvemi içmedim diye anlamamışım

amazon için amazon gift card satan ama bu salakların radarında olmayan şirketler kullanılabilir.

misal : https://www.gyft.com/buy-gift-cards/amazon-com/

yüklemeyi wallet'a gift card ile yaparsın bankadan çekim olmadan ürünü alırsın

bütün yurt dışı ödemelerine stopaj getirmedikleri sürece (ki zannetmiyorum öyle bir şey yapacaklarını) önünü kesemezler. 1000 tane ufak retailer var gift card satan amazon özelinde.

adamlar sayesinde yıllardır tembellik nedir bilmedik. ülkede bir şeyi yapmak her gün zorlaşıyor. sürekli bir brainstorm sürekli cingözlük.
Sosyal ağlarda paylaş

Malibu said:

Ya bu amazon ilk seferde 1.4k € alış veriş yaptım diye herhalde hesabı blocklamış Şimdide üstünde kartın nosu ismim ve adres bilgileri olan bi evrak istiyo. Sorun şu ki ben sanal kartla aldım öyle bi kart ve evrak yok. Nasıl çözüyoruz bunu?

Başkasının başına gelirse diye yazıyorum hallettim bunu. Garantiyi arayıp sanal kart ekstresini mail attırdım. Bir kaç kere red ettiler bu offical belge değil diye. Biraz diretip türkçe yazan yerleri kalemle ingilizce olarak çevirip gönderince falan oldu. 3 Gün geçti tabi bu arada.
Almıyorum ulan sokarım bilgisayarına diyordum tam bi baktım anakartın parayı çekmiş bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah sesi titrerken ben hissettim iliklerime kadar o drami :(

hicbir duzelme olmadigi gibi yogunluk nedeni ile daha kotuye gidiyor

tshirtler, ic camasirlari vs gibi sahsi esyalarimi kargoladiydim ben kendi kendime disardan, adam kutuyu katletmis ustune kapatamamis eve geldiginde kargo coraplar filan sallaniyordu yandan

skyrim CE kutumu katlettiler o falcatalarla

ama en absurdu standart bir ayakkabi kutusunun basina geldi, adam gitmis ustten bandi keserek acicagi kutuyu alttan acmis okay hadi ama ayakkabi kutusunu ordan cikarip ters cevirmeye usendiginden onuda altindan falcata ile kesmis. o harcadigi eforlar 3-4 kere filan bantlari kesip acabilirdi hani

butun gereksiz insanlari doldurdular iste kadrolara, daha iyi gunlerimiz bunlar :3
Sosyal ağlarda paylaş

benim çizgiromanlar geldi amazon'dan, çizgiromanın yarısı kutunun dışında sallanıyordu.

ben de saf gibi amazon'a mail atmıştım dikkat edin lütfen, kırılmış bazı sayfalar diye. iade etmişlerdi ufak bir miktar da olsa para, müşteri memnuniyeti için.

sonradan öğrendim ki meğerse bizim şerefsizlerden kaynaklıymış.

yazık gerçekten böle kutusuna değer verdiğin bişi alıyorsan dışardan %90 falan gg oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bende diyom geçen 2 tane fan geldi, kutuyla geldi ama parça pinçik kutu bantlanmış sağdan soldan saçma bi şekilde neyse ürünler sağlamdı ama demek bu ibneler o hale getirdi, burdaki kargocuda bantladı heralde yolda düşmesin diye lul

baya oçluk adamın aldığı 20 yıllık kutuyu piç etmesi, cihazdan geçmiyomu abi bu eşyalar içinde saklanmış silah cart curt varsa gözükmezmi orda? misal ben çinden adama söyledim oraya gamepadin içine 4 tane haze tohumu koy simetrik bi şekilde sonra iyice kapa ambalajla yolla dedim geldi diyelim, böyle kutuyu açınca nası görcek bu yavşak onu ne geçecek eline, açmadan da tespit ediliyosa milletin eşyasını niye parçalıyo bu lavuklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...